Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
harishp pauzira zbog vrijeđanja.
treba imati mjere u svemu.
-
jasko_juve
- Kontakt:
dobio maloprije kartu..niko sretniji od mene..jest da sam fakticki na krovu stadionu al hajd
na karti pise ulaz H6, ako ima ko blizu il tu, nek kaze, da se upoznamo

na karti pise ulaz H6, ako ima ko blizu il tu, nek kaze, da se upoznamo
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma pusti tekst hime kraju nemaju ga ni Spanci pa rasturaju sve redom, ne takmicimo se u horskom pjevanju vec u fudbalu.Dylan Dog je napisao/la:Kad cemo mi dozivjeti da imamo tekst himne,da cijeli stadion pjeva himnu![]()
Ja sam mislio da imamo novi tekst himne? Zar nije onaj iz Banjaluke napisao neki tekst?
Tekstopisac himne iz Banjaluke...jeste,jeste,bilo neki dan protiv Želje premijerno izvođenje.Kažu ljudi najbolje ikad otpjevan tekst himne je ipak bio u Mostaru pod Bijelim brijegom.Živjelo bratstvo i jedinstvo-odličan tekst za gluhonijeme.
- Goalgetter
- Kontakt:
---------------Begovic-------------
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
---------------Rahimic-------------
Pjanic------Medunjanin------Lulic
---------Dzeko-----Ibisevic--------
Ovako protiv Lux-a
.
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
---------------Rahimic-------------
Pjanic------Medunjanin------Lulic
---------Dzeko-----Ibisevic--------
Ovako protiv Lux-a
Ko sve je u opasnosti da pauzira naredni meč sa Francuzima (nakon "Luxa")?
Znam da je ovo pitanje hiljadu put postavljeno, al' da ne tražim opet, jbg. Oprostite mi.
Znam da je ovo pitanje hiljadu put postavljeno, al' da ne tražim opet, jbg. Oprostite mi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Goalgetter
- Kontakt:
Boris PandzaArnelinho je napisao/la:Ko sve je u opasnosti da pauzira naredni meč sa Francuzima (nakon "Luxa")?
Sasa Papac
Adnan Mravac
Senijad Ibricic
Sejad Salihovic
Semir Stilic
Elvir Rahimic
Senad Lulic
Adnan Zahirovic
Vedad Ibisevic
joj kud njega pred ove kljucne tekmeadmin je napisao/la:harishp pauzira zbog vrijeđanja.
ser del barça es el millor que hi ha !
- Goalgetter
- Kontakt:
Kvote na Bet-at-home :
Bosna i Hercegovina - Luxemburg 1.05 11.00 25.00
Francuska - Bosna i Hercegovina 1.35 4.60 8.00
Bosna i Hercegovina - Luxemburg 1.05 11.00 25.00
Francuska - Bosna i Hercegovina 1.35 4.60 8.00
Pa ja sam mislio da je to gore.Goalgetter je napisao/la:Boris PandzaArnelinho je napisao/la:Ko sve je u opasnosti da pauzira naredni meč sa Francuzima (nakon "Luxa")?
Sasa Papac
Adnan Mravac
Senijad Ibricic
Sejad Salihovic
Semir Stilic
Elvir Rahimic
Senad Lulic
Adnan Zahirovic
Vedad Ibisevic
Inače bar po meni bilo bi dobro da Papac,Zahirović i Ibišević očiste kartone sad u Zenici , a onda bez njih protiv Francuza (neka krpe Lulić, Salihović (valjda se vrati,dobiće poziv
I ako "kiksamo" kojim slučajem protiv Francuza i odemo u baraž (naravno, nije bukvalno kiksamo) opet bi imali okosnicu čistu: Begović,Spahić,Papac,Lulić,Džeko,Ibišević,Pjanić, Mujdža.
Ne vidim bolju opciju da prodjemo sa manje gubitaka (a da se desi šta god nam sudbina (i mi sami) odredi(mo).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 01 okt 2011, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
DObra dvica bit če singl !
Ma kakva ona nova himna mislim nije text loša al niko je neče prihvatiti . Mi se ne želimo odreći prave naše zajedničke Himne
Ovi iz RS ne priznaju ni jednu kao i ovi iz Hercegovine
!
Al nebitno .
Ma kakva ona nova himna mislim nije text loša al niko je neče prihvatiti . Mi se ne želimo odreći prave naše zajedničke Himne
Al nebitno .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
CoDe je napisao/la:DObra dvica bit če singl !
Ma kakva ona nova himna mislim nije text loša al niko je neče prihvatiti . Mi se ne želimo odreći prave naše zajedničke HimneOvi iz RS ne priznaju ni jednu kao i ovi iz Hercegovine
!
Al nebitno .
Mi se pravimo da smo nekakva ozbiljni fudbaleri ali na spisku imamo 4-5 playmakera a samo 5 Defenders i jedno krilo
. Dva od nijh su Mravac i Pandza
Zlatan Muslimovic nema kluba
A Darko Maletic da ne pricam 
Volim svoju drzavu jos vise kada vidim ovakvo nesto
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja je pjevam svaku utakmicu, JEDNA SI JEDINA kud ćeš ljepšu himnu carevendeta87 je napisao/la:Ma pusti tekst hime kraju nemaju ga ni Spanci pa rasturaju sve redom, ne takmicimo se u horskom pjevanju vec u fudbalu.Dylan Dog je napisao/la:Kad cemo mi dozivjeti da imamo tekst himne,da cijeli stadion pjeva himnu![]()
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Moja himna je Jedna si Jedina 
- Principatus
- Kontakt:
Tacno.Dylan Dog je napisao/la:Volim svoju drzavu jos vise kada vidim ovakvo nesto
[youtube][/youtube]
No na snimku se vidi jos nesto dobro i jasno:
Razlika.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Al smo im ovdje pokazali šta je navijanje ! Auh kulturno ono odradili ih kao velika gospoda . A oni se mogu samo stiditi svog seljamizma a volio bih ovog znati ko je ovaj četničič u šapci što ga prikazuje čitavo vrijemePrincipatus je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Volim svoju drzavu jos vise kada vidim ovakvo nesto
[youtube][/youtube]
I još nešto trans : " srpsko sarajevo " je uzet i zapaljen
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.