0-3 hahahaha sou ala napoli
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
0-2 hahahahaha 
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 01 okt 2011, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moratti je opet potvrdio da posjeduje pola Italije, da komanduje ligom
Ovo je sve bilo gotovo u 43-oj
Ovo je sve bilo gotovo u 43-oj
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
on ima para da ih sve kupi,samo sad nesto nece jbga 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Koji Yuto: onaj na terenu ili ovaj na forumusilenT je napisao/la:hahahahah Yuto stara neznalica
P.S. Penal nije postojao, ali yebasmo vas i sa njim i bez njega. Interu treba remont.
Zarate lijencugo stara,,zabio goll u Moskvi i misli da je zvijezda pa samo si uso daj potrci malo!!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ma levatine su obojicaMaGiCa je napisao/la:Koji Yuto: onaj na terenu ili ovaj na forumusilenT je napisao/la:hahahahah Yuto stara neznalica![]()
![]()
P.S. Penal nije postojao, ali yebasmo vas i sa njim i bez njega. Interu treba remont.
and that's the bottom line cause silenT said so---....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Mister No je napisao/la:Evo još jednog za scudetto.Puma je napisao/la:To Yuto![]()
Scudetto, nego sta, ko ce se boriti za njega ako nece Inter, i ovakvi pogodjeni svim i svacim bolji smo od vecine ekipa, mozda sam malo preoptimistican, ali srce ne dozvoljava nista drugo
Nakon odlaska Gaspa vjerujem u osvajanje scudetta, pogotovo jer je Milan tu isti sa Interom što se bodova tiče..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- skyisthelimit
MaGiCa je napisao/la:Koji Yuto: onaj na terenu ili ovaj na forumusilenT je napisao/la:hahahahah Yuto stara neznalica![]()
![]()
docice vama opet Chievo pa ce vas namagarciti
15.10 - 15.06 ...
jbte znas i njemackisilenT je napisao/la:ma levatine su obojicaMaGiCa je napisao/la:Koji Yuto: onaj na terenu ili ovaj na forumusilenT je napisao/la:hahahahah Yuto stara neznalica![]()
![]()
P.S. Penal nije postojao, ali yebasmo vas i sa njim i bez njega. Interu treba remont....a da nije penala bilo nema šanse da bi vi dobili ovo....do njega niste opucali prema golu.... susret je riješio sudija koji je izmislio penal i dao crveni Obiju
and that's the bottom line cause silenT said so---....![]()
![]()
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Jel ovo neka zezancija ili su ovi jadovi fakat izgubili 0:3 ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Neki su opet pokazali da im njihov klub uopste nije bitan, vec se samo brinu za Interovo zdravlje
valjda i to nesto govori
p.s utakmicu sam prestao gledati kod penala, jer je tad bilo vidljivo u kojem smjeru ovo ide, nisat protiv napolitanaca, rutinski su uzeli ono sto im je ponudjeno
treba nastaviti gurati i osvojiti Scudetto, jer ima jos puno, puno da se igra
valjda i to nesto govori
p.s utakmicu sam prestao gledati kod penala, jer je tad bilo vidljivo u kojem smjeru ovo ide, nisat protiv napolitanaca, rutinski su uzeli ono sto im je ponudjeno
treba nastaviti gurati i osvojiti Scudetto, jer ima jos puno, puno da se igra
Call the coroner!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni je drago što ste izgubili...
Ne znam ko od vas piše da ste bili bolje prvo poluvrijeme, bili ste bolji prvih 20 min dokad je Maicon imao snage da istrči gore dole i da odigra dupli pas...
Od tog trenutka apsolutna dominacija Napolija, poklonjenji penal je došao kao plod bolje igre, sreća prati hrabre, red je da se i protiv intera nešto svira, ne može uvijek za inter...
Kad ćete više dati gol na Meazzi? Mislim raja radi toga dolazi...
Ne znam ko od vas piše da ste bili bolje prvo poluvrijeme, bili ste bolji prvih 20 min dokad je Maicon imao snage da istrči gore dole i da odigra dupli pas...
Od tog trenutka apsolutna dominacija Napolija, poklonjenji penal je došao kao plod bolje igre, sreća prati hrabre, red je da se i protiv intera nešto svira, ne može uvijek za inter...
Kad ćete više dati gol na Meazzi? Mislim raja radi toga dolazi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gianluca Rocchi Pezzo di Merda
ukra nam čovjek 3 boda večeras ali šta je tu je.... ja ću ovo još jednom reći Scudetto je naš i ove godine
pa hakajte, ja ću zadnji hakat.......... včrs do 40 minute igra bila vrlo dobra i ohrabrujuća...
Ranieri radi dobar posao to je najbitnije..... da istaknem da mi je drago što se Maicon vratio, bio je jako dobar.... najgori po meni včrs Samuel i Nagatomo.... morat ćemo potražit drugog stopera već u siječnju jer po meni ni Samuel (godine i manjak IQ-a) te Ranocchia (nesposobni spori PANJ) nisu klase za Intera.... također valjalo bi i lijevog beka dobra dovest i to je to....
i naravno da još jednom napomenem u svako doba dana i noći Milito > Pazzini
ukra nam čovjek 3 boda večeras ali šta je tu je.... ja ću ovo još jednom reći Scudetto je naš i ove godine
Ranieri radi dobar posao to je najbitnije..... da istaknem da mi je drago što se Maicon vratio, bio je jako dobar.... najgori po meni včrs Samuel i Nagatomo.... morat ćemo potražit drugog stopera već u siječnju jer po meni ni Samuel (godine i manjak IQ-a) te Ranocchia (nesposobni spori PANJ) nisu klase za Intera.... također valjalo bi i lijevog beka dobra dovest i to je to....
i naravno da još jednom napomenem u svako doba dana i noći Milito > Pazzini
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Havarija Intera večeras šta bi se tek desilo da ste igrali sa Milanom.
Teško će se i Ranieri dugo zadržati na klupi i pitanje je ko bi ga naslijedio.
treba ovu tekmu sto prije zaboraviti,, jer samo se bez veze gube zivci jer 10 Interovaca protiv 14 Napolitanaca nije moglo!!! idemo dalje,, jer samo onaj tko voli Inter zna sta je Inter (Pazza Inter), i zbog toga ovo lakse podnosim!!!
Forza Inter,,,,,
Ps. zamolio bih ove drugoligase da se spuste na zemlju jer daleko je kraj!!!
Forza Inter,,,,,
Ps. zamolio bih ove drugoligase da se spuste na zemlju jer daleko je kraj!!!
mozda da ga Van Gall naslijedi????Saurman je napisao/la:Havarija Intera večeras šta bi se tek desilo da ste igrali sa Milanom.![]()
Van Gall vjerovatno preuzima HSV.vrebac86 je napisao/la:mozda da ga Van Gall naslijedi????Saurman je napisao/la:Havarija Intera večeras šta bi se tek desilo da ste igrali sa Milanom.![]()
MIslio sam da on preuzme jer zna kako se osvaja Liga prvakaSaurman je napisao/la:Van Gall vjerovatno preuzima HSV.vrebac86 je napisao/la:mozda da ga Van Gall naslijedi????Saurman je napisao/la:Havarija Intera večeras šta bi se tek desilo da ste igrali sa Milanom.![]()
Škoriću, pogledaj prvo gdje je Obi napravio faul pa komentiraj penal...No, prvi pravi ispit Ranieri nije položio. U utamici šestog kola Serije A Inter je ugostio Napoli u derbiju, a Napolitanci su domaćinu očitali pravu nogometnu lekciju, iako u sastavu Waltera Mazzarrija nije bilo povrijeđenog Edinsona Cavanija (šta bi tek onda bilo?!).
Kola su za Inter u večerašnjoj utakmici nizbrdo krenula u 41. minuti, kada je Nigerjac Obi isključen zbog skrivljenog penala, koji, doduše, možda i nije postojao. Do tog trenutka treba istaći da je Inter bio bolja ekipa na terenu.
Bar ne bi gubili od Trabzonavrebac86 je napisao/la:mozda da ga Van Gall naslijedi????
Van Gall vjerovatno preuzima HSV.
MIslio sam da on preuzme jer zna kako se osvaja Liga prvaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.