Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ja ne znam ko se najvise zali po sudovima
moze li mi neko reci s kim je to sve Juventus igrao pa se tako "pokazao"?
jbte ja za vas cujem samo nedeljom,kako to? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]adointer je napisao/la:ja ne znam ko se najvise zali po sudovimamoze li mi neko reci s kim je to sve Juventus igrao pa se tako "pokazao"?
cujemo li se??
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pa navijaj za Milan i kasnije dođi na temu Juventusa i vrati istom mjerom ako izgubimo,ionako ćete doći neovisno od toga da li smo mi vas "provocirali",tako je bilo i kad smo protiv Nottsa igrali prijateljsku,a da ne govorim neke ozbiljne utakmice poput večerašnje.Yuto je napisao/la:Generalno Milan mi je najmrzi klub na svijetu al radi ovih "navijaca" Juventusa na ovom forumu sutra(ili danas) svim srcem uz Rossonere (po prvi put u zivotu)
Forza Milan
Ne dao Bog da sudija odradi ovakvu utakmicu Juventusu,pa to bi ludilo bilo i ovdje na forumu a i uopste...Duse slatke i nevine,nikad oni ne bi nikom lose ni pomislili a kamoli uradili...
EDIT:već sam u par prošlih strana napisao da je suđenje jako loše ove godine,ali i prošlih nije bilo bolje.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 02 okt 2011, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Yuto je napisao/la:Generalno Milan mi je najmrzi klub na svijetu al radi ovih "navijaca" Juventusa na ovom forumu sutra(ili danas) svim srcem uz Rossonere (po prvi put u zivotu)
Forza Milan
Ne dao Bog da sudija odradi ovakvu utakmicu Juventusu,pa to bi ludilo bilo i ovdje na forumu a i uopste...Duse slatke i nevine,nikad oni ne bi nikom lose ni pomislili a kamoli uradili...

Rocchi juventino vecchio
- Boateng_27
- Kontakt:
Premotajte na 1:12 i zaustavite sliku, iza Maggia zastava BiH na stadionu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- SoloJuve26
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Yuto je napisao/la:Generalno Milan mi je najmrzi klub na svijetu al radi ovih "navijaca" Juventusa na ovom forumu sutra(ili danas) svim srcem uz Rossonere (po prvi put u zivotu)
Forza Milan
Rocchi juventino vecchio
to ti nije rocchi
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
znaci Moggi se vratio, hvala Bogu
uvijek sam volio kukanje pojedinih tifoza, odrastao sam uz taj "slavujev pjev"
good old 90's
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pobjeda je i više od pobjede, tako da je psihički naboj na vrhuncu, znamo da sa današnjim dobrim rezultatom puno više dobijamo od tri boda, kaže Matri.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Pogledaj sta oni postavljajuJuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]adointer je napisao/la:ja ne znam ko se najvise zali po sudovimamoze li mi neko reci s kim je to sve Juventus igrao pa se tako "pokazao"?
cujemo li se??
Juventus je propo, u licima miliona ljubitelja fudbala to je lopovski klub
Al Inter je kriv za sve, kriv je sto je Moggi mafijas i fixator, kriv je sto Juventus spuca stotine miliona eura u bjelosvjetske flopove, pa ne mogu izboriti ni EL
I da, sta rade juventini utorkom i srijedom navece ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- JuveSissoko
- Kontakt:
gledaju pobijede Trabzonspora i Schalkea, i smiju sePuma je napisao/la:
vidi, zabi vam ga vasa legenda
[youtube][/youtube]
- JuveSissoko
- Kontakt:
ovo si ti nesto pomijesao, mislim da se tim zove inter a ovaj lik sa M je Moratti, pa izmisli skandal da osvoji bilo staPuma je napisao/la:
Al Inter je kriv za sve, kriv je sto je Moggi mafijas i fixator, kriv je sto Juventus spuca stotine miliona eura u bjelosvjetske flopove, pa ne mogu izboriti ni EL
bjelosvijetski flopovi-
Ako se cijela rasprava vodi na to da se lipe linkovi od prije 4-5 desetljeca onda je stvarno glupo a i bogami smijesno razgovarat sa takvom osobnom.
Osobno izbjegavam bilo kakve svađe i rasprave sa jubentinima ali brate sissoko smijesan si. Daj nađi nam jos par linkova zabavi se dok mozes, sredit ce cika Moratti jos jedan calciopoli pa cete opet kmecit a do tada se naslađujte.
Osobno izbjegavam bilo kakve svađe i rasprave sa jubentinima ali brate sissoko smijesan si. Daj nađi nam jos par linkova zabavi se dok mozes, sredit ce cika Moratti jos jedan calciopoli pa cete opet kmecit a do tada se naslađujte.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- JuveSissoko
- Kontakt:
nisam vam ja kriv sto vi nemate snimaka iz realnog zivota, nego grabite titule od zraka i papirna skudetaTritolone je napisao/la:Ako se cijela rasprava vodi na to da se lipe linkovi od prije 4-5 desetljeca onda je stvarno glupo a i bogami smijesno razgovarat sa takvom osobnom.
- Boateng_27
- Kontakt:
Novara 0:1 Catania ... stari lisac Legrottaglie ga uvali 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
mogu gledati poraze dok je vodio **** juventinoJuveSissoko je napisao/la:gledaju pobijede Trabzonspora i Schalkea, i smiju sePuma je napisao/la:
I da, sta rade juventini utorkom i srijedom navece ?![]()
vidi, zabi vam ga vasa legenda![]()
[youtube][/youtube]
al vi necete gledat juve jos makar 30 godina u Lp i to je cinjenica
od kad ja IBra nasa legenda ? on je obicni placenik i kolko se ja sjecam on je bio vasa legenda i lik vas ostavi kad je skonto da ste lopovi
[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
u Juventusu se ne moze za dvije sezone igranja postati legenda kluba, to samo moze u malim timovima poput intera.warden je napisao/la: mogu gledati poraze dok je vodio **** juventino![]()
al vi necete gledat juve jos makar 30 godina u Lp i to je cinjenica![]()
od kad ja IBra nasa legenda ? on je obicni placenik i kolko se ja sjecam on je bio vasa legenda i lik vas ostavi kad je skonto da ste lopovi![]()
[youtube][/youtube]
Hi 5 !!
p.s. vidi opet vasa legenda, provlaci vam...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 02 okt 2011, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Meni netrebaju nikakve snimke prije 150 godina da se prisjecam neceg i da me hvata nostalgija, inter kakav je da je idalje igra sa najboljim ekipama u europi,... to treba vama koji neigrate LP vec par sezona pa je jedino sta vam je ostalo te crno bijele snimke, de nađi nesto od 1930-te.JuveSissoko je napisao/la:nisam vam ja kriv sto vi nemate snimaka iz realnog zivota, nego grabite titule od zraka i papirna skudetaTritolone je napisao/la:Ako se cijela rasprava vodi na to da se lipe linkovi od prije 4-5 desetljeca onda je stvarno glupo a i bogami smijesno razgovarat sa takvom osobnom.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- JuveSissoko
- Kontakt:
slazem se, Trabzonspor i Schalke su krema europskog fudbalaTritolone je napisao/la:Meni netrebaju nikakve snimke prije 150 godina da se prisjecam neceg i da me hvata nostalgija, inter kakav je da je idalje igra sa najboljim ekipama u europi,... to treba vama koji neigrate LP vec par sezona pa je jedino sta vam je ostalo te crno bijele snimke, de nađi nesto od 1930-te.JuveSissoko je napisao/la:nisam vam ja kriv sto vi nemate snimaka iz realnog zivota, nego grabite titule od zraka i papirna skudetaTritolone je napisao/la:Ako se cijela rasprava vodi na to da se lipe linkovi od prije 4-5 desetljeca onda je stvarno glupo a i bogami smijesno razgovarat sa takvom osobnom.
p.s. i kad imamo daleko slabiju ekipu pobijedimo vas, tako to ide kad igras s malim timovima
[youtube][/youtube]
Reka sam ti jedino sta ti je ostalo je da se veselis INterovim neuspjesima kad juventus nema nikakvog uspjeha hahahaahahah
Pardon ima, pobjedili ste Parmu sto je prijasnjih sezona ipak bilo nezamislivo hahahahah.
No dobro uzivaj, tko sam ja da ti sudim, evo necu te lagat i ja uzivam kad juventus primi kitu, tako cu i veceras uzivat.
over and out, peace.
Pardon ima, pobjedili ste Parmu sto je prijasnjih sezona ipak bilo nezamislivo hahahahah.
No dobro uzivaj, tko sam ja da ti sudim, evo necu te lagat i ja uzivam kad juventus primi kitu, tako cu i veceras uzivat.
over and out, peace.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
A onda se covjek zamisli i zapita: Koliko su jos ukrali, namjestili, oteli ?
Pa nije im dzaba oprema poput robijasa
Kazu Inter im oteo igrace, nije to nikavo otimanje, vec ljudi nece da igraju drugoligaski fudbal, pa Ibra je tad sam rekao necu Seriu B, i dosao u Milano da igra LP, iako je tad imao u ponudu Reala
To ti je isto kao da sad Arsenal kaze City nas je unistio uzima nam najbolje igrace. Zasto ? Zato sto su bolji, jaci i ambiciozniji
Juventus ne moze vise privuci igraca WC klase, a vi i dalje postavljajte klipove kako su Juventusovi krkani dobili Interovu djecu, cime se budala ponosi, pametan se stidi
Pa nije im dzaba oprema poput robijasa
Kazu Inter im oteo igrace, nije to nikavo otimanje, vec ljudi nece da igraju drugoligaski fudbal, pa Ibra je tad sam rekao necu Seriu B, i dosao u Milano da igra LP, iako je tad imao u ponudu Reala
To ti je isto kao da sad Arsenal kaze City nas je unistio uzima nam najbolje igrace. Zasto ? Zato sto su bolji, jaci i ambiciozniji
Juventus ne moze vise privuci igraca WC klase, a vi i dalje postavljajte klipove kako su Juventusovi krkani dobili Interovu djecu, cime se budala ponosi, pametan se stidi
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.