FK Rudar Kakanj

Free_shooteR
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Free_shooteR » 02 okt 2011, 11:57

gusar je napisao/la:Samo se treba napravit realna slika o odredjenim igracima i sve ce bit kako treba. Ekipa koja je igrala protiv Krajine nije bila toliko kvalitetna da pobjedi, da su oni sto su bili na klupi igrali pobjedili bi bez vecih problema.
Sudije su posebna prica. Vec dugo u Kaknju se nesto slicno nije desilo, od Pervana i kup utakmice sa Slobodom.

Ostalo je jos mnogo vremena, jos uvijek imamo najvece sanse za jesenju titulu, ekipu treba sredit i nastavit dalje bez predaje, u inat svima koji Rudar ne vole i koji mu ovo stimaju.

Opet kazem, nisu samo sudije krive, ima i greski i naseg kluba. Mada je pitanje sta bi sve bili u stanju uraditi da su se stvari drugacije odvijale.
tako je...glavu gore ii nastavit daljee....ne treba se okretati nazad...sta je biLo bilo je..nema nazad..treba pokusati donijet koji bod sa strane....ii ne treba nakon jedne razocaravajuce tekme odmah odustatii...i reci necemo u PL...:)

glavu gore ii idemo sa Rudarom..pa sta bude....PL iLi ne..trebamo biti uz njega...

:mrgreen:
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 02 okt 2011, 12:45

L' Imperator je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Nisam bio na tekmi sta se desavalo cuo sam daje bilo more kartona jos u prvom poluvremenu a takodje sam cuo da da su sudije dobile poveci kamen u sofersajbu ? Imali istine u tome ili su samo carsijske ?
Malo je rec' da smo osteceni. Cist gol nam ponistio (golmanu lopta ispala iz ruku i Kusljic je pospremio u mrezu), crveni karton presmijesan.., onako olako ga ne bi ni gostima pokazao, pola ekipe nam zute kartone dobilo itd...
A to za sofersajbu nisam cuo, ako je istina onda je zasluzeno :D
P.S. opet kazem, Krajina zasluzeno uzela bod.
Opet nasa realnost na djelu ocito ..... jer meni to sve smrdi na prodavanje bodova kao sto i sam znas u rudaru se svake sezone na pocetku tvrdi da se ide na ulazak u PL ali otprilike u ovom periodu pocinju drasticni padovi kako u igri tako i rezultatski mislim daje ovo jos samo jedna klasicna sezona za rudar (volio bih da grijesim pa da sledece sezone na gradskom stadionu gostuju zeljo velez sarajevo itd..), a to za sofersajbu je potvrdjeno bar je meni potvrdio izvor blizak navijacima i klubu ......sad opet sve to treba uzimati sa rezervom dok se zvanicno ne sazna staje u pitanju ...

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 02 okt 2011, 14:28

LFCBiH je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Nisam bio na tekmi sta se desavalo cuo sam daje bilo more kartona jos u prvom poluvremenu a takodje sam cuo da da su sudije dobile poveci kamen u sofersajbu ? Imali istine u tome ili su samo carsijske ?
Malo je rec' da smo osteceni. Cist gol nam ponistio (golmanu lopta ispala iz ruku i Kusljic je pospremio u mrezu), crveni karton presmijesan.., onako olako ga ne bi ni gostima pokazao, pola ekipe nam zute kartone dobilo itd...
A to za sofersajbu nisam cuo, ako je istina onda je zasluzeno :D
P.S. opet kazem, Krajina zasluzeno uzela bod.
Opet nasa realnost na djelu ocito ..... jer meni to sve smrdi na prodavanje bodova kao sto i sam znas u rudaru se svake sezone na pocetku tvrdi da se ide na ulazak u PL ali otprilike u ovom periodu pocinju drasticni padovi kako u igri tako i rezultatski mislim daje ovo jos samo jedna klasicna sezona za rudar (volio bih da grijesim pa da sledece sezone na gradskom stadionu gostuju zeljo velez sarajevo itd..), a to za sofersajbu je potvrdjeno bar je meni potvrdio izvor blizak navijacima i klubu ......sad opet sve to treba uzimati sa rezervom dok se zvanicno ne sazna staje u pitanju ...
sve ce se znati u narednih par kola...prica se da ce ukoliko u gorazdu Rudar bude porazen slavisa biti otpusen ..ii da ce doci novi trener..i to treba biti potvrda da je ovo samo jos jedna propala sezona za nas..sto se tice ulaska u Pl..znaci nase je cekati i vidjet sta ce se desiti..ako ove price budu tacne..otic fino zapaliti i porazbijat po upravii..malo im one limuzine ostetiti i takk..ako treba i kuce napastii. :mrgreen: :mrgreen: .al msm da je DOSTA vise...opet kazem da se nadam da do ovoga nece doci....

vrijeme je da se neke stvari promijene..

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 02 okt 2011, 14:52

Kao sto ste i dosada razbijali limuzine i kuce :lol:
sve ste mi opasni a cim neko prozove glavonje koji se nesto pitaju Kakanjci sute i jos brane iste
pizde zestoke :lol:

da cujem ta imana sto ste im porazbijali limuzine :mrgreen:

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 02 okt 2011, 15:02

Spartak je napisao/la:Kao sto ste i dosada razbijali limuzine i kuce :lol:
sve ste mi opasni a cim neko prozove glavonje koji se nesto pitaju Kakanjci sute i jos brane iste

Pa dobro kad si toliko jak dodjes lijepo i pokazes kakanjcima kako se to radi ...
Druga stvar je sto su Kakanjci poznati po fer pleju ne samo u fudbalu nego u svim sportovima pa tako sigurno nece doci do lupanja i ostalog....
A treca je stvar sto se godinama prica o ulasku u PL a sto to nije Kakanjskim glavonjama u interesu eh na to nazalost obicni smrtnici tj navijaci nemogu bas previse uticati...
Bilo kako bilo mislim da nisu samo Kakanjci ti koji imaju ovakvih problema (vezano za fudbal) nazalost to je vecim djelom izrazeno u svim manjim gradovima u BiH i to se u skorije vrijeme nece u skorije vrijeme promjeniti ...
Ruku na srce ja sam licno misljenja da Rudar ako kojim slucajem udje u PL (sto bi mi bilo izuzetno drago) mora najmanje 4-5 kvalitetnih pojacanja dovesti sto kosta i sto se naravno nesvidja onim koji vode klub i koji stavljaju svoje licne interese ispred interesa grada i gradjana ....

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 02 okt 2011, 15:19

Ja i nisam rekao da cu ja to uraditi nego onaj gore momak je rekao da treba to uraditi a vec svi znamo da od toga nista
o ulasku u ligu i mafijasima itd sam pisao na stranici 70 al me raja pocela ismijavati :D
oni znaju svoje ja svoje :D

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 02 okt 2011, 16:13

Samo naprijed, **** jednu tekmu, prvenstvo je pred vama, bez predaje do PL ! Pozdrav od komsija :D

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 02 okt 2011, 20:04

jesi ti pametan :)

pre par godina momci su porazbijali prozore na upravi...zatim su iskopali rupe na terenu..pa golove odvalili.....et jedan primjer kad se to desiLo...neznm sta ti imas komentarisati ove stvari..ja sam rekao sta treba uraditi da ova agonija prestane...

majkemi pametniji si kad sutis..i kad komentarises rezultate..i tak to..a ne ovak da pametujes....i valjas neke gluposti..

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 okt 2011, 20:12

Free_shooteR je napisao/la:

jesi ti pametan :)

pre par godina momci su porazbijali prozore na upravi...zatim su iskopali rupe na terenu..pa golove odvalili.....et jedan primjer kad se to desiLo...neznm sta ti imas komentarisati ove stvari..ja sam rekao sta treba uraditi da ova agonija prestane...

majkemi pametniji si kad sutis..i kad komentarises rezultate..i tak to..a ne ovak da pametujes....i valjas neke gluposti..
Nemoj mi Spartaka dirat'! :D
#samoRudar #zauvijek

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 03 okt 2011, 12:04

Evo jedna stara između komšija :mrgreen:

slika

Ako Bog da, kad se vratite pa opet...

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 03 okt 2011, 14:00

hamlet je napisao/la:Evo jedna stara između komšija :mrgreen:

slika

Ako Bog da, kad se vratite pa opet...
ako Bog da :)

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 03 okt 2011, 16:33

De ba ljudi budite normalni. Sta cete ba vi porazbijati? Evo ja bih volio da ovi sto hoce da razbijaju po upravi i necije limuzine sjednu na mjesta tih ljudi, daju svoj novac, traze sponzore i slicno. Dajte ljudi ba samo realno. Lahko je napadati, psovati, razbijati. Treba tim ljudima reci hvala sto se trude, bore i ulazu u klub. Pa ja da sam predsjednik kluba pola igraca bih rastjerao jer nemaju pojma, a i nece da se trude i trce, a platu rado uzmu. Pa imaju redovnija primanja i bolje uslove nego vecina premijerligasa. Upravi se nema sta reci. Sve je do igraca koji pojma nemaju. Ono sto se upravi moze prigovoriti jeste da ne guraju pojedine igrace koji nemaju pojma, ali ako to ovi iz uprave rade, ako ne onda im se ni to ne smije prigovoriti. Na polusezoni treba otjerati sedam osam igraca, a dovesti pet ljudi koji ne moraju biti igracine, ali da se bore i da srcem igraju.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 okt 2011, 17:47

budimo_realni je napisao/la:De ba ljudi budite normalni. Sta cete ba vi porazbijati? Evo ja bih volio da ovi sto hoce da razbijaju po upravi i necije limuzine sjednu na mjesta tih ljudi, daju svoj novac, traze sponzore i slicno. Dajte ljudi ba samo realno. Lahko je napadati, psovati, razbijati. Treba tim ljudima reci hvala sto se trude, bore i ulazu u klub. Pa ja da sam predsjednik kluba pola igraca bih rastjerao jer nemaju pojma, a i nece da se trude i trce, a platu rado uzmu. Pa imaju redovnija primanja i bolje uslove nego vecina premijerligasa. Upravi se nema sta reci. Sve je do igraca koji pojma nemaju. Ono sto se upravi moze prigovoriti jeste da ne guraju pojedine igrace koji nemaju pojma, ali ako to ovi iz uprave rade, ako ne onda im se ni to ne smije prigovoriti. Na polusezoni treba otjerati sedam osam igraca, a dovesti pet ljudi koji ne moraju biti igracine, ali da se bore i da srcem igraju.
Uprava je kriva za sve! Slavisa je odmah po zavrsetku prosle sezone rekao koje igrace zeli u Rudaru (Beslija i Hazndar). Samo njih dvojica da su dovedeni drukcije bi sve bilo. Imali bi najjacu ekipu u ligi 100%! Mogli su otjerat' par igraca koji ne zasluzuju da nose zeleno-crni dres, a dovest ovu dvojicu i malo bolju platu im dat', dosli bi ljudi garant. Ne moze mi niko rec' da je jedan Travnik dao vecu platu Besliji vec sto bi mu Rudar mog'o dati. I sa Haznadarom ista situacija. A oni dovode neke igrace koji po godinu dana nisu imali angazman! Nemoj mi samo hvaliti upravu :!:
#samoRudar #zauvijek

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 03 okt 2011, 18:22

budimo_realni je napisao/la:De ba ljudi budite normalni. Sta cete ba vi porazbijati? Evo ja bih volio da ovi sto hoce da razbijaju po upravi i necije limuzine sjednu na mjesta tih ljudi, daju svoj novac, traze sponzore i slicno. Dajte ljudi ba samo realno. Lahko je napadati, psovati, razbijati. Treba tim ljudima reci hvala sto se trude, bore i ulazu u klub. Pa ja da sam predsjednik kluba pola igraca bih rastjerao jer nemaju pojma, a i nece da se trude i trce, a platu rado uzmu. Pa imaju redovnija primanja i bolje uslove nego vecina premijerligasa. Upravi se nema sta reci. Sve je do igraca koji pojma nemaju. Ono sto se upravi moze prigovoriti jeste da ne guraju pojedine igrace koji nemaju pojma, ali ako to ovi iz uprave rade, ako ne onda im se ni to ne smije prigovoriti. Na polusezoni treba otjerati sedam osam igraca, a dovesti pet ljudi koji ne moraju biti igracine, ali da se bore i da srcem igraju.
Uprava je kriva za sve! Slavisa je odmah po zavrsetku prosle sezone rekao koje igrace zeli u Rudaru (Beslija i Hazndar). Samo njih dvojica da su dovedeni drukcije bi sve bilo. Imali bi najjacu ekipu u ligi 100%! Mogli su otjerat' par igraca koji ne zasluzuju da nose zeleno-crni dres, a dovest ovu dvojicu i malo bolju platu im dat', dosli bi ljudi garant. Ne moze mi niko rec' da je jedan Travnik dao vecu platu Besliji vec sto bi mu Rudar mog'o dati. I sa Haznadarom ista situacija. A oni dovode neke igrace koji po godinu dana nisu imali angazman! Nemoj mi samo hvaliti upravu :!:
Samo si jednu sitnicu zaboravio, a to je da travnik igra PL. Tako razmišljaju mladi igrači. Ako si ti dobar igrač prodaćeš se ti i iz Vratnika, ali eto... :( :o :shock:
Sloga Uskoplje

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 okt 2011, 18:39

slogauskoplje je napisao/la: Samo si jednu sitnicu zaboravio, a to je da travnik igra PL. Tako razmišljaju mladi igrači. Ako si ti dobar igrač prodaćeš se ti i iz Vratnika, ali eto... :( :o :shock:
Nije to uopste bio razlog njegovog ne dolaska u Rudar. On je obavio razgovor sa Slavisom i pristao doci u Rudar, al' uprava to nije mogla (citaj htjela) finansijski popratiti.
#samoRudar #zauvijek

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 04 okt 2011, 13:27

Cemu tuga i depra zbog jednog kiksa kod kuce? Opet ste ostali prvi na tabeli!
MENI MOJE, A VAMA VASE

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 okt 2011, 14:24

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Cemu tuga i depra zbog jednog kiksa kod kuce? Opet ste ostali prvi na tabeli!
Zato sto ne smijemo kiksati kod kuce ako zelimo u Premijer ligu. Prvi smo do subote.. :/
#samoRudar #zauvijek

rudar
Kontakt:

Post Postao/la rudar » 04 okt 2011, 19:05

rudar ni ove sezone ne ulazi u premijer ligu.u subotu ce izgubit i onda krajina uzima 1 mjesto.smo nebi volio da se desi

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 okt 2011, 20:07

ako vama krajina bude jedini kandidat za titulu vi ste sigurno u premijer ligi,ja vam zelim srecu i volju i kupujte jer samo tako se moze u nasu premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 08 okt 2011, 08:42

Nemojte stati tu sad! Idemo dalje, ništa još nije gotovo...

Čapljina ide u Banoviće, tu će zijanit, a vi u Goražde ;)

Nego, fina vam sad ova tribina kakva je bila nekad :mrgreen:

slika

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.