FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Na današnji dan 1943.godine Tuzla je postala najveći oslobođeni grad u porobljenoj Europi.Sretan vam drugi oktobar dan oslobodjenja grada Tuzle !!!! 

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Fkr.87 je napisao/la:Hvala, uvijek postoji nada... krivo mi sto vi ne dobiste leotarRugby je napisao/la:Sretno sutra i da uzmete barem bod, bit ce tesko ali ne treba gubiti nadu

SAMO ČELIK!!!
Nama to nije nikakav problem jer mi kad god hocemo dobijemo ih na Grbavici ali danas nesto nismo raspolozeni pa eto bicemo malo blazi sa jednim iksicemRugby je napisao/la:Fkr.87 je napisao/la:Hvala, uvijek postoji nada... krivo mi sto vi ne dobiste leotarRugby je napisao/la:Sretno sutra i da uzmete barem bod, bit ce tesko ali ne treba gubiti naduma i bod je kao planina, dole je tesko uzeti tricu

- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da kad god se ne nadamo dodjemo do povoljnog rezultata, pa evo i ovog puta se ja ne nadam, valjda opet upali fazon.
Iskreno, tesko da mozemo do bod(ova), jer smo u ogromnim problemima, ali nikad se ne zna, mozda promjena trenera bude taj podsticaj za nesto vise.

Iskreno, tesko da mozemo do bod(ova), jer smo u ogromnim problemima, ali nikad se ne zna, mozda promjena trenera bude taj podsticaj za nesto vise.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma ranije smo imali kakvu takvu kipu da iznenadimo na grbavici, danas je to tesko....mislim ako kojim slucajem uspiju, onda ce nas jos vise boljeti poraz protiv Olimpica jer ce na kraju sezone kao uvjek biti jojjjjj da nismo tu utkamicu igubili
...zato ne znam kao navijac naravno da zelim najbolje, ali realno ovdje do povoljnog rezultata doci zaista bi bio veliki uspjeh za nas

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja trenera Vojvodica bez veze dizao tenzije sto je Amaru super doslo da motivise igrace Zelje,pa sad ljudi trpaju do bola. 

oplakacete ovu tekmu..
jos ako ste iz prekida losi..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Seri seri.senci-071 je napisao/la:Ja trenera Vojvodica bez veze dizao tenzije sto je Amaru super doslo da motivise igrace Zelje,pa sad ljudi trpaju do bola.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo ko imali smo 2 prilike Guso brani
..... inace 2:0 je ebajiga nije se bolje ni ocekivali

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
5 komada 5 komada to je nasa nada
sad bi sa 5 jos i dobro prosli
tugo moja golema 

sad bi sa 5 jos i dobro prosli

- slani grad
- Kontakt:
da sumiramo....znaci...opet 4-ka...opet brukanje...svaka cast

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Momci izgubiliste utakmicu jer smo u ovom trenutku kvalitetnije ali ne pisem zbog toga.Sloboda je klub svijetle tradicije i normalno je da ne zasluzuje situaciju u kojoj se nalazi i ako Bog da izacice iz krize.Svi klubovi imaju periode kao sto je vas sada imali smo i mi pa evo smo to prevazisli.Glavu gore i pruzite Slobodi sto vecu podrsku kao nikad da ovo prevazidze pa se vidimo u Tuzli a do tada sve najbolje i vjerujem da cete do tada biti u mnogo boljoj situaciji.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ako ima neko od Fukara (upucenijih) da kaze zasto se nisu pojavili na Grbavici, moze i na PP posto je pitanje vezano za navijanje, a ne za temu "FK Sloboda", hvala.
dino lj je napisao/la:Momci izgubiliste utakmicu jer smo u ovom trenutku kvalitetnije ali ne pisem zbog toga.Sloboda je klub svijetle tradicije i normalno je da ne zasluzuje situaciju u kojoj se nalazi i ako Bog da izacice iz krize.Svi klubovi imaju periode kao sto je vas sada imali smo i mi pa evo smo to prevazisli.Glavu gore i pruzite Slobodi sto vecu podrsku kao nikad da ovo prevazidze pa se vidimo u Tuzli a do tada sve najbolje i vjerujem da cete do tada biti u mnogo boljoj situaciji.
ja otkako znam za sebe- a ima tome 30 i kusur godina- Sloboda je u krizi, možda jedino godinu-dvije da je bilo ok
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
-
- Kontakt:
Bez ikakve ljutnje i svadje na ovoj temi:iggy_tm87 je napisao/la:Ako ima neko od Fukara (upucenijih) da kaze zasto se nisu pojavili na Grbavici, moze i na PP posto je pitanje vezano za navijanje, a ne za temu "FK Sloboda", hvala.
Jel potrebno da znas sto se nisu pojavili na grbavici ?
edit
Ko je bio danas gdje je trebao da bude ,zna gdje treba da pise

3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- slani grad
- Kontakt:
Sloboda 30 godina u krizi.....godinu-dvije bila okGoldy je napisao/la:dino lj je napisao/la:Momci izgubiliste utakmicu jer smo u ovom trenutku kvalitetnije ali ne pisem zbog toga.Sloboda je klub svijetle tradicije i normalno je da ne zasluzuje situaciju u kojoj se nalazi i ako Bog da izacice iz krize.Svi klubovi imaju periode kao sto je vas sada imali smo i mi pa evo smo to prevazisli.Glavu gore i pruzite Slobodi sto vecu podrsku kao nikad da ovo prevazidze pa se vidimo u Tuzli a do tada sve najbolje i vjerujem da cete do tada biti u mnogo boljoj situaciji.
ja otkako znam za sebe- a ima tome 30 i kusur godina- Sloboda je u krizi, možda jedino godinu-dvije da je bilo ok

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
Uvjek je bilo i bit ce ovih sveznadara .. A najzalosnije je sto ima neko ko zna Slobodu posljednjih 25-30 godina i nista ne pise ,a neko koga prenos pukne pise sta oce i kako oce .. Isto ko' sto bi ja GOŠK analizirao posljednjih 10 godina .. Malo promisli @Glody prije nego sta napises ,dzaba se kolektivno smijemoslani grad je napisao/la:Sloboda 30 godina u krizi.....godinu-dvije bila okGoldy je napisao/la:dino lj je napisao/la:Momci izgubiliste utakmicu jer smo u ovom trenutku kvalitetnije ali ne pisem zbog toga.Sloboda je klub svijetle tradicije i normalno je da ne zasluzuje situaciju u kojoj se nalazi i ako Bog da izacice iz krize.Svi klubovi imaju periode kao sto je vas sada imali smo i mi pa evo smo to prevazisli.Glavu gore i pruzite Slobodi sto vecu podrsku kao nikad da ovo prevazidze pa se vidimo u Tuzli a do tada sve najbolje i vjerujem da cete do tada biti u mnogo boljoj situaciji.
ja otkako znam za sebe- a ima tome 30 i kusur godina- Sloboda je u krizi, možda jedino godinu-dvije da je bilo ok....a ti kao bas pratis Slobodu..joj kako ne mogu ovih strucnjaka
....de ba kad vako nesto mitingujes i analiziras prvo malo saberi rezultate i tabele...strucnjak

Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
De pojasni ovaj dio.nekad^navijac je napisao/la:Bez ikakve ljutnje i svadje na ovoj temi:iggy_tm87 je napisao/la:Ako ima neko od Fukara (upucenijih) da kaze zasto se nisu pojavili na Grbavici, moze i na PP posto je pitanje vezano za navijanje, a ne za temu "FK Sloboda", hvala.
edit
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Jasan je ,al opet cu ..VolimTz je napisao/la:De pojasni ovaj dio.nekad^navijac je napisao/la:Bez ikakve ljutnje i svadje na ovoj temi:iggy_tm87 je napisao/la:Ako ima neko od Fukara (upucenijih) da kaze zasto se nisu pojavili na Grbavici, moze i na PP posto je pitanje vezano za navijanje, a ne za temu "FK Sloboda", hvala.
edit
Sta koga mora zanimati sto se Fukare nisu pojavile na grbavici? I jos jedan razlog ,sto ce biti mali milion razlicitih prica (da ne navodim primjere) zasto se nisu pojavili. .. Mislim unutar grupe je i ne treba da se prica po forumima (barem po mom misljenju)
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Aha, OK je. Prvo pomislio sam da nije bila gdje kakva čeka ili sl. Ali evo maloprije sam pitao druga na fb i rekao mi je zasto nikog nije bilo.nekad^navijac je napisao/la:Jasan je ,al opet cu ..VolimTz je napisao/la:De pojasni ovaj dio.nekad^navijac je napisao/la:
Bez ikakve ljutnje i svadje na ovoj temi:
edit
Sta koga mora zanimati sto se Fukare nisu pojavile na grbavici? I jos jedan razlog ,sto ce biti mali milion razlicitih prica (da ne navodim primjere) zasto se nisu pojavili. .. Mislim unutar grupe je i ne treba da se prica po forumima (barem po mom misljenju)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.