warden je napisao/la:je"iga mogo si samo copy /paste ako hoces da brukas kao ja
sezona je tek pocela ,tako da ..
al pazi sada tragikomedije Puma i Dzenan smatraju da niko od vas nije vrijedan paznje ,pa tako i mi ostali likeamo njihovo misljenje ,makar few of us vrijede dok kod vas nema takvi
Pa dobro ako oni tako misle to je njihova stvar , ja kažem da su ok forumaši!
A ti ponovo nastavljaš sa postovima za koje treba tumač, tako da nema smisla!
To je misljenje sire publica pa tako i njih .
A ti ponovo mene imititras ko papiga ,nemoj covjece izgledas smijeno i narcisoidno
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
juventus 0244 je napisao/la:Gio nastavlja sa golovima !
majstor
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
juventus 0244 je napisao/la:Meni je jedino interesantno kako sad balite o sudijama, a to niste radili prošli sezona kada su vam oni bili naklonjeni ! Zato se malo smirite!
Normalno da je meni drago kad Inter izgubi, kao što bi i vama trebalo biti drago kad Juventus izgubi, samo vi izgleda vidite problem u tom, ali haj dobro vi znate najbolje vaša osjećanja ili jedino ako niste prije bili "navijači" Juventusa pa vas srce vuče na crno-bijelu stranu
gluplji komentar nisam vidio ,da ima tema najgluplji postovi ti bi bio tagu tema ,definitivno
ma ako su kome bile naklonjeni vama su , i uvijek ista glupa prica od varantina i kad im izneses dokaze ,zovnu admina neko ih vrijedo il sl ..
cuj smirite se ,ti ces nam reci da se smirimo ?
ma vec veceras cemo se mi nasladivat vasim porazom
i ne kontam kako neko moze navijati za preevarantski i smrdljivi juventus
Sine, odrasti vise, nemoj pricati nebuloze. Taj tvoj internacionale, do Kalciopola, bio je nebitan klub koji je uzimao mrvice( poneki Kup Italije) koje su ispadale sa sofre Juventusa i Milana. inter se vraca na mjesta koja su mu uvijek i pripadala, od 3 pa do 5 mj, a stepenice vise su uvijek bile rezervisane...
Sudija jest' pogrijesio, al' vam je stotine puta bio naklonjen u predhodnim sezonama. Budi zadovoljan jer niste primili jos pogodaka od raspolozenog Napolia...
hajd ti to objasni kukavelji koja samo zna da kuka cim izgube
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Čuj smrdljivi??????
Ja ne vidim kako to neki klub može smrdjeti??? Jel' klupske prostorije, pomoćni teren, prosula se smrznuta riba iz kakvog kamiona pa užegla???? Šta li?
adointer je napisao/la:ja ne znam ko se najvise zali po sudovima moze li mi neko reci s kim je to sve Juventus igrao pa se tako "pokazao"? jbte ja za vas cujem samo nedeljom,kako to?
[youtube][/youtube]
cujemo li se??
Do današnjeg dana utakmica koja je završila 9-1 ostaje ubilježena kao najveća pobjeda Juventusa, i najveći poraz Intera u Seriji A. Antonio Labbate se prisjeća tog događaja koji je pomogao oblikovati rivalstvo između ova dva kluba. Nisu igrali dječaci protiv muškaraca taj dan u Torinu 10. lipnja. 1961. Bili su to mladići koji su za protivnika imali Staru Damu, Interova postava Primavere protiv Juventusovog prvog tima, novokrunisanih prvaka Italije. Trebala je to biti nevažna utakmica, namješteni nerješeni susret koji bi zaključio još jedno Juventusovo krunisanje, ali legenda o tom susretu živi još i danas.
Inter je godine 1960-61 započeo kampanju sa ozbiljnim planovima za Scudetto. Tadašnji vlasnik Angelo Moratti, otac trenutnog vlasnika Massima, doveo je argentinskog taktičara Helenia Herreru i od prve utakmice s njim na klupi namjere Intera postale su jasne. Četiri pobjede iz četiri utakmice, u kojima su postigli nevjerojatnih 18 golova, unijele su strah u kosti ostatku Serie A, a pobjeda nad Juventusom od 3-1 kući donijela im je i titulu zimskog prvaka.
Stvari su krenule dobro za Nerazzurre do neočekivanog pada u formi. Inter je stigao u Torino za njihovu utakmicu 16. travnja, a iza sebe je već ubilježio četiri uzastopna poraza, te se nalazio četiri boda iza obnovljenih Bianconera. Juve je prodao 61,000 ulaznica za 'utakmicu godine', kako su je nazvali, ali mnogo više ljudi je odlučilo doći, daleko više. Toliko ljudi je došlo da ih je 5,000 prešlo granice igrališta tako da su neki čak dijelili klupu s igračima Intera.
"Navijači su bili tek nekoliko metara od terena, ipak nisu bili nikakva fizička prijetnja nikome," prisjeća se igrač Intera Aristide Guarneri. Ipak sudac Carlo Gambarotta, se nije složio s njegovim mišljenjem. U 31. minuti tog susreta nakon što je Egidio Morbello zatresao prečku domaće momčadi, utakmica je prekinuta. Inter je kako se očekivalo te onako kako nalažu pravila taj susret pobjedio sa automatskih 2-0 10 dana kasnije.
Juventus se naravno žalio na odluku iako su i oni sami profitirali od sličnog incidenta u Bergamu nekoliko godina ranije. Ipak 3. srpnja, posljednjeg dana sezone, žalbeni sud je senzacionalno presudio u korist Stare Dame te odlučio da će se ipak igrati uzvratni susret i tako im praktički predao u ruke 12. Scudetto prije nego se i završilo posljednjih 90 minuta.
"Tu smo vijest čuli tek nekoliko minuta prije naše posljednje utakmice u Cataniji. To je uništilo naš moral i tu smo utakmicu izgubili sa 2-0. Imali smo osjećaj da nas je netko izigrao."
Moratti je bio bijesan. Činjenica da je Juventusov predsjednik Umberto Agnelli ujedno bio na čelu talijanskog saveza nije pomogla. U znak protesta dogovor je pao između njega i trenera Herrere da Inter na teren pošalje juniore da bi pokazali svoju ljutnju.
tako to radi stara fufica...sve cisto i posteno, samo kako oni znaju
[youtube][/youtube]
mora da je Umberto bio i predsjednik UEFA-e
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Puma je napisao/la:I UEFA se takodjer urotila protiv mocnog Juventusa, cim nisu mogli vise od dva puta biti prvaci Evrope
Ma kakva UEFA, sve je to Massimovo maslo
ocigledno nisi upoznat da kriminalom ucinjenim Monchengladbahu od strane tvog klubica, pa da vidis cija je UEFA bila
inace, veceras bi volio da se dogodi neko cudo, tj. da obje ekipe izgube
ovakva "cuda" su se desavala nakon farsopolia, kad ste "osvajali" titule, valjda sudija nije znao s koje strane koji tim napada, Moggi je kriv