jace hladno uzimaju,a na slabijim pare uzimaju ...Iker C je napisao/la:Olimpic i Gošk su ti timovi koji su formirani samo radi kladionice. Olimpic ima ekipu sa kojom bi da nema namještanja bio u borbi za titulu. U Tuzli demoliraju protivnika a kući 0.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
hebo suplju,gledaj raje na otoci heheh

FK SARAJEVO.
fina posjeta na Otoci
samo mi se cini da na ovim fotografijama ss.ba nema citava tribina ? pa kontam da je ovaj dio bio prazan or something ? uglavnom ako vako nastave bice super 
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
upravu si ,samo pola tribine ...druga polovina je ogradzena i ona je za gostujuce navijace ...delko je napisao/la:fina posjeta na Otocisamo mi se cini da na ovim fotografijama ss.ba nema citava tribina ? pa kontam da je ovaj dio bio prazan or something ? uglavnom ako vako nastave bice super
jedan od najuslovnijih stadiona za gostujuce navijace...
FK SARAJEVO.
bas
a taj gostujuci dio ce ispune jedino kad budu gostovali SA i Zeljo i to je to
kod nas u BL ima ogradjeno za goste medjutim samo je u funkciji na evropskim utakmicama 
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Raji paketici,Gracicu x za kladionu i vjerovatno dobru lovu...
ma svima dobro,osim naravno klubu. 
Dio tribine za goste obuhvata najviše 30% zapadne tribine!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
lijepa posjeta danas lijepo je vidjeti da i olimpic ima simpatizera,ili je to zbog onih merhametskih paketica

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I daje im Gracic plate po zasluzi. Poznajem licno nekoliko igraca Olimpica i kazu da je takva situacija. Pa Kapic je zbog crvenog kartona u prosloj sezoni ostao uskracen 400KM od mjesecne plate, a dalje da ne govorim.Iker C je napisao/la:Ljudi imaju najveće plate u ligi a daju najmanje. Da je Gracić pametan davao bi im plate po zasluzi.Poslije ove utakmice ja im nebi dao platu 3 mjeseca.
Danas lopta nije htjela u gol nikako. Veliki broj prilika, ali nece **** u gol. A je li igrao Kapic danas. Nisam bio na tekmi, a nesto ga ne spominju ovi u izvjestaju, a nema ga ni na slikama.
Kapić imao tri žuta kartona!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpicu treba zabraniti igranje na Otoci dok ne poprave teren. Ono je katastrofa, igrač ukliže, diže se prašina 3 metra.
Tribina inače odlična, lijep pogled. Igra nije ni mogla biti bolja na onakvom terenu, u Olimpicu su sami sebi skočili u stomak, ekipa koja se brani ne može poželjeti bolji (gori) teren.
Lijepa i posjeta, puno poznatih fudbalskih imena...
Tribina inače odlična, lijep pogled. Igra nije ni mogla biti bolja na onakvom terenu, u Olimpicu su sami sebi skočili u stomak, ekipa koja se brani ne može poželjeti bolji (gori) teren.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ja sam gledao sad izvještaj na BHT sportu i slažem se da je bio bolji teren da bar dvije prilike iskoristiligollum je napisao/la:Olimpicu treba zabraniti igranje na Otoci dok ne poprave teren. Ono je katastrofa, igrač ukliže, diže se prašina 3 metra.![]()
čudi me da nisu dobili bez obzira na teren pa ipak došo im lede igrač
VJEŠTAČKA TVOREVINA uzalud vam trud svirači

VJEŠTAČKA TVOREVINA uzalud vam trud svirači
A kod tebe je vještačko razmišljanje!zizinjo je napisao/la:čudi me da nisu dobili bez obzira na teren pa ipak došo im lede igrač
VJEŠTAČKA TVOREVINA uzalud vam trud svirači![]()
![]()
Mozda je napravljen VJESTACKOM oplodnjomMancini je napisao/la:A kod tebe je vještačko razmišljanje!zizinjo je napisao/la:čudi me da nisu dobili bez obzira na teren pa ipak došo im lede igrač
VJEŠTAČKA TVOREVINA uzalud vam trud svirači![]()
![]()
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
jel isitina da vladavic ne zeli da igra protiv veleza i gracic ga suspendovao???
ako je istina vlada respekt kapa do poda
DA! Istina je.......kako stvari stojeVELEZDOGROBA je napisao/la:jel isitina da vladavic ne zeli da igra protiv veleza i gracic ga suspendovao???
Kapa dole Vladavicu, objasnio si zestoko.AlemC85 je napisao/la:DA! Istina je.......kako stvari stojeVELEZDOGROBA je napisao/la:jel isitina da vladavic ne zeli da igra protiv veleza i gracic ga suspendovao???
Jedino mi zao Kimba, tesko ce mu pasti.
Cuva Bog Zelju svog!
Kapa dole Vladavicu, objasnio si zestoko. 
[/quote]
Čuj kapa dole!Pravi profesionalac,hoće pare a neće da igra!
Čuj kapa dole!Pravi profesionalac,hoće pare a neće da igra!
Koliko li dade golova ta "zvijezda" i na koliko utakmica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.