ti mali drugo poluvrijeme nisi gledao...da nisu pokradeni unistili bi zrinjski...ono prije penala prije da je bio ofsajd..behdzo_the_king je napisao/la:Utakmica svakako očajna i dibidus.O sudiji nema potrebe govorit, ali kad je u pitanju penal, penal čist ko suza.Ne kontam koji **** golman dira igrača koji ide van terenaBaš debilno nasjeo.Velež dosta slab,sad da li je do Zalizanoglua ili do igrača...
Možda je ponašanje? Možda priča po fejsbuku stvari iz kluba koje se nebi trebale pričat po fejsbuku. Ko zna?alenpitar je napisao/la:Durakovic jedan od najboljih igraca u Velezu, a najborbeni je sigurno i gine za dres Veleza, ali ga Mirza izgleda polako izacuje iz ekipe. Zbog cega to radi jel neko zna?
mma_hz je napisao/la:ti mali drugo poluvrijeme nisi gledao...da nisu pokradeni unistili bi zrinjski...ono prije penala prije da je bio ofsajd..behdzo_the_king je napisao/la:Utakmica svakako očajna i dibidus.O sudiji nema potrebe govorit, ali kad je u pitanju penal, penal čist ko suza.Ne kontam koji **** golman dira igrača koji ide van terenaBaš debilno nasjeo.Velež dosta slab,sad da li je do Zalizanoglua ili do igrača...
posmatraj stvari relano..imali su incijativu i pravili pritisak sa igracem manje..i kaze lose hahhaha![]()
Ja takodje mislim da je ono bio cist ofsajdmiky_hz je napisao/la:Jbg nisu pustili ponovljeni snimak predavanja lopte ovome igracu na kojem je bio penal,i meni se ucini da je nekako bio najblizi golmanu...penal je bio,e sad kako rekoh meni se ucini da je ofsajd bio...valjda bude negdje iskopan neki snimak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.