Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Huska » 02 okt 2011, 18:36

JuveSissoko je napisao/la:
[youtube][/youtube]

mora da je Umberto bio i predsjednik UEFA-e :lol:
ne kontas ti...jedno je lijepiti klipove sa gazenjem Inter od strane Borussie, milana od 6-0 ili arsenala, jer ni jedan navijac Intera ti nece reci nista na to, ali lijepiti klipove pobjede kao sto ste je vi tada ostvarili i jos se hvaliti sa time je dno dna...

mene sa tim velikim porazima Intera neces isprovocirati, jer uvijek su se svima desavali i desavat ce se, ali jedno je veliki poraz na normalan i posten nacin, a druga na nacin na koji samo vi znate...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 18:38

Huska je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
[youtube][/youtube]

mora da je Umberto bio i predsjednik UEFA-e :lol:
ne kontas ti...jedno je lijepiti klipove sa gazenjem Inter od strane Borussie, milana od 6-0 ili arsenala, jer ni jedan navijac Intera ti nece reci nista na to, ali lijepiti klipove pobjede kao sto ste je vi tada ostvarili i jos se hvaliti sa time je dno dna...

mene sa tim velikim porazima Intera neces isprovocirati, jer uvijek su se svima desavali i desavat ce se, ali jedno je veliki poraz na normalan i posten nacin, a druga na nacin na koji samo vi znate...
samo vi poraze znate pretvorit u "pobijede" , tako ste i farsopoliem pokazali kakva ste gamad, a to ste vec radili 60-tih godina, a nastavili i protiv Monchengladbaha, kriminalnim namjestanjem a ljudi vas rasuli, a ova gore slika protiv Siene govori kako se titula "osvaja" na prelomu sezone, sudija ne vidi na oci, slijepca stavili da vam sudi :lol: hajd zdravo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 02 okt 2011, 18:52

jedino sto znate je okrenuti sve na vas mlin, pa se onda smijati i kao vi sve znate :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 18:54

Huska je napisao/la:jedino sto znate je okrenuti sve na vas mlin, pa se onda smijati i kao vi sve znate :lol:
pa vi krenete sa pricom da krademo, da su nam dresovi zatvoraski etc etc, pa i mi imamo sta reci povodom kriminala, s mlina na mlin :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 19:53

silenT je napisao/la:večeras lopovi gube 2-3 razlike od malo manjih lopova iz Milana.... Ibra hat-trick i adio :D
dok ocevi svih lopova odmaraju od sjajne sinocnje predstave, zasluzeno :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 02 okt 2011, 19:54

silenT je napisao/la:večeras lopovi gube 2-3 razlike od malo manjih lopova iz Milana.... Ibra hat-trick i adio :D
Pa nismo toliko losi ko vi da kuci primamo po 3 komada... I da na nama protivnicke ekipe popravljaju gol razliku...
EDIT
Eno Trabzon nekog pobjedio znaci niste jedini koji gube od turskih amatera...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 okt 2011, 19:57

Joj jeste vi zahuktali jbt :D

Nemoj te nas zezati ako izgubimo veceras, mi smo nekako povuceni od kako nema onog malca @Silvio.B , on je volio malo vise provocirati
-RIVALDO-

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 20:04

senad_flamin je napisao/la:Joj jeste vi zahuktali jbt :D

Nemoj te nas zezati ako izgubimo veceras, mi smo nekako povuceni od kako nema onog malca @Silvio.B , on je volio malo vise provocirati
provocirat Milan kad pobijedis nije isto kao provocirat inter, jedno je rivalstvo a drugo mrznja izazvana vanfudbalskim stvarima.Nije ni prvi put niti zadnji da ce Juve pobijedit ili izgubit od Milana, to je Derby d'Italia, a shinternacionale i njihove spletke i kukavelj nadilaze rivalstvo i to je posebna prica. :mrgreen:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 02 okt 2011, 20:06

Iskreno,brinem se za tebe Sissoko...

@Senad

Sto bi vas ko zezo,niste vi naopaki i iskompleksirani ko ovi navijaci lopovskog kluba (cast izuzecima) koji imaju velike uspjehe u zadnje vrijeme od kako se igra posteno i kako nema lopova da ih guraju ;)
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 okt 2011, 20:11

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Pirlo, Krasić, Marchisio, Vidal, Pepe, Vučinić.

MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Ibrahimović, Cassano.

Bonera VS Pepe :lol: jadna mu majka
-RIVALDO-

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 okt 2011, 20:13

Pepe Grygeru na treningu nije mogao da prodje dok ova nesreća nije otišla u Fulham ... da je Bonera 100x gori od Grygere (a nije) ovaj ga opet ne bi mogao proći.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 okt 2011, 20:15

nedo bog nikome :lol:
pa grygera kakav god je svemirski je brod za boneru, nek nam je Allah na pomoći ja ću bar bismilu proučiti za boneru :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 20:19

Yuto je napisao/la:Iskreno,brinem se za tebe Sissoko...

@Senad

Sto bi vas ko zezo,niste vi naopaki i iskompleksirani ko ovi navijaci lopovskog kluba (cast izuzecima) koji imaju velike uspjehe u zadnje vrijeme od kako se igra posteno i kako nema lopova da ih guraju ;)
mislim da bi se ja mogao da brinem za tebe, jer toliko kukate da ponekad djelujete kao djeca od 5-6 godina, a dovoljno sam star da se staram od dječici :D
a kukate jedno od moje 10-te godine pa do 21 kad ste lopovlukom unistili ligu da bi istu lopovlukom osvojili, 11 godina sam slusao samo kme kme, penal penal, sudija sudija, ovo ono, al volim kad kukate, vratite me u tinejdzerske dane, osjecam se dosta mladji :D

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 02 okt 2011, 20:21

Teska je kod tebe situacija ocigledno...Nadam se da ces sve uspjet prebrodit i da ces biti ok ;)

A niste krali,to pokazuju i rezultati nakon svih lopovluka.

7.

P.S. Ciao ;)
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 02 okt 2011, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 02 okt 2011, 20:21

Boban: Nije mi jasno što se žale

Bivši igrač Milana napao Inter. Boban tvrdi da Inter nema nikakva prava da se žali na suđenje i da bi trebali da nađu uzrok poraza na drugom mestu.

Inter je napao sudiju Rochija zbog grešaka koje su po njima uzrok poraza od Napolija. Bivši plejmejker Milana, Zvone Boban se ne slaže sa Morattijem.

"Sudija? Da budem iskren, stvarno sam iznenađen što se Inter žali. Njihovi igrači tvrde da su bili žrtve lošeg suđenja, ali to je preterano. Inter nije uradio ništa vredno pomena tokom čitavog meča, dok je Napoli delovao opasno sve vreme i bio veoma blizu gola." - kaže Boban, sa kim će se mnogi složiti, ali svakako ne i navijači Intera.

Bobanov bivši klub večeras igra u Torinu veliki derbi protiv Juventusa.
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 okt 2011, 20:22

L'Avvocato je napisao/la:Pepe Grygeru na treningu nije mogao da prodje dok ova nesreća nije otišla u Fulham ... da je Bonera 100x gori od Grygere (a nije) ovaj ga opet ne bi mogao proći.
Meni se Pepe ove sezone cini dosta boljim :)
-RIVALDO-

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 okt 2011, 20:26

Yuto je napisao/la:Teska je kod tebe situacija ocigledno...Nadam se da ces sve uspjet prebrodit i da ces biti ok ;)

A niste krali,to pokazuju i rezultati nakon svih lopovluka.

7.

P.S. Ciao ;)
rece lik koji navija za tim sto mu je trebao skandal u vlastitoj reziji da išta nakon 17 godina osvoji u domacem prvenstvu.17 godina patnje :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 okt 2011, 20:35

Znam da su tenzije i rivalitet prisutni, ali nemojte pretjerivat i bespotrebnim stvarima zachatavati temu. Mozemo se zezati i na lijep nacin podjebavat :mrgreen: , ali nemojte pretjerivat...2- 3 stranice se o tome pise.

Ima ljudi koji zele nesto konkretno ovdje procitati.

Hvala
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 okt 2011, 20:36

Dajte neke linkove,neda mi se trazit :D
-RIVALDO-

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 okt 2011, 20:39

JuveSissoko je napisao/la: rece lik koji navija za tim sto mu je trebao skandal u vlastitoj reziji da išta nakon 17 godina osvoji u domacem prvenstvu.17 godina patnje :mrgreen:
pa nismo mogli kad ste vi namjestali koje/kakve dopinge koristili i slicno ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []