Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

secer
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la secer » 22 sep 2011, 19:23

Za_raju je napisao/la:Pogedajte brzinu na 0-25_0-30 sec ,da je samo imao srece da ga kakav Magath izbrusi...
bild organizuje nagradnu igru i pobjedniku iste ce biti omoguceno da se susretne sa jednim i neponovljivim magecom.
prijavi se, sta znas, mozda i dobijes 8-) .

nikad se necemo sloziti da ljevakovic treba igrati prije rahimica, ali sto se tice mahmuta, tu se slazemo.
ustvari, slazem se sa svima koji misle da ovaj momak mora dobiti poziv.
jedino se ne slazem sa onima koji misle da bi mahmutovic trebao igrati u vrhu napada.
misljenja sam da je mahmutovic klasicno desno krilo te da na toj poziciji moze pruziti najvise.
fuuuu, lulic lijevo, on desno :shock: . nenadyebivo 8-)
saf´te, ako citas, a znam da citas, posalji poziv mahmutovicu :D .
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 sep 2011, 20:06

- Drago mi je, iako sam imao nekih najava i ranije da bismo mogli ostvariti plasman oko 20. mjesta. To je vjerovatno zbog četiri dobra vezana rezultata u isto toliko utakmica. Napravili smo dobru seriju, imali tri pobjede i remi sa Grcima. Međutim, ne treba zaboraviti da istio tako možemo i pasti. Treba učiniti sve da nastavimo kontinuitet i to je onda veliki uspjeh, kazao je Sušić za Nezavisne novine.

- Neko će kad tad odvesti ovu reprezentaciju na veliko takmičenje i bilo bi mi drago da ja budem prvi u toj rubrici istorije. Ako ne onda idemo u baraž, a sada da me pitaju koga bih volio za protivnika ne bih znao odgovor. Znam samo koga bih volio izbjeći. To su Srbija i Hrvatska, ako ne budu prve u svojim grupama,
Ovo su selektorove riječi, u kojima ćete usput primijetiti neinformiranost, al' otom potom. :D

Drago mi je da razmišljamo slično. :)
Kratkoročno bi bilo idealno odvesti ovu repku na EP u Poljsku (Pape nemoj me iznevjeriti, počeo sam da šparam :D ).
A dugoročno treba repku podmladiti i napraviti novi mix sjajnih veterana i poletnih mladića (naravno u saradnji sa U21 i Jagodićem ).

Kod Vlade mi se ne svidja što se previše oslanja na domaće nogometaše, al' je to u neku ruku dobro, ako bi ove mladiće po Evropi imali zagarantovane-domoljubljem (bar donekle).

Nakon EP-a (ako bog da kad se uvrstimo ), onda početi raditi velike stvari.
Mislim da sam prvi korak već spomen'o (uvesti nove igrače u sistem), a onda probati završiti prvi u grupi (pored Grčke i Slovačke mislim da neće biti teško, s obzirom kakva navala talenata dolazi), samim time učvrstiti repku medju top 30 u svijetu, a što da ne ,probati je spustiti i učvrstiti u top 20.

Tek nakon toga bićemo sposobni za velike stvari (ja stvarno mislim da je nadolazeća generacija sposobna i za medalje,uz malo sreće i truda).

Pobjeda u Francuskoj bi nam upolovila muke u nastojanju da (možda i nesvjesno) postignemo ovo, a porazom ništa ne gubimo.

Isto tako, mislim da se već sada treba Papetu produžiti ugovor, makar do kraja onih kvalifikacija za SP. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 sep 2011, 20:26

Zec od prve minute vode 1-0 ! 70 min. Ibricic igrao 70 min za svoj klub!!! dobro nam ovi rezervisti poceli samo neka igraju!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 26 sep 2011, 19:21

Sto je hasagic izaso iz igre?? jel povreda opet???

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2011, 22:03

adn_sah je napisao/la:Sto je hasagic izaso iz igre?? jel povreda opet???
Iskrenuo clanak,nije previse opasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 28 sep 2011, 14:50

@ za raju rece Da je jadan imao imalo boljeg menadjera sad bi mi imali dvojicu Dzeka...

dzeku i mahmutovica zastupaju isti ljudi... garant su dzeku favorizirali na ustrb mahmutovica...

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 18:42

Jel Rahimić igrao protiv Intera? Nisam to pratio...
I ovaj Lokomotiv evo igra protiv Anderlechta kod kuće, imal' Ibričića?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 20:17

hamlet je napisao/la:Jel Rahimić igrao protiv Intera? Nisam to pratio...
Nije,nema!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 20:51

harishp je napisao/la:
Nije,nema!!!
E yebemu! :twisted: :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 20:56

hamlet je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Nije,nema!!!
E yebemu! :twisted: :roll:
Igrat ce u repci,sta se sekiras :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 30 sep 2011, 00:19

Zna li neko sta je s Jahica , je li ima neki razlog ili Susic jednostavno misli da mu ne treba, momak koji igra LP sigurno nije za odbaciti, a univerzalac je za vise pozicija na kojima ce nas sigurno stici suspenzije zbog duplih kartona ?

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 okt 2011, 19:05

Meni samo nije jasno kako pape nepoziva radovica iz legie warsawa koji ubija ovu sezonu. Ima 27 god iz gorazda. Jeli igrao visca protiv fenera?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 okt 2011, 18:16

gruezi je napisao/la:Meni samo nije jasno kako pape nepoziva radovica iz legie warsawa koji ubija ovu sezonu. Ima 27 god iz gorazda. Jeli igrao visca protiv fenera?
http://www.transfermarkt.de/de/miroslav ... 27235.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nema naše državljanstvo, a i 99 % da taj nebi prihvatio poziv da igra za našu reprezentaciju, a i kad bi prihvatio ne bi davao sve od sebe za sveti grb.
DRUG NEBI TI PUNCA

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 okt 2011, 19:51

bagrcavi je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Meni samo nije jasno kako pape nepoziva radovica iz legie warsawa koji ubija ovu sezonu. Ima 27 god iz gorazda. Jeli igrao visca protiv fenera?
http://www.transfermarkt.de/de/miroslav ... 27235.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nema naše državljanstvo, a i 99 % da taj nebi prihvatio poziv da igra za našu reprezentaciju, a i kad bi prihvatio ne bi davao sve od sebe za sveti grb.
Trebalo bi da ima drzavljanstvo BIH,jer jos nije dobio Poljsko,tek kada dobije njihovo,vec je predao papire onda bi trebao da se odrekne BIH jer mislim da ne moze imati 3 drzavljanstva.Njegova velika zelja je to je i sam rekao da zaigra za Srbiju,a igrao je i nekoliko utakmica za U21. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 okt 2011, 23:07

Daleko mu onda kuca bila,i ovako i onako.Kao i takvim slicnim.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 okt 2011, 10:16

da li su nasi krenuli autobusom u francusku? i da li znate u koliko sati su krenuli? treba mi info.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 08 okt 2011, 11:17

QUARESMA 18<<< je napisao/la:da li su nasi krenuli autobusom u francusku? i da li znate u koliko sati su krenuli? treba mi info.
Nadam se da ti ovo može pomoći,
;)
Livin' La Vida Loca ;)

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 okt 2011, 17:16

sta je ovo navijaci sa igracima u avionu??? slikanje,potpisivanje,dosadjivanje ...???? ovo nikako ne razumijem pred vako vaznu utakmicu ovi momci trebaju mir a ne da im se neko penje na vrh glave...tu se opet vidi kako nam fali jos dosta da budemo ozbiljni i da nas neko shvata ozbiljno...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2011, 19:57

bhfanatic14 je napisao/la:sta je ovo navijaci sa igracima u avionu??? slikanje,potpisivanje,dosadjivanje ...???? ovo nikako ne razumijem pred vako vaznu utakmicu ovi momci trebaju mir a ne da im se neko penje na vrh glave...tu se opet vidi kako nam fali jos dosta da budemo ozbiljni i da nas neko shvata ozbiljno...
Pa kupi nam avion za potrebe BIh repke.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 okt 2011, 20:16

harishp je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:sta je ovo navijaci sa igracima u avionu??? slikanje,potpisivanje,dosadjivanje ...???? ovo nikako ne razumijem pred vako vaznu utakmicu ovi momci trebaju mir a ne da im se neko penje na vrh glave...tu se opet vidi kako nam fali jos dosta da budemo ozbiljni i da nas neko shvata ozbiljno...
Pa kupi nam avion za potrebe BIh repke.
Repka treba da bude odvojena od navijaca...nisam ja za to zaduzen da nabavljam avion ;)
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 13 gostiju.