RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

behdzo_the_king
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la behdzo_the_king » 02 okt 2011, 19:09

alenpitar je napisao/la:Durakovic jedan od najboljih igraca u Velezu, a najborbeni je sigurno i gine za dres Veleza, ali ga Mirza izgleda polako izacuje iz ekipe. Zbog cega to radi jel neko zna?

Mirzu treba pitat još mnogo toga, lik je priča za sebe.Sjećeš se derbija pred praznim Koševom,kad je Jahovića uveo u 90. minuti.Baš će za 2.minute sudijskog vremena Jaha zabit gol,nije se lik sastavio sa loptom. :cry:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 okt 2011, 19:09

Prvo poluvrijema prava uspavanka al ste u drugom zivnuli ko sto neko rece poslije izlaska velagica,i realno najrealniji rezultat je trebao bit remi a sudija i bht fakat mi nisu jasni nijednom da ponovis cijelu akciju kod penala :roll: ono na prvu kontakt kao kontakt jest al je prije toga ono bio cist ofsajd i generalno onako dijeliti zute i sjeckat igru na relatuivnu mirnu igru i atmosferu medju igracima je vec standard na nasim terenim i zato covjek i nema sta vidjet na nasim terenima sto zbog njih sto zbog samih igraca koji kad jedva docekaju da padnu
i koga sam zapazio od vasih igraca je onaj brzonogi OKic ,moglo bi biti nesto od njega
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 okt 2011, 19:13

moram priznati, sasvim zaslužena pobjeda zrinjskog.
prvo poluvrijeme Velež se nije ni vidio, dok je u drugom bolje stajao od domaćina. penal je čist kao suza, onaj naš golman, valjda zbog ne iskustva, bez veze obara igrača zrinjskog i penal. cerićev drveni karton je njegova greška, ne znam zašto prigovara kada već ima jedan, i tako kolege ostavlja na cjedilu. velagiću se treba pod hitno zahvaliti, samo je usporavao naše napade, po meni najbolji igrači su bili škaljić i lakičević..

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 02 okt 2011, 19:26

AlemC85 je napisao/la:moram priznati, sasvim zaslužena pobjeda zrinjskog.
prvo poluvrijeme Velež se nije ni vidio, dok je u drugom bolje stajao od domaćina. penal je čist kao suza, onaj naš golman, valjda zbog ne iskustva, bez veze obara igrača zrinjskog i penal. cerićev drveni karton je njegova greška, ne znam zašto prigovara kada već ima jedan, i tako kolege ostavlja na cjedilu. velagiću se treba pod hitno zahvaliti, samo je usporavao naše napade, po meni najbolji igrači su bili škaljić i lakičević..
i neriješeno da je bilo niko "A" ne bi rekao...neću da vam ja nešto pametujem ali onog vašeg velagićića je stvarno smiješno viditi sad na terenu...znam čovjek je legenda kluba ali mu se zahvalite što prije...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 02 okt 2011, 19:32

AlemC85 je napisao/la:moram priznati, sasvim zaslužena pobjeda zrinjskog.
Djesi realni :roll: Ako je ovo po tebi zasluzene pobjeda, onda sam ja superman. Sa ovim sudijom, Veleza bi danas pod BB pobjedila i Vlasenica. Ali nema veze, zapamtili smo mi Vuksanovica iz Trebinja, doce on jednom i u Vrapcice pa cemo vidjeti da li mu se isplatila ova danasnja kradja.

Igracima i strucnom stabu svaka cast. Pokazali smo drugi put u 4 dana da smo daleko najbolja ekipa u Mostaru. Za njihov trud i zalaganje niko nema prigovora i ako ovako nastave dalje u prvenstvu i kupu, Evropa nece izostati ove godine.

Mi smo vaši čuvari, samo naprijed Rođeni, pjevaju vam sinovi, vaši Red Army !
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 02 okt 2011, 19:35

Zasluzeno, a? Jasta brato.
Support Velez, It's logical! ★

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 02 okt 2011, 19:41

cuj zasluzena pobijeda, pa razumijem kad to kazu ovi ultrasi, ali kad nasi kazu zasluzena pobijeda, pa onda se postavlja pitanje, sta ste vi gledali ???... sta je ovo zasluzeno, jedino ako se zelite uvlaciti u dupe ultrasima..
Igracima svaka cast, nemamo im sta zamjeriti ...
AVANNNTIIII CRVENI !!!!!!!!!!!!!!
i tito je volio velež :D

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 okt 2011, 20:06

od 4 tekme 3 cemo dobiti ove godine
dominiRAmo Mostarom

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 okt 2011, 20:26

docek igracima i nakon poraza je stvar koju treba istaci od strane red army-a
pokazali smo da i nakon poraza volimo svoj klub kao i nakon pobjede!!!!
idemo dalje slijedi olimpic pa svinja....
2 lagane pobjede

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 okt 2011, 20:46

Steta. Bas sam se ponadao da cemo danas ostvariti povoljan rezultat i da cemo makar bod osvojiti. Poslije onog sto se desilo u prosloj utakmici, ocekivao sam da igracu grizu po terenu, ali sam vidio uspavanku, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom smo odigrali mnogo bolje, ali nismo uspjeli postici pogodak. Penal za Zrinjski je bio cist kao suza, a Ostrakovic je pogrijesio. Igrac odlazi u gol-aut i onda ga ovaj bespotrebno pokupi. Crveni karton za Cerica :?

Na samom kraju smo imali lijepu priliku, ali jedan nas igrac (nezz tacno koji) salje loptu nebu pod oblake.

Ali idemo dalje, novo kolo, nova nafaka. Sada nam dolazi Olimpic i bit ce to jos jedna teska utakmica, ali nadam se da cemo doci do pobjede

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 okt 2011, 20:55

To je isti onaj sudija, koji je, prošle sezone ili predprošle(nisam siguran), u Banja Luci protiv Borca, dao Veležovom golmanu žuti karton u 10-oj minuti utakmice. Znate li zbog čega?---> odgovor je jednostavan i lako shvatiljiv: "Zbog zadržavanja vremena". :?

Taj Vuksanović je pravi krkan i ne znam, što ga ne prebace da sudi u kantonalnim ligama.

Nije mi čudno sve to, a mislim da se zalizani nebi bunio zbog gluposti...

Glavu gore, sretno Velež...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 02 okt 2011, 20:57

el-fighter je napisao/la:Steta. Bas sam se ponadao da cemo danas ostvariti povoljan rezultat i da cemo makar bod osvojiti. Poslije onog sto se desilo u prosloj utakmici, ocekivao sam da igracu grizu po terenu, ali sam vidio uspavanku, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom smo odigrali mnogo bolje, ali nismo uspjeli postici pogodak. Penal za Zrinjski je bio cist kao suza, a Ostrakovic je pogrijesio. Igrac odlazi u gol-aut i onda ga ovaj bespotrebno pokupi. Crveni karton za Cerica :?

Na samom kraju smo imali lijepu priliku, ali jedan nas igrac (nezz tacno koji) salje loptu nebu pod oblake.

Ali idemo dalje, novo kolo, nova nafaka. Sada nam dolazi Olimpic i bit ce to jos jedna teska utakmica, ali nadam se da cemo doci do pobjede

FORZA VELEZ
Bobic je branio. Nadam se da Ostrakovic nije ozbiljnije povrijedjen ali ako jest volio bi da angazuju Hadziju. Trenutno je bez kluba i citao sam da trenira sa nekim drugoligasem dok mu ne dodje prava ponuda.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 okt 2011, 21:29

VFC_MO je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Steta. Bas sam se ponadao da cemo danas ostvariti povoljan rezultat i da cemo makar bod osvojiti. Poslije onog sto se desilo u prosloj utakmici, ocekivao sam da igracu grizu po terenu, ali sam vidio uspavanku, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom smo odigrali mnogo bolje, ali nismo uspjeli postici pogodak. Penal za Zrinjski je bio cist kao suza, a Ostrakovic je pogrijesio. Igrac odlazi u gol-aut i onda ga ovaj bespotrebno pokupi. Crveni karton za Cerica :?

FORZA VELEZ
Bobic je branio. Nadam se da Ostrakovic nije ozbiljnije povrijedjen ali ako jest volio bi da angazuju Hadziju. Trenutno je bez kluba i citao sam da trenira sa nekim drugoligasem dok mu ne dodje prava ponuda.
Gdje li sam ja bio kad se Ostrakovic povrijedio??
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 okt 2011, 21:30

yebo sudiju, yebo bobica

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 okt 2011, 21:38

Smijesan penal jos smjesniji crveni 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 02 okt 2011, 23:53

Penal jeste postojao, samo nevjerujem da bi isti bio sviran gostima, ma koji klub to bio !
U novi boj ...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 okt 2011, 00:17

. . . Još nešto !

Kako to da Durakovića ni na mapi danas nema moj Mirza ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 03 okt 2011, 03:00

Emir ZENICA je napisao/la:Smijesan penal jos smjesniji crveni 8-)
Prije je ono penal za Leotar (nije sviran) U Trebinju protiv nas nego Zrinjskom protiv Veleza. Sudija SMIJESAN. Kako mogu biti tako ofirni a znaju da TV prenosi :S

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 03 okt 2011, 10:47

Zakasnio sam sinoć, pa sam nešto nahvato na kraju!
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 03 okt 2011, 13:01

slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.