Cutler bacio interception, na nasih 30 yardi.SaltCityAttack je napisao/la:ne smiju vise ovi Hesteru da ispucavaju
J*** vam sve usta!!!
Moderator/ica: rio_Ferdy88
brate ove zadnje 3 utkamice nemam rijecikad_kako je napisao/la:Odbrana katastrofa ... napad katastrofa, pogotovo kad treba bacati ... Hester return manijak! Forte Tito, ali na zalost, covjek nemoze sam nositi sav napad.
Nisam odavno vidio da igramo ovako lose. Ovo je gore od katasrofe, svega mi.
ja sam brate 5 puta do sada gasio i palio kompjuter ... zivce su mi povadili sve koje imam za danas.SaltCityAttack je napisao/la:brate ove zadnje 3 utkamice nemam rijecikad_kako je napisao/la:Odbrana katastrofa ... napad katastrofa, pogotovo kad treba bacati ... Hester return manijak! Forte Tito, ali na zalost, covjek nemoze sam nositi sav napad.
Nisam odavno vidio da igramo ovako lose. Ovo je gore od katasrofe, svega mi....orvo poluvrijeme protiv Sintsa je bilo dobro, ali ovo ostalo katastrova ...mislim najvise ta odbrana posebno taj secondari, ali i trcanje nam je pocelo prolaziti lagano zadnje 2 utkamice...Smith nam bjezi kad hoce i kako hoce to nije normalno i ne znam ovo je znak da menagment slijedece godine treba dobro se pozabaviti kako naci dva CB i jednog FS...nase pickove treba iskoristiti u trade ili u draft 2 CB
3th down od 15 da vidimo sta ce biti
edit:
hvala bogu odbranise ovo...da nam je covjek bacio 1st down ja bi ugasio tv bi allahami.... ljudi profulase 2 FG, odnosno mi smo jedan blokirlai, oni evo drugi profulase
....mi kao da se zajebavamo kao da nismo ona ekipa koja je igrala prvu sedmicu...stvarno mi nije jasno sta se sa odbrane desava
kad_kako je napisao/la:Kakva patnja ... i na kraju pobjeda 34:29. Forte trcao za 205 yardi i 1 TD. Trcali smo vecinu utakmice. Cim bi Cutler htjeo da baca, odmah ili bude sekovan, ili ga udare, ili ga pozure. Neznam da je imao 2 bacanja, da je smirom mogao birati gdje da baci.
Losa odbrana u prvom, u drugom malo bolja.
Sve u svemu lose odigrana utakmica sa nase strane. Pobjeda je tu, ali sam zabrinut za nastavak sezone, jer ne stojimo uopste dobro na tererenu.
Šta se desi kad se prerano donose zaključci!? Billsi izgubiše, a Lionsi napraviše veliki preokret. Ali i neporaženi Lionsi nakon 4 kola bi prije početka sezone zvučalo kao šalaTaktičar je napisao/la:Lionsi gube visoko, Billsi vode sigurno. U ovisnosti od toga kako će proći Packersi moguće je da nakon 4 kola jedina neporažena ekipa budu Billsi! Zvučalo bi skoro ko dobra šala prije početka sezone, zar ne!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.