Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

CoDe
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la CoDe » 02 okt 2011, 21:18

Pored cijele Poljske lige ovi Liverpolovci nisu ni blizu ;)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 okt 2011, 21:19

@sarajlica, misliš da zaboravljam ? Tokom ljeta si došao na temu Liverpoola počeo provocirati kako Liverpool nije u Europi a Sarajevo jeste, zbog toga je Sarajevo veći klub od Liverpoola. :lol: Doći na temi kluba koji ima 5 titula LP, 18EPL napisati tako nešto je u najmanju ruku smješno i dovoljno govori o tebi. Devil je poznat po tome da mrzi Liverpool al' pošto je moderator ne bih ulazio s njim u diskusiju a ne bi bogami ni sa tobom pošto vidim da ne razumiješ mnoge stvari.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2011, 21:21

Han!$;Lfc je napisao/la:@sarajlica, misliš da zaboravljam ? Tokom ljeta si došao na temu Liverpoola počeo provocirati kako Liverpool nije u Europi a Sarajevo jeste, zbog toga je Sarajevo veći klub od Liverpoola. :lol: Doći na temi kluba koji ima 5 titula LP, 18EPL napisati tako nešto je u najmanju ruku smješno i dovoljno govori o tebi. Devil je poznat po tome da mrzi Liverpool al' pošto je moderator ne bih ulazio s njim u diskusiju a ne bi bogami ni sa tobom pošto vidim da ne razumiješ mnoge stvari.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dokazi,gde sam to rekao da mrzim Liverpool. :?
Nisam nigde,jer na ovome svetu ne postoji klub koji ja mrzim,ali vama cim neko nesta kaze protiv vaseg kluba odma' je on mrzitelj toga kluba smesno.Dokaze salji na PP,ili bilo sta sto imas da ne zatrpavamo temu glupostima. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 okt 2011, 21:25

@ Devile

Kako se na toj zadnjoj slici lijepo uklapaju momci sa crnim majicama :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 okt 2011, 21:26

Devil je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:@sarajlica, misliš da zaboravljam ? Tokom ljeta si došao na temu Liverpoola počeo provocirati kako Liverpool nije u Europi a Sarajevo jeste, zbog toga je Sarajevo veći klub od Liverpoola. :lol: Doći na temi kluba koji ima 5 titula LP, 18EPL napisati tako nešto je u najmanju ruku smješno i dovoljno govori o tebi. Devil je poznat po tome da mrzi Liverpool al' pošto je moderator ne bih ulazio s njim u diskusiju a ne bi bogami ni sa tobom pošto vidim da ne razumiješ mnoge stvari.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dokazi,gde sam to rekao da mrzim Liverpool. :?
Nisam nigde,jer na ovome svetu ne postoji klub koji ja mrzim,ali vama cim neko nesta kaze protiv vaseg kluba odma' je on mrzitelj toga kluba smesno.Dokaze salji na PP,ili bilo sta sto imas da ne zatrpavamo temu glupostima. ;)
Znaš koliko mi je stalo da ti dokažem da mrziš Liverpool ? :lol: Ko će sada moći naći tvoje postove na temi Liverpool gdje bi kontstantno pisao, da li će se Liverpool boriti i ove sezone za titulu ? Kada bude poraz tu si ti na temi Liverpoola da me fino nasmiješ, ne želim s tobom raspravljati zato jer vidim da to ne vodi nigdje.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2011, 21:29

Emir ZENICA je napisao/la:@ Devile

Kako se na toj zadnjoj slici lijepo uklapaju momci sa crnim majicama :mrgreen:
Aaaa ja ih nisam ni uocio dok nisi rekao,rekao sam ti sarpata uklanja nedostatke. :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 okt 2011, 21:32

Kako je ljepse vidjeti :D Pogledaj nas sve bolji i bolji sto se tice uklanjanja sabanizma :lol: Doduse poljacima ne smijem nista prigovoriti,nemam pravo :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2011, 22:10

Sta procitah ovde ,ne mogu da verujem :? Izgleda da je doslo vreme da cim neko nauci da pise i cita a on pravo pa se registruje na ovaj forum :roll: Kad bi pojedini otisli nekoliko strana unazad nasli bi diskusiju izmedju mene ,forumasa @ Steve i jos nekog a u vezi navijaca LFC-a. Ljudi vi ako stvarno mislite da LFC ima navijace dobre (a navijaci su onaj pojam nekad nazvani tifozi,a ne gospoda i gospodje sa unucima) ,vi ste onda u teskoj zabludi,to sto neko peva himnu lepo apsolutno nista ne znaci,a ja stvarno nemam zivaca da pisem o tome ponovo,morate praviti razliku izmedju navijaca i simpatizera,ovo nisu 80-te,stadioni nisu sto su bili,moderan fudbal je unistio instituciju istog.I jedan prijateljski savet,vama sa ovih prostora koji navijate za samo jedan klub i to strani,bolje vam je navijajte za Zelju,Zvezdu,Sarajevo,Hajduk,Dinamo,Partizan,Velez,Celik...nego za neke klubove o kojima nemate pojma kao i o njihovim navijacima.Ja simpatisem i Millwall i Napoli i River ali navijam samo za Zvezdu.Naucite da volite svoje,a tudje tj. strano postujte :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2011, 22:15

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2011, 22:26

Više desetina mladića kamenovalo je u Moskvi autobus navijača fudbalskog kluba Zenit iz Sankt Peterburga da bi i palicama napalo putnike, prenela je agencija RIA Novosti navode iz ruske policije.

Napad se dogodio pred utakmicu između gostujućeg Zenita i domaćeg Spartaka iz Moskve, timova čiji su navijači poznati po velikom rivalitetu, a policija je precizirala da je više osumnjičenih uhapšeno.

- Grupa mladih ljudi kamenicama je gađala autobus, a onda su napali navijače palicama i motkama – rekao je portparol moskovske policije, prenosi Beta.

Za sada nije poznat broj povređenih u ovom napadu.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 okt 2011, 22:35

Tribalian @

Za druge se navija,CELIK se voli 8-) (ti samo sebi stavi ZVEZDA) 8-)
Volim te Celik ! ! !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 02 okt 2011, 22:35

Tribalian je napisao/la:Sta procitah ovde ,ne mogu da verujem :? Izgleda da je doslo vreme da cim neko nauci da pise i cita a on pravo pa se registruje na ovaj forum :roll: Kad bi pojedini otisli nekoliko strana unazad nasli bi diskusiju izmedju mene ,forumasa @ Steve i jos nekog a u vezi navijaca LFC-a. Ljudi vi ako stvarno mislite da LFC ima navijace dobre (a navijaci su onaj pojam nekad nazvani tifozi,a ne gospoda i gospodje sa unucima) ,vi ste onda u teskoj zabludi,to sto neko peva himnu lepo apsolutno nista ne znaci,a ja stvarno nemam zivaca da pisem o tome ponovo,morate praviti razliku izmedju navijaca i simpatizera,ovo nisu 80-te,stadioni nisu sto su bili,moderan fudbal je unistio instituciju istog.I jedan prijateljski savet,vama sa ovih prostora koji navijate za samo jedan klub i to strani,bolje vam je navijajte za Zelju,Zvezdu,Sarajevo,Hajduk,Dinamo,Partizan,Velez,Celik...nego za neke klubove o kojima nemate pojma kao i o njihovim navijacima.Ja simpatisem i Millwall i Napoli i River ali navijam samo za Zvezdu.Naucite da volite svoje,a tudje tj. strano postujte :!:
Taman sam htio da napisem opet otvarate istu temu vratite se 10-ak stranica unazad SVE izčitajte i gotovo. :? Navijam i ja za Liverpool ali neke stvari su realne i moraju se prihvatiti. ;) A ovaj sarajlić :lol:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 okt 2011, 23:31

jbte zna li se koliko je bilo ovi iz dresdena u munchenu danas?! znam da je tu mnoogo bilo i sto bi se reklo simpatizera - al' svakako respekt za brojku.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 okt 2011, 23:38

Hanise ja nisam rekao da je Sarajevo veci klub od Liverpula da sam provocirao vas , jesam ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2011, 00:17

Tribalian je napisao/la:Sta procitah ovde ,ne mogu da verujem :? Izgleda da je doslo vreme da cim neko nauci da pise i cita a on pravo pa se registruje na ovaj forum :roll: Kad bi pojedini otisli nekoliko strana unazad nasli bi diskusiju izmedju mene ,forumasa @ Steve i jos nekog a u vezi navijaca LFC-a. Ljudi vi ako stvarno mislite da LFC ima navijace dobre (a navijaci su onaj pojam nekad nazvani tifozi,a ne gospoda i gospodje sa unucima) ,vi ste onda u teskoj zabludi,to sto neko peva himnu lepo apsolutno nista ne znaci,a ja stvarno nemam zivaca da pisem o tome ponovo,morate praviti razliku izmedju navijaca i simpatizera,ovo nisu 80-te,stadioni nisu sto su bili,moderan fudbal je unistio instituciju istog.I jedan prijateljski savet,vama sa ovih prostora koji navijate za samo jedan klub i to strani,bolje vam je navijajte za Zelju,Zvezdu,Sarajevo,Hajduk,Dinamo,Partizan,Velez,Celik...nego za neke klubove o kojima nemate pojma kao i o njihovim navijacima.Ja simpatisem i Millwall i Napoli i River ali navijam samo za Zvezdu.Naucite da volite svoje,a tudje tj. strano postujte :!:
To ti je sve zbog nasih komentatora,inace strasnih poznavatelja navijanja,koji se ucute jedino kada ide Liverpoolova YNWA(iako je kao sto rece @Emir Celticovi mnogo bolje pevaju)i jedino su oni navijaci dok su ostalo sve huligani. ;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 okt 2011, 11:48

Devile @

upravo tako ;)

Evo Dresdenovaca u Munchenu,cak su i uzeli neki trans...

slika
slika
slika 8-)
slika

Odlicna brojka,svaka cast !

Kaiserslautern-Stuttgart
slika
slika

Stuttgart

slika
slika
slika

Eintracht Frankfurt - Union Berlin
slika
slika
slika

Union Berlin
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Strasna brojka Dresdenovaca,odlicna "koreografija" navijaca Frankfurta i odlicne slike navijaca Union Berlina 8-)
Volim te Celik ! ! !

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 03 okt 2011, 13:04

Clásico de Avellaneda
Slike sa jučerašnjeg derbija
Racing Club

slika
slika
slika
slika

Independiente

slika
slika
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 03 okt 2011, 13:25

[youtube][/youtube]
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 03 okt 2011, 13:34

ej ljudi, volio bi da mi neko objasni tifo scenu u Berlinu...znam za navijace BFC Dynama da su hardcore i da zahebani...sta je s herthom union?

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 03 okt 2011, 13:44

Evo i "nas" u Parmi..solidna brojka.

slika

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 8 gostiju.