RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Re: FK Velež
Cestitam VeleZ! vama momcima Red Army cestitam! JA Volim Zelju Kao nikog a posebno Gotivim Velez! 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Snaga se tek vidi na gostujućem terenu. Sretno Veležu u nastavku sezone.
Vama sretno sutra brateDzoka The maniacs je napisao/la:Cestitam VeleZ! vama momcima Red Army cestitam! JA Volim Zelju Kao nikog a posebno Gotivim Velez!

Da se i mi vratimo u vrh gdje realno govoreci pripadamo

- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Da Brate..Mi treba da ocuvamo Vezu izmedju The maniacsa i Red Armya Da budu prijatelji!
Velez prvi...željo drugi...zrinjski ispada 

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Željo-uski= 5:0
Pozz od Red army Stolac 

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
NaravnoDzoka The maniacs je napisao/la:Da Brate..Mi treba da ocuvamo Vezu izmedju The maniacsa i Red Armya Da budu prijatelji!

- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Brate ja bih Volio da se za titulu bore Zeljo,Sarajevo,velez,olimpik! sloboda,celik iza njih.. Bosnjacki Klubovi,trebaju istjerat ove klubove zrinjski i ove hrvatske u hrvatsku hnl a srpske u jelen ligu da imamo nase klubove makar 8
- bistrikboy
- Kontakt:
Treba tebe na odmor 7 dana poslat',kao destinacija u obzir dolaze BANoviciDzoka The maniacs je napisao/la:Brate ja bih Volio da se za titulu bore Zeljo,Sarajevo,velez,olimpik! sloboda,celik iza njih.. Bosnjacki Klubovi,trebaju istjerat ove klubove zrinjski i ove hrvatske u hrvatsku hnl a srpske u jelen ligu da imamo nase klubove makar 8

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
i ja volim velez kao nikog al posebno gotivim zelju...i vama puno srece sa sirokimDzoka The maniacs je napisao/la:Cestitam VeleZ! vama momcima Red Army cestitam! JA Volim Zelju Kao nikog a posebno Gotivim Velez!

- dolina cupova
- Kontakt:
dje je onaj klip iz neznam koje godine na grbi kad su red amry i TM mijenjali salove i dresove...za najezit se...
Zadnja izmjena: dolina cupova, dana/u 08 avg 2009, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Koja si ti dalaBuu ..Dzoka The maniacs je napisao/la:Brate ja bih Volio da se za titulu bore Zeljo,Sarajevo,velez,olimpik! sloboda,celik iza njih.. Bosnjacki Klubovi,trebaju istjerat ove klubove zrinjski i ove hrvatske u hrvatsku hnl a srpske u jelen ligu da imamo nase klubove makar 8
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Evo i zrinjevca...tj. bivseg navijaca veleza...gleda sta se pise na najdrazoj mu stranici! 

- volim te ŽELJO
- Kontakt:
Haj ti Dzoka navijaj za neki drugi klub, previse si glup da bi bio Željovac. Čestitke rodjenim
volim te ŽELJO je napisao/la:Haj ti Dzoka navijaj za neki drugi klub, previse si glup da bi bio Željovac. Čestitke rodjenim

-
- Kontakt:
„Rođeni“ ubjedljivi i protiv Olimpika
Fotoreport: Veležova igra razgalila navijače
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... a-navijace
Fotoreport: Veležova igra razgalila navijače
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... a-navijace
VELEŽ UVJERLJIVO PROTIV OLIMPIKA – 4-1!
Mostar (RTM) - Fudbaleri Veleža, u okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, na stadionu u Vrapčićima, nakon izvrsne partije, savladali su novajliju u Premijer ligi Olimpik rezultatom 4:1. Ovom pobjedom, Rođeni su krenuli sa vrha premijerligaškog karavana, uz gol-razliku 9:1, čemu se nisu nadali ni najveći optimisti.
Istina je da je Velež obje utakmice prva dva kola igrao na svom terenu, ali ako se to usporedi sa starom od prošle sezone, onda je svaki komentar suvišan!
Počelo je izvrsno! Već u drugoj minuti slobodan udarac za Velež, izvodi ga kapiten Zaimović, sa nekih 20-ak metara od gola gostiju. Sjajan udarac i to je 1:0! Erupcija oduševljenja među 2.000 navijača na stadionu u Vrapčićima!
Utakmica se nastavlja u nadmoći Rođenih. U 18. minuti prilika za Velež, ali šut iz slobodnog udarca ipak je otišao preko gola Olimpika.
U 35. minuti opet gol. Ubačena lopta u dubinu kaznenog prostora gostiju! Tu je odlični Čolić i to je 2:0!
Početkom drugog dijela kao da je malo splasnula igra Rođenih, a Olimpik se budi. U 62. minuti bilježimo i priliku za goste, no zahvaljujući Hadžiđulbiću ostalo je 2:0 za Velež.
U 69. minuti Suljević iz Olimpika dobija drugi žuti karton i time njegov tim ostaje sa igračem manje.
Ubrzo, tačnije u 71. minuti, gosti koriste pad u igri Veleža i smanjuju na 2:1. Strijelac je Spalević.
No sve dileme riješio je sjajni Čolić u 82. minuti, koji povisuje vodstvo Veleža na 3:1. Tačku na „i" stavio je mladi Džafić, pogotkom u 87. minuti, nakon sjajno izvedene akcije Rođenih i to je 4:1, što je i konačan rezultat utakmice. (RTM.ba)
Mostar (RTM) - Fudbaleri Veleža, u okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, na stadionu u Vrapčićima, nakon izvrsne partije, savladali su novajliju u Premijer ligi Olimpik rezultatom 4:1. Ovom pobjedom, Rođeni su krenuli sa vrha premijerligaškog karavana, uz gol-razliku 9:1, čemu se nisu nadali ni najveći optimisti.
Istina je da je Velež obje utakmice prva dva kola igrao na svom terenu, ali ako se to usporedi sa starom od prošle sezone, onda je svaki komentar suvišan!
Počelo je izvrsno! Već u drugoj minuti slobodan udarac za Velež, izvodi ga kapiten Zaimović, sa nekih 20-ak metara od gola gostiju. Sjajan udarac i to je 1:0! Erupcija oduševljenja među 2.000 navijača na stadionu u Vrapčićima!
Utakmica se nastavlja u nadmoći Rođenih. U 18. minuti prilika za Velež, ali šut iz slobodnog udarca ipak je otišao preko gola Olimpika.
U 35. minuti opet gol. Ubačena lopta u dubinu kaznenog prostora gostiju! Tu je odlični Čolić i to je 2:0!
Početkom drugog dijela kao da je malo splasnula igra Rođenih, a Olimpik se budi. U 62. minuti bilježimo i priliku za goste, no zahvaljujući Hadžiđulbiću ostalo je 2:0 za Velež.
U 69. minuti Suljević iz Olimpika dobija drugi žuti karton i time njegov tim ostaje sa igračem manje.
Ubrzo, tačnije u 71. minuti, gosti koriste pad u igri Veleža i smanjuju na 2:1. Strijelac je Spalević.
No sve dileme riješio je sjajni Čolić u 82. minuti, koji povisuje vodstvo Veleža na 3:1. Tačku na „i" stavio je mladi Džafić, pogotkom u 87. minuti, nakon sjajno izvedene akcije Rođenih i to je 4:1, što je i konačan rezultat utakmice. (RTM.ba)
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Sta ce "balija"...takvi nas samo brukaju...ispod kamena izaslo derle i ono se naslo da govori da je zeljo bosnjacki klub cccvolim te ŽELJO je napisao/la:Haj ti Dzoka navijaj za neki drugi klub, previse si glup da bi bio Željovac. Čestitke rodjenim
Zao mi je sto trujem temu, dosao sam da vidim kakva je tekma bila i vidim ovog retarda.
Moze li ko objektivno napisati koju rijec oko tekme, da se ima sta procitati?
Za'valjujem

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Evo ti najobjektivnije. Eurogo Zaimovica na pocetku utakmice. Onda slijedi Velezov konstatntan atak na dva razlike. Dobra lopta Velagica u prostor... i 2-0. I onda moram ti priznati, lagano zasicenje nasih, sto Olimpik kaznjava nekakvom frljokom onog smecara Spalevica...Neznam ni ja kako je usla. Odmah nakon toga atak Rodjenih, a vjeruj mi brate da je paklen, dva nova gola na brzinu. Olimpik pun imena, ali su zivcani boze sačuvaj. Tribina je svakako bila i prije izludjena sa našim starim omrazenim triom Musemic, Pelak, Spalevic. Ta trojka je odavno omrazena u Mostaru, tako da ti ne trebam govoriti da je ime Husrefe... ispjevano mnogo puta od strane cijele tribine... A kako i ne bi, kad je opet zavrsio sudiju, koji je prekidao ama bas svaku kontru Veleza, i svirao nam faul. Sta ce mi faul kad idu Osmanagic, Džafic i Čola na dva zelena zmajčeka sa Otoke. Ali eto, da nije iskljucio onog jednog njihovog igraca, svasta bi bilo. Samo da napomenem i da je celavi sudija čak jednom i nogom sprijecio pogodak Veleza, hehehehe. Slucajno, ali istina... Ovoj omrzenoj trojci prikljucujem od sada i Kurtu, koji je bio izuzetno nesportski neraspolozen. Znaci djaba pare, djaba Gracic, fudbal je igra koja se igra srcem, i u njoj vec godinama Velež je krajnji pobjednik. Neka vide Kurto, Spalevic, Pelak, i onaj Simo neki smecar, kako su oni trebali igrati kao djeca, pa ne bi danas zavrsili u Olimpiku.....A gospodin Musemic neka daje sada komentare kakve je naucio i neka se proba opravdati gdje je skrsio silne pare gdina Gracica, a izvukao bod iz dvije utakmice..... Moj Husrefe nos te djavo, vracaj se u FK Sarajevo, pa makar kao fizioterapeut....Rahatniji ces biti...Od nasih Cola najbolji daleko, i Knezevic, novi igrac, extra..... Igrace kao Skaljic, Džafic, Osmanagic, Velagic necu ni da pominjem. Oni ne mogu slabo odigrati... Pozzzz
IDEMO NA KOŠEVO , NA KOŠEVO PO POBJEDU nananna...
Uvijek se radujem gostovanju u Rajvosa, pa gdje bilo... Svako bude nezaboravno, a nikad negativno.....
IDEMO NA KOŠEVO , NA KOŠEVO PO POBJEDU nananna...
Uvijek se radujem gostovanju u Rajvosa, pa gdje bilo... Svako bude nezaboravno, a nikad negativno.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.