Olimpik Sarajevo
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
DOLAZITE LI U MOSTAR
Broj gostujucih navijaca 0. A i bolje vam je sto niste dosli 

Sta ovo Spalevic vec dva gola a nijedan iz penala. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- edo_malesak
sigurno je promijenio imidz pa ga sudije ne mogu da prepoznaju..Devil je napisao/la:Sta ovo Spalevic vec dva gola a nijedan iz penala.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Pomrsice Olimpik mnogima mnoge racunice ove godine, samo polako.
Vukovi, samo hrabro. Glavu gore, imate agilnu upravu i veoma kvalitetnog trenera za BH prilike, tako da za vas nema zime. Bice slavlja na Otoci.
Camac, tvoj je post navijacki ofarban. Zato ga necu detaljno komentarisati.
Vukovi, samo hrabro. Glavu gore, imate agilnu upravu i veoma kvalitetnog trenera za BH prilike, tako da za vas nema zime. Bice slavlja na Otoci.
Camac, tvoj je post navijacki ofarban. Zato ga necu detaljno komentarisati.
Evo baš se nasekira što ti nećeš prokomentarisati. E čuj navijački obojen. Da ne bi treb'o biti možda naučno ili vjerski?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pa bolje naucno ili verski, verovatno bi bio malo objektivniji. Ne sekiraj se puno, utice na lepoti.čamac je napisao/la:Evo baš se nasekira što ti nećeš prokomentarisati. E čuj navijački obojen. Da ne bi treb'o biti možda naučno ili vjerski?

Ti uzimas sebi pravo da objasnis sirem sportskom auditorijumu zasto i po kojim uslovima treba da (ne)funkcionise cetvrti Sarajevski premijerligas (Olimpik).
Izvini do mene je. Ponjelo me, rek'o forum je ovo pa da i ja koju kažem. Izvinjavam se, prije svega, tebi a onda i armiji navijača Olimpika u zemlji i dijaspori.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kad igra Olimpik drugo kolo sa Velezom?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Duhovito. Navijaci Olimpika u BiH toplog srca prihvataju Izvinjenje. A, dijaspora masivno navija za Zelju i Sarajevo (zvanicna informacija).čamac je napisao/la:Izvini do mene je. Ponjelo me, rek'o forum je ovo pa da i ja koju kažem. Izvinjavam se, prije svega, tebi a onda i armiji navijača Olimpika u zemlji i dijaspori.

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trebalo bi da igra 8.8.2009 u 17:30 eh sad neznam kad ceStole iz Bora je napisao/la:Kad igra Olimpik drugo kolo sa Velezom?

A C A B !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma oni su prejaki za Veleza .. Barem po onim najavama pojedinih navijaca prije pocetka sezone .. To je x2 zabetoniran .. !Emir_ZENICA je napisao/la:Trebalo bi da igra 8.8.2009 u 17:30 eh sad neznam kad ceStole iz Bora je napisao/la:Kad igra Olimpik drugo kolo sa Velezom?![]()
AMAR OSIM
Ovo neka zajebancija??Stole iz Bora je napisao/la:Ma oni su prejaki za Veleza .. Barem po onim najavama pojedinih navijaca prije pocetka sezone .. To je x2 zabetoniran .. !Emir_ZENICA je napisao/la:Trebalo bi da igra 8.8.2009 u 17:30 eh sad neznam kad ceStole iz Bora je napisao/la:Kad igra Olimpik drugo kolo sa Velezom?![]()
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne .. Sto bi bila .. Sad sam sa puta pa nisam cuo rezultate ..Seyo_TM je napisao/la:Ovo neka zajebancija??Stole iz Bora je napisao/la:
Ma oni su prejaki za Veleza .. Barem po onim najavama pojedinih navijaca prije pocetka sezone .. To je x2 zabetoniran .. !
AMAR OSIM
Sloboda - Laktaši 2:4Stole iz Bora je napisao/la:Ne .. Sto bi bila .. Sad sam sa puta pa nisam cuo rezultate ..Seyo_TM je napisao/la:Ovo neka zajebancija??Stole iz Bora je napisao/la:
Ma oni su prejaki za Veleza .. Barem po onim najavama pojedinih navijaca prije pocetka sezone .. To je x2 zabetoniran .. !
Velež - Olimpik 4:1
Travnik - Zrinjski 3:3
Rudar - Čelik 1:1
Borac - Leotar 0:0
Valjda ti je sad jasno moje pitanje

- MentalitaUltras
- Kontakt:
- dolina cupova
- Kontakt:
hahahahhahah joj majko mila ima po ovim forumima svakakvih agenata
ajd imal ko ovde da musemicu kaze idelani 11 jer vidim previse se pravite pametni pojedini
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Novi forum napravljen u vezi za Olimpik.www.maltavukovi.bigforumpro.com
Samo pravite forume a na tribini vas nigdjeMV09 je napisao/la:Novi forum napravljen u vezi za Olimpik.www.maltavukovi.bigforumpro.com

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.