RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Ako igrali na Koševu otvoreno vjerujem da nećete dobro proći. Inače čestitke na ovoj pobjedi.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Hahaha a odgodit cete je sto posto, ali neka. Pripremite vi hladne pive, a lako cemo mi za tekmu. Pozzz
Neznam, moguce, znam da je prodato 3500 karata ispred stadiona, mozda su se ljudi vračali po onom celopeku desetak kilometara u Mostar. Dosli samo da kupe karte... Imas slike, objavio ih je momak iznad desetak postova pa vidi...
oko 4000 navijaca je bilo.....kalimero je napisao/la:Sta kazete 2 000 ljudi ja sam ocekivao duplo vecu posjetu.
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
- edo_malesak
+ ako je kod vas kao u Gr da djeca i ljepsi spol ne placaju ulaz onda je bilo i vise sigurnocarina je napisao/la:Neznam, moguce, znam da je prodato 3500 karata ispred stadiona, mozda su se ljudi vračali po onom celopeku desetak kilometara u Mostar. Dosli samo da kupe karte... Imas slike, objavio ih je momak iznad desetak postova pa vidi...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
carina je napisao/la:Neznam, moguce, znam da je prodato 3500 karata ispred stadiona, mozda su se ljudi vračali po onom celopeku desetak kilometara u Mostar. Dosli samo da kupe karte... Imas slike, objavio ih je momak iznad desetak postova pa vidi...
U pravu si bilo je oko 3500 do 4000.
AMAR OSIM!
edo_malesak je napisao/la:+ ako je kod vas kao u Gr da djeca i ljepsi spol ne placaju ulaz onda je bilo i vise sigurnocarina je napisao/la:Neznam, moguce, znam da je prodato 3500 karata ispred stadiona, mozda su se ljudi vračali po onom celopeku desetak kilometara u Mostar. Dosli samo da kupe karte... Imas slike, objavio ih je momak iznad desetak postova pa vidi...
heehhe, pa gdje si majstore, nisam ni ja odavno bio na forumu....
U nas godinama svi placaju kartu, cudan je Mostar i Velez, ako je ne kupis onda si su.pak, a majstore ako volis neki klub, valjda osjecas da trebas kupiti kartu. sve se svodi na te karte. A to su ti dvije pive. A ona tribina iza gola je 8 KM, i uvijek je puna. Ona nova....A sad djeca, mala djeca svugdje ulaze....odo malo na zrak.. pozzzz...
- edo_malesak
jbg. razlika od grada do grada...vidis kod nas je 5 KM a kod vas 8...carina je napisao/la:edo_malesak je napisao/la:+ ako je kod vas kao u Gr da djeca i ljepsi spol ne placaju ulaz onda je bilo i vise sigurnocarina je napisao/la:Neznam, moguce, znam da je prodato 3500 karata ispred stadiona, mozda su se ljudi vračali po onom celopeku desetak kilometara u Mostar. Dosli samo da kupe karte... Imas slike, objavio ih je momak iznad desetak postova pa vidi...
heehhe, pa gdje si majstore, nisam ni ja odavno bio na forumu....
U nas godinama svi placaju kartu, cudan je Mostar i Velez, ako je ne kupis onda si su.pak, a majstore ako volis neki klub, valjda osjecas da trebas kupiti kartu. sve se svodi na te karte. A to su ti dvije pive. A ona tribina iza gola je 8 KM, i uvijek je puna. Ona nova....A sad djeca, mala djeca svugdje ulaze....odo malo na zrak.. pozzzz...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
svaka čast na pobjedi protiv Olimpika...
ali ne moj te se previše nadati zato što je Čolić igrao, a on je kako svi znamo suspendovan od strane Čelika...samo se nadam da vam neće naškoditi i utakmicu registrovati 3:0 za Olimpik...
puno sreće i uspjeha u narednim kolima
ali ne moj te se previše nadati zato što je Čolić igrao, a on je kako svi znamo suspendovan od strane Čelika...samo se nadam da vam neće naškoditi i utakmicu registrovati 3:0 za Olimpik...

I DOK SPAVAM TEBE SANJAM- CELIK 4 EVER
imal ko izvjestaj sa sistencijama i zutim kartonima o tekmi sa olimpikom?
hvala!
hvala!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Postigla je uprava Veleza dogovor sa Celikom o Colicucrnka_m je napisao/la:svaka čast na pobjedi protiv Olimpika...

-
- Kontakt:
koliko ja znam, ona velika tribina prima 3600 ljudi, a vi govorite 4000 na stadionu
onda ne znam, sjedilo vas po petero na jednoj stolici jer su ostale bile prljave ili šta već...

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
A stajanje,a nova tribina...ccc !maistor_mo je napisao/la:koliko ja znam, ona velika tribina prima 3600 ljudi, a vi govorite 4000 na stadionu![]()
onda ne znam, sjedilo vas po petero na jednoj stolici jer su ostale bile prljave ili šta već...
Sad treba mi tebi da se pravdamo,dođi pa vidi.Nije toliko teško doći na tekmu nekadašnje svetinje

@crnka_m:Kasniš,dogovor postignut.Čolić može igrati za Velež !

''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
maistor_mo je napisao/la:koliko ja znam, ona velika tribina prima 3600 ljudi, a vi govorite 4000 na stadionu![]()

A to sto pricas petero na jednoj stolici ne glupiraj se, cista laz, uostalom postoje slike pa svak moze sam vidjeti svojim ocima. Zatim ima jos jedna tribina iza gola, i stajanje

Dodji opet na utakmicu da vidis kako igra pravi mostarski klub.
hehe...sta je nekad ultrasi,nekad boysi, nekad torcida...
Napokon na vrhu najbolji klub

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Malo Brazilci pa malo Turci pa sve unaokolo. Neka ste na vrhu svima je drago. Dugo ćete tamo i bitiAda je napisao/la:hehe...sta je nekad ultrasi,nekad boysi, nekad torcida...![]()

Prelazna bolest, mora da nam je od nekog preslamiki27 je napisao/la:Malo Brazilci pa malo Turci pa sve unaokolo. Neka ste na vrhu svima je drago. Dugo ćete tamo i bitiAda je napisao/la:hehe...sta je nekad ultrasi,nekad boysi, nekad torcida...![]()

Ako vam prelazi bolest onda ste prvaci ove godine. A ako nije onda ste stvarno nagrabusili. 

Pocetni simptomi su u razvijenom stadiju, vidjecemo daljni razvojmiki27 je napisao/la:Ako vam prelazi bolest onda ste prvaci ove godine. A ako nije onda ste stvarno nagrabusili.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.