ADIN DZAFIC !!!!
sve se stvari desavaju oko 5 oktobra sta je ovoo u pm
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kad se pogledaju one slike onda je stvarno imao ludu srecu. Zelim mu brz oporavak.mikimaus je napisao/la:"Razgovarao sam sa njim i rekao mi je kako je imao ludu sreću. Sve će biti u redu, a sutra ili prekosutra se može vratiti treninzima", rekao nam je Džafićev menager Ado Husarić. Nadam se da je istina.
hvala Bogu, odlične vijestimikimaus je napisao/la:"Razgovarao sam sa njim i rekao mi je kako je imao ludu sreću. Sve će biti u redu, a sutra ili prekosutra se može vratiti treninzima", rekao nam je Džafićev menager Ado Husarić. Nadam se da je istina.

Sretan oporavak Dzafa.......Schwarz je napisao/la:Drago mi je čuti da je Džafić van životne opasnosti.Sve najbolje mu želim i da se što prije vrati na zelene terene
ti ptico zloslutnico prvo saznaj pravu informaciju pa napisi...jesi potrcao da nam saopstis haber...nema smisla...JetSet_Hantraga je napisao/la:Ljudi imam uzasne vijesti.
U saobracajnoj nesreci je prije nekih pola sata poginuo moj komsija, a igrac Sarajeva Adin Dzafic.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordospartanac, Google [Bot], misstianopenaldo, Proximic i 20 gostiju.