SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Hajde Inter na 1:2 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
E da vidiš kakv su gol primili ,na svojoj polovici ih nekoliko da rade sa loptom šta hoće oni driblaju i izgubiš je i primiše gol ,baš levatski ,isto koda su pustali gol ,tako se činiClaus je napisao/la:
A dragi bože, struje ih spasi. Da se igrala kako treba završilo bi 1:0. Pu yebem ti Francuze.
adnan24 © majstorski pogadja dva puta i tako dovodi Delfine na prvo mjesto 1.lige.
Svaka cast majstore ..........................
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ovi nerjeseni nas ubise -.- a ja ne mogu nsita da pogodim,.. svaka tekma za JEDAN J************* GO FULIM

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Emir ZENICA
- Kontakt:
geronimo @
SVAKA CAST !
SVAKA CAST !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- elninho_resTO
- Kontakt:
Stolac nakon kompletiranja igrackog kadra ulazi u seriju , nakon premijerne pobjede , te pobjede u kupu danas su stradali Green Dragonsi , u timu vlada sjajna atmosfera , man of the macth danas je bio Bliss sa 2 postignuta pogotka
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Evo treca tekma zaredom da zabijam gol,al' neda nam se nikako..opet izgubili,sada rezultatom 3:2

123456 je napisao/la:adnan24 © majstorski pogadja dva puta i tako dovodi Delfine na prvo mjesto 1.lige.
Eto i nas na prvom mjestu...mogli bi tu i do kraja ostati,samo da nam se malo probudi i kolega @BiHfan
kada on zabije to su tri boda sigurna.Duga je sezona bit ce golova.A i KUP prodjosmo konacno to prvo kolo.Mozda se i tamo "omrsimo"adnan24 je napisao/la:123456 je napisao/la:adnan24 © majstorski pogadja dva puta i tako dovodi Delfine na prvo mjesto 1.lige.
Eto i nas na prvom mjestu...mogli bi tu i do kraja ostati,samo da nam se malo probudi i kolega @BiHfan
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Meni jos nije jasno kako su oni izvukli bod, trebali smo dobit 2:4, da onaj idiot Jonas nije fulio 2 zicera u 93' za 2:0 za Valensiju, ono se ne moze fulitjohnnyHZ je napisao/la:ovi nerjeseni nas ubise -.- a ja ne mogu nsita da pogodim,.. svaka tekma za JEDAN J************* GO FULIM![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
samo tako nastavi, mi i bez Fece pobjedišmo !afa97 je napisao/la:Evo 3 gola u 3 utakmice za redom
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sredjena je lista strijelaca i postavljene tabele, ako primjetite kakvu gresku prijavite ovdje 
Sekretaru, kako mi opet u gostima igramo?
Od 8 kola, mi 5 u gostima, zato na proljece .... 
Roger Federer the greatest of all time!
Izvinjavam se sto nisam odigrao ovo kolo.Zagor je napisao/la:samo tako nastavi, mi i bez Fece pobjedišmo !afa97 je napisao/la:Evo 3 gola u 3 utakmice za redomprvi smo...
Bio sam bez neta par dana
no problem 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Samo vi prozivajte lava dok spava.123456 je napisao/la:kada on zabije to su tri boda sigurna.Duga je sezona bit ce golova.A i KUP prodjosmo konacno to prvo kolo.Mozda se i tamo "omrsimo"adnan24 je napisao/la:123456 je napisao/la:adnan24 © majstorski pogadja dva puta i tako dovodi Delfine na prvo mjesto 1.lige.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Postavljeni su parovi 8. kola, ukoliko uočite neku grešku slobodno prijavite, da je ispravimoParovi za domacine:
Armenija – Makedonija
Finska - Svedska
Turska - Njemačka
Srbija – Italija
Cipar - Danska
Andora – Irska
Bonus par:
Bosna i Hercegovina - Luksemburg
Parovi za goste:
Azerbejdzan – Austrija
Rumunija - Bjelorusija
Grcka – Hrvatska
Belgija - Kazahstan
Portugal – Island
Bonus par:
Bosna i Hercegovina - Luksemburg
Obavjestenje: 8.kolo ss.lige je postavljeno i tipuje se na reprezentativne utakmice kvalifikacija za EP.Posto se utakmice igraju u Petak samim tim ce se i nase utakmice zakljucavati u Petak 07.10.2011 god. u 12h.Molim vas da o ovome obavjestite svoje saigraca da ne bi zakasnili sa postavljanjem prognoza.Narocito za one sto igraju Subotom
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Predlazem savezu jedno novo pravilo za dobrobit lige. A to je: da novi igraci koji se prijavljuju da igraju ovu ligu moraju biti registrovani na forumu 2 mjeseca, ako je puno moze te i smanjit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ponuda postavljena.Ajmo sto vise tiketa to bolje
Uzivo kladjenja nece biti,jer nasa reprezentacija igra na domacem terenu pa moramo gledati to
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p1363856
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p1363856
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.