Da, zabio je onaj sa penala koliko se sjećam, ali ovo je prva zvanična utakmica za Wolfsburg? Možda griješim.harishp je napisao/la:Fulio si ovo mu je vec drugi gol.Virtu4l je napisao/la:Zabi ga Braco u prvoj tekmi za Vukove...
Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E to ti je vec drugi par opanaka.Virtu4l je napisao/la:Da, zabio je onaj sa penala koliko se sjećam, ali ovo je prva zvanična utakmica za Wolfsburg? Možda griješim.harishp je napisao/la:Fulio si ovo mu je vec drugi gol.Virtu4l je napisao/la:Zabi ga Braco u prvoj tekmi za Vukove...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hoćeš da kažeš da nisam fulio?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Ovaj RB Leipzig je stvarno opasan. 3:2
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- mighty_reds
- Kontakt:
kad se Hasan prije oporavi pa slomio je ruku nema 20 dana
sve u svemu svaka čast za oficijelni prvijenac
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Mogu se nosit bandaze i slicno ,e sad jel to neznammighty_reds je napisao/la:kad se Hasan prije oporavi pa slomio je ruku nema 20 dana![]()
- el-fighter
- Kontakt:
Wolfsburg izgleda trazio pojacanje u napadu kad je njega doveo
Evo vec drugi gol Brace za Wolfse i nagovjestaj da ona povreda nije ostavila traga i da ce Brraco biti znacajna karika u igri Magathove ekipe.
Evo vec drugi gol Brace za Wolfse i nagovjestaj da ona povreda nije ostavila traga i da ce Brraco biti znacajna karika u igri Magathove ekipe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Cincinnatus
- Kontakt:
A sta mislite da se vrati Hasan u reprezentaciju?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Valjao bi nam zivotom na desnom krilu...Cincinnatus je napisao/la:A sta mislite da se vrati Hasan u reprezentaciju?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
karameldar
- Kontakt:
Ma njegova je citava desna strana,ne moze mu niko nista.Za_raju je napisao/la:Valjao bi nam zivotom na desnom krilu...Cincinnatus je napisao/la:A sta mislite da se vrati Hasan u reprezentaciju?
YNWA!
1. Hasan nema BIH pasos.Cincinnatus je napisao/la:A sta mislite da se vrati Hasan u reprezentaciju?
2. Nije igrao kada nam je bio potreban.
G BUSSA BUSS
ja ga ne bi zvao pa kad bi morali sa desetoricom igrat
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a ljudi moji kako necete da shvatite da covjek ne moze da igra za reprezentaciju...
dok je igro za Juve igro je u prosjeku 5-6 utakmica po sezoni zbog povreda i sad da mu dodje i nekih 5 utakmica reprezentacije koje mora odigrati...
on to nije mogo tad iz zdravstvenih razloga...
a vidim da i sad nije stanje bas najbolje..
pa u klubu zaradjuje i klub ga placa i zdravo...prioritet je klub i ako se moze pomoci reprezentaciji moze, al ako ne moze iz prihvatljivih razloga kao sto je zdravlje, onda OK..
dok je igro za Juve igro je u prosjeku 5-6 utakmica po sezoni zbog povreda i sad da mu dodje i nekih 5 utakmica reprezentacije koje mora odigrati...
on to nije mogo tad iz zdravstvenih razloga...
a vidim da i sad nije stanje bas najbolje..
pa u klubu zaradjuje i klub ga placa i zdravo...prioritet je klub i ako se moze pomoci reprezentaciji moze, al ako ne moze iz prihvatljivih razloga kao sto je zdravlje, onda OK..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- BH Patriot
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da ova tema ide pod lock, jer ovo je ex-reprezentativac i znamo njegovo mišljenje o igranju za svoju i našu državu. Hasanu svaka čast za sve što je učinio, ali o njemu nemamo više šta diskutovati.
Ako baš želite diskutovat' o njemu bolje da idete na temu njegovog kluba Wolfsburga i da tu pišete !
Ako baš želite diskutovat' o njemu bolje da idete na temu njegovog kluba Wolfsburga i da tu pišete !
Livin' La Vida Loca ;)
cuj pod kljuc temaBH Patriot je napisao/la:Mislim da je vrijeme da ova tema ide pod lock, jer ovo je ex-reprezentativac i znamo njegovo mišljenje o igranju za svoju i našu državu. Hasanu svaka čast za sve što je učinio, ali o njemu nemamo više šta diskutovati.
-
karameldar
- Kontakt:
Nevjerovatno,ko da sam znao da si iz Jablanice prije nego sto sam procitojasmin10 je napisao/la:cuj pod kljuc temaBH Patriot je napisao/la:Mislim da je vrijeme da ova tema ide pod lock, jer ovo je ex-reprezentativac i znamo njegovo mišljenje o igranju za svoju i našu državu. Hasanu svaka čast za sve što je učinio, ali o njemu nemamo više šta diskutovati.
Ako baš želite diskutovat' o njemu bolje da idete na temu njegovog kluba Wolfsburga i da tu pišete !![]()
![]()
a sergej barbarez i dalje igra za repku
![]()
hasan zvia legenda i tema naravno ne treba pod kljuc.
YNWA!
a ti si jedan od onih koji imaju lose misljenje o najvecem poslijeratnom nasem igracu ? ili si jos jedan od onih koji vjeruju u mahalske price ?karameldar je napisao/la:Nevjerovatno,ko da sam znao da si iz Jablanice prije nego sto sam procitojasmin10 je napisao/la:cuj pod kljuc temaBH Patriot je napisao/la:Mislim da je vrijeme da ova tema ide pod lock, jer ovo je ex-reprezentativac i znamo njegovo mišljenje o igranju za svoju i našu državu. Hasanu svaka čast za sve što je učinio, ali o njemu nemamo više šta diskutovati.
Ako baš želite diskutovat' o njemu bolje da idete na temu njegovog kluba Wolfsburga i da tu pišete !![]()
![]()
a sergej barbarez i dalje igra za repku
![]()
hasan ziva legenda i tema naravno ne treba pod kljuc.
-
karameldar
- Kontakt:
Nisam nijedno od togajasmin10 je napisao/la: a ti si jedan od onih koji imaju lose misljenje o najvecem poslijeratnom nasem igracu ? ili si jos jedan od onih koji vjeruju u mahalske price ?![]()
YNWA!
eh onda imas rodbine u jablanicikarameldar je napisao/la:Nisam nijedno od togajasmin10 je napisao/la: a ti si jedan od onih koji imaju lose misljenje o najvecem poslijeratnom nasem igracu ? ili si jos jedan od onih koji vjeruju u mahalske price ?![]()
-
karameldar
- Kontakt:
Haha al majke mi sam znao da si iz Jablanicejasmin10 je napisao/la: eh onda imas rodbine u jablanici![]()
![]()
![]()
salim se
pomislio sam da si jos jedan od onih sto vjeruju u mahalske price bahe
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.