FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nidi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nidi » 02 okt 2011, 23:09

gledao sam zvijezdu i slobodu na grbavici,realno zvijezda je real za slobodu.Puno sreće u nastavku sezone je bez sreće teško da će sloboda ostati u ligi. Ne kontam da tuzla kao grad ne može platiti 13-14 prosječnih igrača da igra za jedini klub u tom gradu.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 02 okt 2011, 23:13

O tome ti pricam ,unutar grupe je i nikoga ne treba zanimati (mislim vec zanima) al nek im Bog oprosti :D .. Isto ko sto ja ne pitam na drugim temama sto je ovako ,sto je onako .. Mislim nit me zanima (pr. sto su Ultrasi uletili u teren ,il ti ga Lesinari) njihova stvar ,nek rjesavaju ..

I jos ja da bacim koju u vezi danasnje utakmice .. Novi trener (mislim Mirza Hadzic je danas vodio) Vojvodic jos nije sklopio ekipu kako treba ,neki trebaju jos da dodju na svoje da bi stvari funkcionisale .. Odrazilo se na danasnji poraz ,imamo vec 3 uzastopna al' mislim da cemo vec iducu utakmicu kuci s komsijama da dobijemo bez problema .. Zeljeznicar bolja ekipa u ovom trenutku bez dileme ,imaju iskusniju momcad + domaci teren .. Po mom misljenju nece se puno uzdrmati ekipa s ova 3 poraza ,imamo ako nista dobrog moralistu :D
"Da izvinete na izrazu, pred svaku utakmicu ja kažem mojim igračima u svlačionici ko ih j..e, niko nije bolji od nas. Borit ćemo se, a kada se ti boriš i ostaviš srce na terenu onda te i Bog pogleda˝ D.Vojvodic
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 okt 2011, 23:14

Nije mi jasno da Tuzla kao opstina dopusti da im spot spadne na ovako niske grane, sahranili su i rukomet, fudbal i kosarku, nego imal kod vas ikakav sportski muski kolektiv

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 03 okt 2011, 09:39

Rezultat je sasvim realno stanje obzirom na ambicije, ulaganje, igracki kadar, atmosferu itd.

Mi smo znali Zelju iznenadit cesto na Grbavici, ali smo isto tako znali primit 4-5 komada kada smo se najmanje nadali. Zeljo je jednostavno morao proraditi na domacem terenu i potreilo se da to bude protiv Slobode.
Treba se okrenuti naprijed iako ocekujem velike probleme u nastavku ako se ne desi neki spektakularan preokret kada je u pitanju igracki roster. Jedina sreca u svemu je losa Slavija, Gosk i Kozara :roll:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 okt 2011, 10:40

turbo1 je napisao/la:Rezultat je sasvim realno stanje obzirom na ambicije, ulaganje, igracki kadar, atmosferu itd.

Mi smo znali Zelju iznenadit cesto na Grbavici, ali smo isto tako znali primit 4-5 komada kada smo se najmanje nadali. Zeljo je jednostavno morao proraditi na domacem terenu i potreilo se da to bude protiv Slobode.
Treba se okrenuti naprijed iako ocekujem velike probleme u nastavku ako se ne desi neki spektakularan preokret kada je u pitanju igracki roster. Jedina sreca u svemu je losa Slavija, Gosk i Kozara :roll:
gosk care nije nimalo los on ostaje sigurno kao i kozara mislim da ce rudar prijedor i slavija biti glavni kandidati za ispadanje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 03 okt 2011, 12:57

lisander je napisao/la:Nije mi jasno da Tuzla kao opstina dopusti da im spot spadne na ovako niske grane, sahranili su i rukomet, fudbal i kosarku, nego imal kod vas ikakav sportski muski kolektiv
Nikom ni u Tz nije jasno zasto je to opstina dopustila, vjerovatno zato sto su nasem nacelniku draze knjizevne veceri, fontane i kipovi dragom nasem Tvrtku, a jos vjerovatnije je sto taj nacelnik nema svoj interes u Slobodi pa ga za istom zaboli ona stvar :oops:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 okt 2011, 13:04

classic je napisao/la:
lisander je napisao/la:Nije mi jasno da Tuzla kao opstina dopusti da im spot spadne na ovako niske grane, sahranili su i rukomet, fudbal i kosarku, nego imal kod vas ikakav sportski muski kolektiv
Nikom ni u Tz nije jasno zasto je to opstina dopustila, vjerovatno zato sto su nasem nacelniku draze knjizevne veceri, fontane i kipovi dragom nasem Tvrtku, a jos vjerovatnije je sto taj nacelnik nema svoj interes u Slobodi pa ga za istom zaboli ona stvar :oops:
to jesz zalosno ali opstina nije ni duzna da financira jedan klub sama.opstine samo izdvajaju odredena sredstva,tako ti je svugdje.evo npr u gradaccu klub financira jedna jaka firma i 90 manjih firmi a opstina iz budzeta godisnje izdvaja oko 50 hiljada maraka,ako bi to preveo to znaci da im to nemoze biti ni za jedan mjesec
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Juzna_tribina
Kontakt:

Post Postao/la Juzna_tribina » 03 okt 2011, 13:21

Fukare sta ima u Zivinicama :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zbog tebe dane,noci ne spavam,citav zivot svoj,tebi cu da dam !!! Volim Zeljeznicar !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 okt 2011, 13:33

Vjerovali ili ne, danas mi jedan od starijih poznanika nabaci o mogucnosti gasenja FK Sloboda i stavljanje u mirovanje isto kao i KK Sloboda i formiranje novog, finansijski neopterecenog kluba.
Zato u narednom periodu ne vide svrhu dovodjenja pojacanja.
Jel moguce da je procurilo ili je samo strah od vec vidjenog? :?:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 03 okt 2011, 15:51

Juzna_tribina je napisao/la:Fukare sta ima u Zivinicama :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nema nista ,sta ima kod tebe ?
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 okt 2011, 15:56

Sramota !! Radi li sta ovaj Zahirovic ?? Ocekujem opet navalu kupovanja igraca na zimskoj pauzi,kao prije dvije sezone ja mislim kad su dovedeni Mostarlic,Glavas,Smajlovic,Gavaric itd.. da bi se opet zavrsavali na sudovima sa igracima kojima duguju pare.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 okt 2011, 16:14

harry_90 je napisao/la:Sramota !! Radi li sta ovaj Zahirovic ?? Ocekujem opet navalu kupovanja igraca na zimskoj pauzi,kao prije dvije sezone ja mislim kad su dovedeni Mostarlic,Glavas,Smajlovic,Gavaric itd.. da bi se opet zavrsavali na sudovima sa igracima kojima duguju pare.
Kupovine igraca nece biti! Vjeruj!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 03 okt 2011, 16:42

harry_90 je napisao/la:Sramota !! Radi li sta ovaj Zahirovic ?? Ocekujem opet navalu kupovanja igraca na zimskoj pauzi,kao prije dvije sezone ja mislim kad su dovedeni Mostarlic,Glavas,Smajlovic,Gavaric itd.. da bi se opet zavrsavali na sudovima sa igracima kojima duguju pare.
Nije Zahirovic biro igrace, nego Adem i Crnka, pa jbt sunce onaj Filipovic lopte nezz sutnut a najplaceniji je igrac, mi imamo samo jednog pravog stopera, a Crnki nije bio potreban Zrnanovic , nije mu bio potreban Almir Bekic, kaze cojk preskup mu... Pa je uradio to sto je uradio od ekipe, imo je takve treninge da igraci ne mogu da odigraju pola sata.
Ajde ti kad si tako pametan reci mi sta bi to Zahirovic mogo uradit sad ? Kvalitetnog igraca sad tesko da mozes dovest, platu igracima je dao, poslije toga su tri utakmice izgubili, a znaju kukat kad nema plate, mislim ruku na srce upravu su ali...

To sto si ti neciji "piun" pa komentarises samo kako ti drugi napisu je nesto sasvim drugo. ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 okt 2011, 17:16

Da sam Zahirovic pomogao bi klubu,doveo neka pojacanja,kao sto svaki normalan klub radi,znao je se preko novina oglasavat kako ce pomoci Slobodi ako bude izabran,a na kraju od njega nista,barem za sada .

Nisam niciji "piun" i ne komentarisem kako mi neko drugi napisu,ako te bas zanima,imam svoje misljenje ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 03 okt 2011, 17:31

Probisvjet je napisao/la:Vjerovali ili ne, danas mi jedan od starijih poznanika nabaci o mogucnosti gasenja FK Sloboda i stavljanje u mirovanje isto kao i KK Sloboda i formiranje novog, finansijski neopterecenog kluba.
i bil Tuzla navijala tj Fukare za taj "novi" tim??
Fina Gradska sarajevska raja

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 03 okt 2011, 17:45

zubizareta je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Vjerovali ili ne, danas mi jedan od starijih poznanika nabaci o mogucnosti gasenja FK Sloboda i stavljanje u mirovanje isto kao i KK Sloboda i formiranje novog, finansijski neopterecenog kluba.
FK Sloboda Tuzla 1919 !
Nadam se da ti je jasno sve :)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 okt 2011, 17:48

classic je napisao/la:
covjek je vise poeta nego sportista

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2011, 17:50

harry_90 je napisao/la:Da sam Zahirovic pomogao bi klubu,doveo neka pojacanja,kao sto svaki normalan klub radi,znao je se preko novina oglasavat kako ce pomoci Slobodi ako bude izabran,a na kraju od njega nista,barem za sada .

Nisam niciji "piun" i ne komentarisem kako mi neko drugi napisu,ako te bas zanima,imam svoje misljenje ;)

ne moze covjek u ovom trenutku dovesti jer nije prelazni rok u toku i jedino one slobodne igrace moze dovesti, ali ne isplati se ni placati njih kad su garant fizivki nespremni, a i da su imalo kvalitetni neko bi ih drugo uzeo...zasto onda sa njima igrati, a nasu dijecu ponovo gurnuti nazad u juniorsku i kadetsku ekipu?...ima covjek pravo sto kaze , jer nebi sad u ovom trenutku nista dobro dobili dovodjenjem takvih pojacanja, dok ova dijeca ce vremenom dobiti iskusva i stasat ce, tkao da ce biti spremni za slijedecu sezonu ili eventualno za dvije sasvim nebitno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 okt 2011, 17:59

I ja sam cuo da nema nista od dovodzenja i da ce novi klub biti FK SLoboda BIT 1919 ceka se samo povoljna prilika .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 okt 2011, 18:11

zubizareta je napisao/la:
Nikad! Sloboda je jedna i jedina, yebo plagijate!
Ovo je katastrofa sto se u Tuzli radi sa sportskih klubova i sporta. Ovo je obracun dosljaka, lopova, idiota sa gradjanima Tuzle. Ovo je obracun Jasmina, SDP-a, SDA-a i drugih sa svim vrijednostima Tuzle. Ovo je spoticid!
Cetrdeset godina gledam i pratim Slobodu i sada mi oduzimaju ono sto nosim u sebi. U uspomenama.
Jasmin Imamovic je sahranio sport u Tuzli! Ono sto nije uspjelo Zmaju od Bosne inace stranackoj viziji SDA da ima svoj klub i da dominira, to uradi seljacic od Brckog. Pomahnitali pisac koji sebe zamislja faraonom.
Kako je samo Fukare nagovorio da se ograde oko protesta? Jednostavno! Ima dousnike i placenike na svakom koraku.
Uz sve ovo kada se doda da mu je suradnica i stranacki kolega ministar za sport i kulturu u kantonu Nadja Avdibasic onda je propast 100% zagarantovana. Ta zena ne zna ni glavne gradove kantona, a kamo li da nesto uradi za sport.
U Tuzli je najnesposobnija vlast za vodjenje grada.
Dosljo koji je sebi ufurao da je pisac, senluci po tri dana sa raznim piscima, izdavacima, Cuma, Grana i Sala!
Dobiva besplatno izdavanje knjiga po Hrvatskoj... Prodaje se!
Taj covjek ima nesto u glavi sto ga smeta, sto paralizuje cist razum!
Taj jasmin Imamovic nikada nije dosao na sportsku priredbu, utakmicu.
Taj Jasmin Imamovic je poceo da ko fol pravi stadion samo radi izbornih glasova.
Svaka tribina svake cetiri godine. Proracunato!
Sve sto je uradio je muzevirski, mudro, ali prozirno!
Pavi fontane, ginisove rekorde, konje, spomenike..., a ne moze da sacuva ono sto smo cuvali godinama.
Ono sto ne unistise u ratu unistise njegovi ahbabi! Zarke, Hare, Aidi...
Taj covjek ce ostati upamcen sto nam je unistio uspomene....
Sloboda nema sanse da opstane, danas se to moglo cuti u odredjenim krugovima.
Mozda nam se sada neko smije, al pokucace sudbina mnogima na vrata isto kao i nasoj Slobodi!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.