La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

miky_hz
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2009, 22:52

NOGOMETNA sezona španjolske Primere još nije niti započela, a tenzije na relaciji Barcelona-Real Madrid podignute su nakon jednog ludo-hrabrog poteza navijača "kraljevskog kluba".

Naime, dotični je simpatizer madridske momčadi, kojem mediji ne spominju ime, poželio nazočiti predstavljanju Zlatana Ibrahimovića u katalonskom ponosu. Svoju nazočnost na Camp Nouu poželio je učiniti primjetnom došavši među suparničke navijače u dresu kluba za kojeg navija.

Ubrzo ga je skupina nogometnih neistomišljenika okružila i započela vrijeđati dajući mu do znanja da im se njegov potez ne sviđa.

Uslijedio je i napad na Realovog navijača koji je stadion morao napustiti potrganog dresa. Ipak, prije no što mu je to pošlo za rukom uočio ga je još jedan Barcelonin navijač i šakom ga udario u nos

:lol: :lol: ja nakog budalaca dobro je proso sto su mu samo nos razbili :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jul 2009, 02:22

Nilmar je dobar igrač, nije nikada dobio pravu priliku dok je u Lyona igrao, eto mu sada nove šanse, valjda će ovoga puta ako Bog da biti bolje.

Hake
Kontakt:

Post Postao/la Hake » 30 jul 2009, 12:18

Barca :!: :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8-) 8-) 8-)
Just kid...

No offence...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 jul 2009, 14:33

miky_hz je napisao/la: :lol: :lol: ja nakog budalaca dobro je proso sto su mu samo nos razbili :)
On je lud, on je jak, on je Realov manijak.. :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 30 jul 2009, 16:43

evo koji su favoriti na kladionicama za najboljeg strijelca Spanske primere za novu sezonu

Dobitnik titule Pichichi 2009/2010

David Villa 7,50 € (za ulozeni EURO)

Cristiano Ronaldo 8,00 € (za ulozeni EURO)

Leo Messi 10,00 € (za ulozeni EURO)

Zlatan Ibrahimovic 11,00 € (za ulozeni EURO)

Diego Forlán 12,00 € (za ulozeni EURO)

Karim Benzema 12,50 € (za ulozeni EURO)

Kaká 20,00 € (za ulozeni EURO)
:D
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 30 jul 2009, 16:56

Bice Messi :)
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 31 jul 2009, 15:19

Rz88 je napisao/la:Nilmar je dobar igrač, nije nikada dobio pravu priliku dok je u Lyona igrao, eto mu sada nove šanse, valjda će ovoga puta ako Bog da biti bolje.
dobio je priliku koliko toliko, ja ga se dobro sjecam, predobar je tada bio, i ne znam zasto su ga vratili u brazil... tada je umjesto njega u lyon dosao fred... pravo nelogican potez bio... extra je igrac Nilmar...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2009, 15:40

Heh, Frederico Chaves Guedes jedan od mojih najdražih igrača. Čovjek je jednostavno harao u Cruzeiru. Zanimljivo jedini Musliman u redovima Brazilske repke heh.

3.10.1983 rođen, sve sam znao o njemu, visinu, težinu, čovjek je po meni fantastičan igrač.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 31 jul 2009, 15:56

Rz88 je napisao/la:Heh, Frederico Chaves Guedes jedan od mojih najdražih igrača. Čovjek je jednostavno harao u Cruzeiru. Zanimljivo jedini Musliman u redovima Brazilske repke heh.

3.10.1983 rođen, sve sam znao o njemu, visinu, težinu, čovjek je po meni fantastičan igrač.
odakle ti da je musliman?
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2009, 15:59

Heh, jednostavno neke stvari znaš. Pratim detaljno nogomet, a u nekih igrača koji mi se sviđaju kao igrači pogledam malo šta inaće rade, pa sam naišao na tu informaciju. Ne volim igrače koji preseravaju u privatnom životu tipa ronaldo, beckham, i još neke. Volim igrače o kojima se malo piše o životu kao Terry, Maakay što je bio, Drogba, Essien, Rooney, Evra i takve igrače.

:mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 avg 2009, 21:22

Ibrahimović: U Italiji je cilj ne primiti gol, a ovdje zabiti ga!

Zlatan Ibrahimović oduševljen je svojim novim klubom Barcelonom, iako još uvijek nije odigrao niti jednu utakmicu za katalonskog giganta zbog operacije šake.

Ibrahimović je dosad odrađivao samo lakše treninge u Barceloni, a očekuje se da bi prvu utakmicu mogao odigrati u španskom Superkupu, protiv Athletica Bilbaa 23. augusta.

- Radni uvjeti u Barceloni su perfektni. Nikada nisam bio u klubu u kojem vlada takva veličanstvena atmosfera. O igračima svako u klubu vodi računa 200%. Odlučio sam se za dolazak u Barcelonu zbog njene historije, ali i zbog stila igre koji Barça gaji. Svi igrači s kojima sam razgovarao o Barceloni imali su samo pozitivno mišljenje o tom klubu. Kada vidite kako igra Barcelona, nijedna druga momčad ne može se s njima uporediti – priča ushićeni Zlatan.

Posebno se konsultovao sa jednim bivšim igračem Barcelone, svojim sunarodnjakom Henrikom Larssonom koji je, navodno, nedavno odlučio okončati igračku karijeru.

- Larsson mi je napričao puno dobrih stvari i o klubu i o životu u Barceloni. Rekao mi je da je to bio najbolji klub u kojem je igrao u karijeri. Poručio mi je: "Nemoj dva puta razmišljati hoćeš li doći u Barcelonu". I doista, ovo je klub u kojem ne igra 11 dobrih, već fantastičnih nogometaša. No, ima ih još 11 koji mogu odraditi jednako dobar posao – ukazao je Zlatan na širinu momčadi svog novog kluba.

Dodao je koji ga je još razlog privukao u Barcelonu:

- U Italiji je prvenstveni cilj ne primiti gol, a ovdje je sasvim drukčiji pristup. Želja je zabiti gol, pa nakon toga još jedan – zaključio je švedski reprezentativac.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2009, 22:47

Kapiten Espanjola, Dani Žarkue (26), umro je u subotu u popodnevnim satima usled srčanog udara, preneli mediji u Španiji!
Naime, beživotno telo preminulog pronašli su njegovi saigrači u hotelskoj sobi u italijanskom gradiću Koversanu, gde se ekipa priprema za početak sezone u Primeri. Njegov cimer, Feran Korominas, koji se zajedno sa ostatkom ekipe nalazio na ručku primetio je u jednom trenutku da među prisutnima nema Žarkuea, a kada se vratio do sobe na podu je zatekao dramatičan prizor.
Prema rečima svedoka, Žarkue je razgovarao telefonom sa svojom devojkom kada je, iz još nepoznatih razloga, naprasno ostao bez glasa i doživeo srčani udar. On je hitno prebačen u obližnju bolnicu, ali je bilo prekasno...
Žarkue je ove sezone promovisan u kapitena Espanjola u kojem je prošao sve malđe kategorije, pre nego što je, 2002. godine, prekomandovan u prvi tim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 avg 2009, 23:29

RIP. Nevjerovatno šta se neće sve pročitati.

http://transfermarkt.de/de/spieler/1576 ... rofil.html

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 09 avg 2009, 10:31

Moje saucesce za preminulog igraca.. Rest In Peace

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 13:41

R.I.P.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 avg 2009, 23:32

Ah sto Spanci taru ove Engleze sta je ovo vako :mrgreen:

Valencia - Arsenal 2-0
Atl.Madrid - Liverpool 2-1
Espanyol - Pool 3-0

Ko je sad na redu :?: a da Man.City ide na samaranje kod Barcelone 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 23:39

miky_hz je napisao/la:Ah sto Spanci taru ove Engleze sta je ovo vako :mrgreen:

Valencia - Arsenal 2-0
Espanyol - Pool 3-0

hehe dva puta liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 avg 2009, 23:48

Mirza_Hordas je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ah sto Spanci taru ove Engleze sta je ovo vako :mrgreen:

Valencia - Arsenal 2-0
Espanyol - Pool 3-0

hehe dva puta liverpool
liverpool dere samo dva najveca kluba u spaniji, ostali nisu vrijedni truda :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 23:55

YNWA je napisao/la:liverpool dere samo dva najveca kluba u spaniji, ostali nisu vrijedni truda :mrgreen:
zbog ovo i nemate titule u engleskoj :mrgreen: čak i oni najstariji navijači liverpoola ne sjećaju se kad ste zadnji put osvojili titulu :mrgreen: :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 avg 2009, 00:00

Mirza_Hordas je napisao/la:
YNWA je napisao/la:liverpool dere samo dva najveca kluba u spaniji, ostali nisu vrijedni truda :mrgreen:
zbog ovo i nemate titule u engleskoj :mrgreen: čak i oni najstariji navijači liverpoola ne sjećaju se kad ste zadnji put osvojili titulu :mrgreen: :mrgreen:
vrijeme je da se to promijeni, odsad ne deremo samo velike engleske timove :mrgreen: vec i male, vrijeme je za to
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.