Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Mozeli mi netko reci koloko se krecu cijene grafickih kartica a da podrzavaju pixed shered 3 i da su na nivou PES 2012
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Imam instaliran Adobe Flash Player, Reader i Adobe Air. Svejedno, kada sam na Youtube, od mene zahtijeva da "upgrade" svoj Adobe Player... I tako vec par dana, prije toga normalno sve bilo. Ako neko zna u cemu je fazon.. Bio bih veoma zahvalan-hvala.
samson je napisao/la:Imam instaliran Adobe Flash Player, Reader i Adobe Air. Svejedno, kada sam na Youtube, od mene zahtijeva da "upgrade" svoj Adobe Player... I tako vec par dana, prije toga normalno sve bilo. Ako neko zna u cemu je fazon.. Bio bih veoma zahvalan-hvala.
pa "update" ga covjece
Da, nisam napisao da uprkos mnogobrojnim reinstaliranjem, upgrade-ima.. nista ne rijesava problem, kao da komp ne bi kontao da je nesto promijenjeno...alacious je napisao/la:samson je napisao/la:Imam instaliran Adobe Flash Player, Reader i Adobe Air. Svejedno, kada sam na Youtube, od mene zahtijeva da "upgrade" svoj Adobe Player... I tako vec par dana, prije toga normalno sve bilo. Ako neko zna u cemu je fazon.. Bio bih veoma zahvalan-hvala.
pa "update" ga covjece
E onda neznam bgm-isamson je napisao/la:Da, nisam napisao da uprkos mnogobrojnim reinstaliranjem, upgrade-ima.. nista ne rijesava problem, kao da komp ne bi kontao da je nesto promijenjeno...alacious je napisao/la:samson je napisao/la:Imam instaliran Adobe Flash Player, Reader i Adobe Air. Svejedno, kada sam na Youtube, od mene zahtijeva da "upgrade" svoj Adobe Player... I tako vec par dana, prije toga normalno sve bilo. Ako neko zna u cemu je fazon.. Bio bih veoma zahvalan-hvala.
pa "update" ga covjece))
Pojavio mi se plavi ekran i restartovo se pc ? do cega je? opet sve se normalno digo sistem ...
Ljudi zna li iko kako da rijesim ovu situaciju. Imam 10 dokumenata po 60-70 stranica u PDF-u i na CIRILICI su. Koji program da koristim da prebacim te PDF-ove na latinicu? Znam da ima dosta besplatnih programa koji prebacuju PDF formate recimo u word, ali evo koji god sam isprobao ne radi sa cirilicom.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Treba mi graficka kartica dovoljno jaka da pokrene PES2012 i ove malo zahtjevnije i novije igre jer moja to ne moze.
Mene zanima koja graficka mi treba i koja je cijena
Mene zanima koja graficka mi treba i koja je cijena
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
trebao si zapisati koji ti je se error pokazao kad ti je se pojavio blue screen (of death). Obicno kad se plavi ekran pojavi, znaci da je sistem prepoznao veci kvar u tom trenutku, i da nebi doslo do vece stete, ugasi se ...nime_tm87 je napisao/la:Pojavio mi se plavi ekran i restartovo se pc ? do cega je? opet sve se normalno digo sistem ...
Postovanje treba zaraditi.
-
karameldar
- Kontakt:
Pa moras enable updatesamson je napisao/la:Imam instaliran Adobe Flash Player, Reader i Adobe Air. Svejedno, kada sam na Youtube, od mene zahtijeva da "upgrade" svoj Adobe Player... I tako vec par dana, prije toga normalno sve bilo. Ako neko zna u cemu je fazon.. Bio bih veoma zahvalan-hvala.
YNWA!
Imas li ista na Usb mozda zvucnike ili nes slicno provjeri jel ti sve uredu sto imas na usb prikljucku.kad_kako je napisao/la:trebao si zapisati koji ti je se error pokazao kad ti je se pojavio blue screen (of death). Obicno kad se plavi ekran pojavi, znaci da je sistem prepoznao veci kvar u tom trenutku, i da nebi doslo do vece stete, ugasi se ...nime_tm87 je napisao/la:Pojavio mi se plavi ekran i restartovo se pc ? do cega je? opet sve se normalno digo sistem ...
Samo jedan klub Velež Mostar
Skini google chrome, on ima integriran flash u sebi trebalo bi da radi sve dobro.samson je napisao/la:Imam instaliran Adobe Flash Player, Reader i Adobe Air. Svejedno, kada sam na Youtube, od mene zahtijeva da "upgrade" svoj Adobe Player... I tako vec par dana, prije toga normalno sve bilo. Ako neko zna u cemu je fazon.. Bio bih veoma zahvalan-hvala.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ulazim u Call of Duty Black Ops i samo mi se pojavi crni ekran, šta da radim? 
Čelik Zenica 1945
- Boateng_27
- Kontakt:
da kupiš novi računar ili taj 'napucaš'Nimla_RZ je napisao/la:Ulazim u Call of Duty Black Ops i samo mi se pojavi crni ekran, šta da radim?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Jesi siguran da je do toga? Imam grafičku 512 MB, i 2 GB rama...Boateng_27 je napisao/la:da kupiš novi računar ili taj 'napucaš'Nimla_RZ je napisao/la:Ulazim u Call of Duty Black Ops i samo mi se pojavi crni ekran, šta da radim?
Čelik Zenica 1945
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
odi http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tu i nadi sebi COD:Black Ops i klikni na ovo pored CAN YOU RUN IT i provjeri mozes li igratiNimla_RZ je napisao/la:Jesi siguran da je do toga? Imam grafičku 512 MB, i 2 GB rama...Boateng_27 je napisao/la:da kupiš novi računar ili taj 'napucaš'Nimla_RZ je napisao/la:Ulazim u Call of Duty Black Ops i samo mi se pojavi crni ekran, šta da radim?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
NeSenaid L.F.C je napisao/la: odi http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tu i nadi sebi COD:Black Ops i klikni na ovo pored CAN YOU RUN IT i provjeri mozes li igrati
Čelik Zenica 1945
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
onda bi i ja mogo probati COD MW posto i u mene ti nece,a ti sebi probaj skinuti novi provjereni crack pa onda probaj igruNimla_RZ je napisao/la:NeSenaid L.F.C je napisao/la: odi http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tu i nadi sebi COD:Black Ops i klikni na ovo pored CAN YOU RUN IT i provjeri mozes li igratiAl meni tu neće ni Call of Duty Modern Warfare al opet piči
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
gdje mogu skinuti driver za ovu graficku karticu radeon x300/x550/x1050
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
PC mi užasno štopa u zadnje vrijeme,a defragmentaciju i ostale stvari mu redovno radim 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.