Hasan Salihamidžić

D€LUX
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la D€LUX » 04 okt 2011, 09:01

Ima'l Ko iz Jablanice ovdje?? Dodjel Hasan Kad u Jablanicu i kad dodje kakav je lik jel ide po gradu druzi se sa rajom ili mu nemozes prici?? Imam neki osjecaj da nije dosao 5 godina da vidi roditelje.. :D nezz ko fudbaler nikad nije bio los al ko karakter cini mi se jedna velika nula ... al nezz pa necu da kazem sto posto za njega je barbarez Reis-ul-ulema... ;)
>>No body likes us but we dont care<<

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 04 okt 2011, 09:33

D€LUX je napisao/la:Ima'l Ko iz Jablanice ovdje?? Dodjel Hasan Kad u Jablanicu i kad dodje kakav je lik jel ide po gradu druzi se sa rajom ili mu nemozes prici?? Imam neki osjecaj da nije dosao 5 godina da vidi roditelje.. :D nezz ko fudbaler nikad nije bio los al ko karakter cini mi se jedna velika nula ... al nezz pa necu da kazem sto posto za njega je barbarez Reis-ul-ulema... ;)
Jah eto a koji to od sadasnijih dolazi i druzi se sa "rajom"? Jbte ljudi ne mogu da prihvate da svi imaju svoj zivot, mozda covjek dodje ali nema "raje" dole. Zasto bi se on bas morao druziti s nekim iz et Jablanice?
Hasana su na lomaci spalili mediji i pojedinci bez da je on ikom uzvratio bilo cim, to dovoljno govori o njegovom karakteru.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 okt 2011, 09:34

Fozgen je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Ima'l Ko iz Jablanice ovdje?? Dodjel Hasan Kad u Jablanicu i kad dodje kakav je lik jel ide po gradu druzi se sa rajom ili mu nemozes prici?? Imam neki osjecaj da nije dosao 5 godina da vidi roditelje.. :D nezz ko fudbaler nikad nije bio los al ko karakter cini mi se jedna velika nula ... al nezz pa necu da kazem sto posto za njega je barbarez Reis-ul-ulema... ;)
Jah eto a koji to od sadasnijih dolazi i druzi se sa "rajom"? Jbte ljudi ne mogu da prihvate da svi imaju svoj zivot, mozda covjek dodje ali nema "raje" dole. Zasto bi se on bas morao druziti s nekim iz et Jablanice?
Hasana su na lomaci spalili mediji i pojedinci bez da je on ikom uzvratio bilo cim, to dovoljno govori o njegovom karakteru.
pa ne mislim direktno druziti al ono dal' se krije , dal hoda po gradu ovo ono , kontas na sta mislim.... ;)

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 04 okt 2011, 09:38

Kako se ne druzi, bila je ona cuvena slika koja je obisla svijet, kad je nosio lubenicu :mrgreen:

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 okt 2011, 09:40

biskitt je napisao/la:Kako se ne druzi, bila je ona cuvena slika koja je obisla svijet, kad je nosio lubenicu :mrgreen:

hahahah i ja sam se toga sjetio maloprije covjek kupio lubenicu pa isao na jezero isto ko da je neznam ti sta i u avaz na glavnu hahaahh :lol: :lol: :lol:

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 04 okt 2011, 10:01

Nakon te slike koja je osvanula i u njemackim novinama, prestao je davati izjave Dnevnom Avazu :lol:
Mislim koji qrac ima avaz objavljivat' dje je ko bio za vikend i je li pojeo lubenicu ili ne, totalno nebitno za njegovu profesiju. Vrhunsko zutilo.
btw. ima li ko tu sliku da postavi, voliio bih je opet vidjeti :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 okt 2011, 11:48

Fozgen je napisao/la:
dodje mirza teletovic pa bude sa rajom. igra kosarke sa djecom. mirza raja prava :D a hasana ne pamtim kad je dos'o. bar ja ne znam to. mozda dodje, al' ne zeli da se pojavljuje u gradu :mrgreen: :mrgreen: znam da je dosta pomog'o turbini, al' valjda i on skont'o sto je on bolji prema njima, ovi nasi lopovi gori prema njemu.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 04 okt 2011, 11:52

jasmin10 je napisao/la: dodje mirza teletovic pa bude sa rajom. igra kosarke sa djecom. mirza raja prava :D a hasana ne pamtim kad je dos'o. bar ja ne znam to. mozda dodje, al' ne zeli da se pojavljuje u gradu :mrgreen: :mrgreen: znam da je dosta pomog'o turbini, al' valjda i on skont'o sto je on bolji prema njima, ovi nasi lopovi gori prema njemu.
Dodje i Emir Preldzic u Zepce,pa igra kosarke s rajom,pusi i pije s rajom i tako :)
YNWA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2011, 12:01

Imao si ti osjećaje i za Džeku, pa si ostao nasmijan, od uha do uha...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 okt 2011, 12:18

karameldar je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: dodje mirza teletovic pa bude sa rajom. igra kosarke sa djecom. mirza raja prava :D a hasana ne pamtim kad je dos'o. bar ja ne znam to. mozda dodje, al' ne zeli da se pojavljuje u gradu :mrgreen: :mrgreen: znam da je dosta pomog'o turbini, al' valjda i on skont'o sto je on bolji prema njima, ovi nasi lopovi gori prema njemu.
Dodje i Emir Preldzic u Zepce,pa igra kosarke s rajom,pusi i pije s rajom i tako :)
Emir Turkoglu prava raja. :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 okt 2011, 13:16

voltron30 je napisao/la:
karameldar je napisao/la:
Emir Turkoglu prava raja. :mrgreen:
Mogu misliti kada dodje u Zepce glavna je faca medju rajom. A to sto je izdao i pljunuo na BiH prije nekoliko mjeseci, ma nikom nista. Bjezi tamo, Pizdoglu. neka te u Turskoj.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 04 okt 2011, 15:31

jasmin10 je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:Mislim da je vrijeme da ova tema ide pod lock, jer ovo je ex-reprezentativac i znamo njegovo mišljenje o igranju za svoju i našu državu. Hasanu svaka čast za sve što je učinio, ali o njemu nemamo više šta diskutovati.

Ako baš želite diskutovat' o njemu bolje da idete na temu njegovog kluba Wolfsburga i da tu pišete !
cuj pod kljuc tema :roll: :roll: :roll: a sergej barbarez i dalje igra za repku :roll: :roll: hasan zvia legenda i tema naravno ne treba pod kljuc.
Za razliku od Hasana, Barbarez je ginuo za dres reprezentacije !
Livin' La Vida Loca ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 04 okt 2011, 15:46

BH Patriot je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:Mislim da je vrijeme da ova tema ide pod lock, jer ovo je ex-reprezentativac i znamo njegovo mišljenje o igranju za svoju i našu državu. Hasanu svaka čast za sve što je učinio, ali o njemu nemamo više šta diskutovati.

Ako baš želite diskutovat' o njemu bolje da idete na temu njegovog kluba Wolfsburga i da tu pišete !
cuj pod kljuc tema :roll: :roll: :roll: a sergej barbarez i dalje igra za repku :roll: :roll: hasan zvia legenda i tema naravno ne treba pod kljuc.
Za razliku od Hasana, Barbarez je ginuo za dres reprezentacije !
Jel znas decko ko je zabio prvi gol u istoriji za BH repku? Ko je bio najbolji protiv Italije, Danske, Spanije pa opet Danske 2003, pa Srbije 2005? Davno prezvakana prica, samo cu reci Gracie Bologna. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 04 okt 2011, 15:51

Respekt za to, ali mislim opcenito na ove posljednje godine igranja u reprezentaciji. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 okt 2011, 15:51

Normalan čovjek mu može prići u svaka doba, a papak, koji će na svakom koraku tražiti marku i pljuvati, ne može nikako. Braco i kada ne dođe, a dođe češće nego što pojedinci misle, njegov doprinos za ovu državu se itekako osjeti, a to najbolje znaju oni kojima je to najpotrebnije. Čovjek je donirao, i dan danas donira tolike novce za djecu bez roditelja, koje pojedini pljuvači ne bi zaradili za svoja 3 životna vijeka, i taman da nikad ne dođe u ovu jadnu državu koja je nastanjena posljednjim ološem, može proći podignute glave. A to što će pojedinci uvijek naći nekakvu zamjerku, to je priča za sebe.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 04 okt 2011, 16:10

koliko šuplje price...
cuj jel se hasan druzi sa rajom.. e svašta!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 04 okt 2011, 16:58

To je nasa legenda, i kad se aBd plasiramo na EP, treba da se sjetimo te prve generacije nasih momaka koji su igrali za nas pa i naseg Hasana, momcica koji je sa 18 godina igrao za nasu reprezentaciju, koji je u live programu na njemackoj TV plakao kada su prikazali njegovu rodnu Jablanicu i njegove roditelje. Neki sebi ovdje daju previse za pravo, ja nedam na Hasana jer znam kad sam kao 14godisnji djecak gledao utakmice protiv italije, pa protiv Hrvatske u bologni, pa protiv Danske na Kosevu bio ponosan na njega i na sve te momke koji su u takvoj qurcevoj situaciji odlucili igrati za nasu zemlju. Nemojte mi samo vise pricati sta je bilo kasnije i kako je bilo, ja znam ko je i kako se hasan odnosio prema reprezentaciji, a kako su se pojedini u Savezu odnosili prema Hasanu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2011, 17:01

BH Patriot je napisao/la:Respekt za to, ali mislim opcenito na ove posljednje godine igranja u reprezentaciji. ;)
Nisi ti ni pratio reprezentaciju dok je Hasan igrao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 05 okt 2011, 15:34

Nisam gledao, ali zato znam cijelu njegovu karijeru. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 okt 2011, 16:37

biskitt je napisao/la:To je nasa legenda, i kad se aBd plasiramo na EP, treba da se sjetimo te prve generacije nasih momaka koji su igrali za nas pa i naseg Hasana, momcica koji je sa 18 godina igrao za nasu reprezentaciju, koji je u live programu na njemackoj TV plakao kada su prikazali njegovu rodnu Jablanicu i njegove roditelje. Neki sebi ovdje daju previse za pravo, ja nedam na Hasana jer znam kad sam kao 14godisnji djecak gledao utakmice protiv italije, pa protiv Hrvatske u bologni, pa protiv Danske na Kosevu bio ponosan na njega i na sve te momke koji su u takvoj qurcevoj situaciji odlucili igrati za nasu zemlju. Nemojte mi samo vise pricati sta je bilo kasnije i kako je bilo, ja znam ko je i kako se hasan odnosio prema reprezentaciji, a kako su se pojedini u Savezu odnosili prema Hasanu!
+1.

Ne znam šta bismo trebali dodati na ovo. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.