Kojih 600 MB... 230 MBGoalgetter je napisao/la:Ovi zadnji transferi nisu jos odradjeni, ali bice update za nekoliko dana, gdje ce biti svi transferi.Narin je napisao/la:Jedno pitanje za ove koji su igrali full verziju..
Dali su uredjeni transferi?
Npr Arteta u Arsenalu,Mertesacker u Arsenalu,Forlan u Interu i tako to?
I jesul opet samo Spursi i United licencirani iz Engleske?
Da, samo su Spursi i United licencirani, ali na http://www.pesedit.com mozes skinuti patch, otprilike 600 MB, sa Bundesligom, licenciranom Engleskom, Spanskom, itd itd ..
Pro Evolution Soccer 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2012
Sutra ce mi pes donijeti jaran...moze li mi neko pojasniti sta se radi u ovom football life i ima li master lige i tako to... 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Footbal life - imas Become a legend i ML ... Isto ko prosle godine samo je nesto mal izmijenjeno ugl. 90% isto.ILoveLFC je napisao/la:Sutra ce mi pes donijeti jaran...moze li mi neko pojasniti sta se radi u ovom football life i ima li master lige i tako to...
- Goalgetter
- Kontakt:
Moja greska, u pravu si 230HZ_ilidzaa je napisao/la: Kojih 600 MB... 230 MB

Hocel meni iko ziv objasniti kako da ovu igricu namjestim, odnosno ovaj file od 6GB sto sam skinuo sa torrenta. Na portugalskom je jeziku i ja sam operisan od bilo kakavih crackova, instaliranja....mozel iko izdvojit 2-3 min i napisat kako, gdje , sta sa ova 33 zipa i sta dalje ciniti
hvala

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sve sto je u ta 33 zipa izdvoji u jedan folder. Tu bi trebao da ti se pojavi setup ili .img file koji se pokrece preko Daemon Toolsa ili Alchohola.djonla je napisao/la:Hocel meni iko ziv objasniti kako da ovu igricu namjestim, odnosno ovaj file od 6GB sto sam skinuo sa torrenta. Na portugalskom je jeziku i ja sam operisan od bilo kakavih crackova, instaliranja....mozel iko izdvojit 2-3 min i napisat kako, gdje , sta sa ova 33 zipa i sta dalje cinitihvala
http://pokit.org/get/?d0f6a0779eebfcd9b ... 4cd48b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
nigdje veze koji su oni **** radili ako nisu ubacili nove igrace (fabregas,sanchez... nisam gledao u ostalim ekipama mada ne vjerujem da se i ostalim mjenjalo
nigdje veze koji su oni **** radili ako nisu ubacili nove igrace (fabregas,sanchez... nisam gledao u ostalim ekipama mada ne vjerujem da se i ostalim mjenjalo

Bice bola polakobeli je napisao/la:http://pokit.org/get/?d0f6a0779eebfcd9b ... 4cd48b.jpg

Samo jedan klub Velež Mostar
Hvala na informaciji,skidam sa ovog tvog linka,Njemacki pes,jest da ne znam Njemacki,al valjda cu se snaci.Goalgetter je napisao/la:Moja greska, u pravu si 230HZ_ilidzaa je napisao/la: Kojih 600 MB... 230 MB. Mislio sam da je vise ..
Tek 65%,bude mi brzina oko 700kb/s jedno pola sata,i onda padne na 100 kb/s i takva bude 2 sata.

Kod mene sve frcera ovaj pes 12 samo kad izaberem engleskog komentatora kasni pravo neznam imali ko jos taj problem ???
Samo jedan klub Velež Mostar
e kako da igram master ligu sa pravim igracima ? znali neko ??
Stranica nazadjunioR je napisao/la:e kako da igram master ligu sa pravim igracima ? znali neko ??

Moras otkljucat u EXTRA CONTENT-u
ili skinut s neta da ti je sve otkljucano

Evo,sve sam skoro uradio,ne vrijedi pocinjati ML dok ne izadje update za transfere,pa onda patch,pa onda master liga.
Full verzija je kao i demo 2,dosta dobro,ali me nerviraju GOLMANI,svaki slobodnjak,nije bitno jel sa 20 il 40 metara,je gol. -.-
Full verzija je kao i demo 2,dosta dobro,ali me nerviraju GOLMANI,svaki slobodnjak,nije bitno jel sa 20 il 40 metara,je gol. -.-
Ovo što sam skinuo sve je ok, samo na francuskom izbornik i komentator, je li se može to promijenit, ajde pomažite 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
imal ko iz jednog komada, a da nije ovaj već dat link za spori torrent 

Nil Satis Nisi Optimum
Jeli to stigao u šop preko puta stanice (u mostaru) ?Adnel je napisao/la:Kod mene sve frcera ovaj pes 12 samo kad izaberem engleskog komentatora kasni pravo neznam imali ko jos taj problem ???
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Ponos Torina
- Kontakt:
ML,Become L.,imas opciju da budes vlasnik ali to moras otkljucati tamo,ima dosta izmjena posle top level-a ima i super level koji moras otkljucati uglavnom na top levelu Comp igra kao lud...toliko od mene sam ces se uvjeriti u velike razlike..ILoveLFC je napisao/la:Sutra ce mi pes donijeti jaran...moze li mi neko pojasniti sta se radi u ovom football life i ima li master lige i tako to...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja sam nasao na ovoj stranici,imas full pes,engleski menu,engleski komentator,ali stranica nije trenutno dostupna,i maloprije sam imao problema da odjem,ali proradila je,sada trenutno ne radi,ali probaj malo kasnije,mislim da je ovaj topic,ostao mi je u historyu.Toxicity je napisao/la:Ovo što sam skinuo sve je ok, samo na francuskom izbornik i komentator, je li se može to promijenit, ajde pomažite
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=9&t=252607" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: Nadam se da ce popraviti United,ne mogu da vjerujem da Chicharito jos ima raiting od 72 kao i prosli pes,Welbeck samo 70..Trebaju ga napraviti malo jaceg,u poredjenju sa Milanom,United treba biti Najmanje jednak milanu,ako ne i bolji,a na pesu je dosta slabiji,barem po onim statsima kad biras klub.

kako to ? daj linkalacious je napisao/la:Stranica nazadjunioR je napisao/la:e kako da igram master ligu sa pravim igracima ? znali neko ??
Moras otkljucat u EXTRA CONTENT-u
ili skinut s neta da ti je sve otkljucano
editČ: naso

- Ponos Torina
- Kontakt:
engleski komentator kao i ostali jos uvijek nisu dostupni nisu dobro sihronizovani,npr. engleski komentator koji se nudi po netovima je skinut sa XBox verzije pes-a i kada pocinjes utakmicu komentatori raspravljaju kako je zavrsilo prvo poluvrijeme bla bla itd... znaci morat ce se jos pricekati na reloaded verziju...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.