Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Uprkos svim povrijedjenim igracima, Francuska je apsolutni favorit u ovoj utakmici. M'Villa, Valbuena, Diaby, Gomis, Evra, Remy, Diarra, Rami, Mathieu, Nasri, Lloris i jos puno njih, mi ne izgledaju kao neki puno slabiji igraci. Samim tim, bez Benzeme, Riberya i Sagne, ovaj tim ima vrijednost vise od 300.000.000 € .
Ponavljam, ista ekipa nas je izdominirala na Kosevu, stoga vec upozoravam od mmoguceg podcjenjivanja protivnika. U prosloj tekmi su ja mislim u slicnim, ako ne i u gorim problemima, uprkos tome smo unisteni od Francuza.
Ponavljam, ista ekipa nas je izdominirala na Kosevu, stoga vec upozoravam od mmoguceg podcjenjivanja protivnika. U prosloj tekmi su ja mislim u slicnim, ako ne i u gorim problemima, uprkos tome smo unisteni od Francuza.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Auu svi oni imaju 2 kartona znači...eh vidjet čemo sta če da bude sa ovima protiv lux...mozak je napisao/la:Mravac, Pandža, Papac, Ibričić, Lulić, Rahimić, Salihović, Zahirović, Štilić i Ibiševićpintol_TM87 je napisao/la:Da li mi neko moze reci ko sve ima probleme sa kartonima u nasoj repki..cuo sam pricu da Susic hoce da pojedini igraci dobiju zuti kako bi pauzirali protiv francuza i da bi mogli igrati baraz...
Znaci samo imena igraca kojima treba jos jedan zuti da bi bili suspendovani jednu tekmu...
p.s. ovo bi se moglo igrati i kladionica na kartone xD
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- el-fighter
- Kontakt:
Zna li neko jesu li rasprodate karte za tekmu BIH-Luxemburg??/
HITNO
HITNO
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
--------------Begovic--------------
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
--------------Rahimic--------------
Pjanic-----Medunjanin------Lulic
-------Dzeko---------Ibisevic-----
Luxemburg, we're waiting
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
--------------Rahimic--------------
Pjanic-----Medunjanin------Lulic
-------Dzeko---------Ibisevic-----
Luxemburg, we're waiting

[
Zadnja izmjena: Baltazar, dana/u 04 okt 2011, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
u gradaccu jos ima karti za zapad 30KM + prevoz 20KM.... agencija SUKI TURS...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Elegant je napisao/la:Prije neki dan je bila emisja na TV SA neki sportki program i oni kazu da se ocekuje do 5000 nasih, tako da ova cifra od 20 000 je prvise.miralem444 je napisao/la:pa po nekoj mojoj slobodnoj procjeni na stadionu u parizu ocekujem oko 20 000 BH navijaca.bob je napisao/la:uh kako mi je krivo sto ne idem u francusku izgleda da ide bas dosta raje iz bih i ima dosta dobre ekipe ma bice ludnica ...sta mislite koliko ce raje iz vana doci nadam se obaranju one cifre iz belgije
Da, ali izgleda niko nije ocekivao ovakav odaziv. Pogledaj naprimjer na Ryanair letovima iz Zadra..Samo su mostarci popunili letove za Charleroi, Dizeldorf, Koln. Masa raje ide autima, i autobusima, a evo ovih dana punimo avion Ljubljana-Pariz, jer je iz Dalmacije sve puno. Ova moja starija ekipa RA, kompletna je chekirala karte, ne pita te niko ni odakle lova ni sta, heh. Tribina iza gola ( A ) je vec cijela otkupljena do vrha. To sigurno znam, jer nam to vodi naša ekipa u Norveškoj. Nama su dali najgore moguce karte, one bocne, sa obe strane tribine iza gola( pa nas brato iz ove BiH bolje nisu mogli ni zapasti ccccc), ali ekipa iz Njemačke je već zauzela tribine Z4 I Z5, to su tribine koje granice sa glavnim tribinima. To ti ga je već 15000 prodatih ulaznica

Uzeo sam kredit, i ja, i moja najjaca crvena armija na svijetu, ali ima nebo nad nama da gori

Što se tiče igrača, ne bih vam solio pamet, ni iznosio svoje mišljenje, mada je ovo forum za takve stvari, ali iako sam tu laik, mislim da imamo ekipu( bez obzira ako nam falio igrać, ili dva) koja, ako da sto posto na terenu, može, uz malo sreće, dobiti bilo koju repku na svijetu.
Za Luksemburg, mislim da ne trebamo igračima u medijima praviti pritisak, jer već to Pape paničar radi danima, treba ih pustiti da odigraju bez pritiska i u petak će biti samo lagana noć, a od 20 minute komentator će već pričati o utorku.
ŽUTO PLAVOM utorku

Pozz svima!
- Goalgetter
- Kontakt:
20.000 navijaca je nerealan broj, po meni je maksimum da ce biti 15.000 nasih, tj. ocekujem oko 12.000 BH-Navijaca 

Pa je li moguće da se Salihović nije oporavio od povrede ? 

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Nije, nazalost. A sto se tice navijaca, prije 2 dana je objavljen jedan clanak u kojem se kaze da su Francuzi vec do sada nabrojali izmedju 15000-20000 imena sa ovih prostora koji su uzeli kartu. Ocekujem najmanje 20000, znate i sami kako pratimo repku u ovim "razvijenim" zemljama.Bezimeni je napisao/la:Pa je li moguće da se Salihović nije oporavio od povrede ?

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ja bas nisam presretan razvojem situacije kako kod francuza tako i kod nas...vec vidim da cemo u nevjerovatnom grcu izaci i igrati protiv luksemburga...
sto se tice francuza, ja se ne bi veselio povredama, iz 3 razloga...
1. sto je lakse igrati protiv tima koji je odradio kvalifikacije, veci broj novih igraca na terenu je nepoznanica
2. ne valja se radovati tudjoj muci, jer i nas ne daj boze povrede mogu stici, kao i kartoni protiv luksemburga
3. francuska izlazi protiv nas u sastavu koji nisu nikadi izveli u kvalifikacijama, sto moze biti mac sa 2 ostrice, gdje mogu biti nabrijani na nas ko i u prvom mecu nakon kiksa sa bjelorusima...a moze biti i totalno rasulo, ali to nas ne interesuje...
u svakom slucaju...kako god odigraju oba meca - samo nek ginu na terenu...niko im nece zamjeriti!
sto se tice francuza, ja se ne bi veselio povredama, iz 3 razloga...
1. sto je lakse igrati protiv tima koji je odradio kvalifikacije, veci broj novih igraca na terenu je nepoznanica
2. ne valja se radovati tudjoj muci, jer i nas ne daj boze povrede mogu stici, kao i kartoni protiv luksemburga
3. francuska izlazi protiv nas u sastavu koji nisu nikadi izveli u kvalifikacijama, sto moze biti mac sa 2 ostrice, gdje mogu biti nabrijani na nas ko i u prvom mecu nakon kiksa sa bjelorusima...a moze biti i totalno rasulo, ali to nas ne interesuje...
u svakom slucaju...kako god odigraju oba meca - samo nek ginu na terenu...niko im nece zamjeriti!
Gdje se tekma moze gledati, osim na BHT? Imali kakav stream ili drugi kanal? Unaprijed hvala
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma prerano je sada za streamove, u petak ce ih sigurno biti, udjite pola sata - sat prije tekme na forum, i bice linkova
.

-
- Kontakt:
Ovako bi moglo biti protiv Lux-a jer je Susic najavio da ce ovo biti najofanzivniji sastav ikada.

-
- Kontakt:
A ovako bi trebalo odigrati protiv Francuza ako ne bude suspenzija radi zutih kartona.

- badblueboylivno
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:8-0 protiv Luksića.

Čelik Zenica 1945
- badblueboylivno
- Kontakt:
Iskreno se nadam što uvjerljivijoj pobjedi, da se ozljedama načetim Pijetlovima zatrese perje. I onda da isti budu očerupani četiri dana potom.
A i in Albania we trust.
A i in Albania we trust.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Ajmo saDA KO ZELI SVE POMOCI DA VIDIM KOLKO NAM JE STALO
Molba za sve clanove, prijatelje i simpatizere
kao sto valjda znate, igra nasa fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 11. Oktobra u Parizu protiv domace francuske i ima mogucnost da pise historiju nase zemlje kvalifikacijom za europsko prvenstvo i direktnim odlazkom za Polsku i Ukrainu.
Mi, BHFanaticos, najveca i najpoznatija navijacka skupina reprezentacije, zelimo da uradimo svoj dio sto bolje a to je izgled i navijanje na tribini. Za ovo nam treba svaka pomoc sto se moze dobiti, svako ko je voljan dobrodosao je.
Ocekivan je veliki broj bh. navijaca u Parizu (10.000 + x, neki kazu cak i oko 20.000) i nasa volja je navijanje i optika u argentinskom stilu, sto naprimjer znaci da nam za ovu utakmicu treba svaka pomoc da se pokrije tribina u konfetu. Optimalno bi bilo da svaki bh. navijac u stadionu ima 1-2 vrecice u ruci. Svaki konfet je potreban, svejedno dali je to novina, papir iz printera ili izsjeckana tapetna rola. Ako niste voljni rezati razpitujte se dali ima u u prodavnicama, copy shopovima itd. Ako je iko zeljan i voljan pomoci, nek se javi momcima i curama od kojih zna da idu za Pariz ili meni, da se nadje slijedeci koji/koja ce ici. Potrebno je da se pakuje u malim vrecicama (npr. providne male vrecice za sendvic itd.), koje se mogu dijeliti, svako da ima saku, dvije. Takodjer rado primamo i konfete u vrecama po kili i pakujemo u vrecice.
sirite ovo na zidovima, pitajte prijatelje, SVAKA POMOC JE DOBRODOSLA I POTREBNA ! Hvala u naprijed …
Molba za sve clanove, prijatelje i simpatizere
kao sto valjda znate, igra nasa fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 11. Oktobra u Parizu protiv domace francuske i ima mogucnost da pise historiju nase zemlje kvalifikacijom za europsko prvenstvo i direktnim odlazkom za Polsku i Ukrainu.
Mi, BHFanaticos, najveca i najpoznatija navijacka skupina reprezentacije, zelimo da uradimo svoj dio sto bolje a to je izgled i navijanje na tribini. Za ovo nam treba svaka pomoc sto se moze dobiti, svako ko je voljan dobrodosao je.
Ocekivan je veliki broj bh. navijaca u Parizu (10.000 + x, neki kazu cak i oko 20.000) i nasa volja je navijanje i optika u argentinskom stilu, sto naprimjer znaci da nam za ovu utakmicu treba svaka pomoc da se pokrije tribina u konfetu. Optimalno bi bilo da svaki bh. navijac u stadionu ima 1-2 vrecice u ruci. Svaki konfet je potreban, svejedno dali je to novina, papir iz printera ili izsjeckana tapetna rola. Ako niste voljni rezati razpitujte se dali ima u u prodavnicama, copy shopovima itd. Ako je iko zeljan i voljan pomoci, nek se javi momcima i curama od kojih zna da idu za Pariz ili meni, da se nadje slijedeci koji/koja ce ici. Potrebno je da se pakuje u malim vrecicama (npr. providne male vrecice za sendvic itd.), koje se mogu dijeliti, svako da ima saku, dvije. Takodjer rado primamo i konfete u vrecama po kili i pakujemo u vrecice.
sirite ovo na zidovima, pitajte prijatelje, SVAKA POMOC JE DOBRODOSLA I POTREBNA ! Hvala u naprijed …
Sjećanje je kratko...nadam se da će ovo biti ekskluzivno, tada Francuzi nisu išli, zadnja tekma, zadnja minuta
[youtube][/youtube]
Kako je lijepo vidjeti kad Platini jede g ooovna...najbolji dio...
[youtube][/youtube]
Kako je lijepo vidjeti kad Platini jede g ooovna...najbolji dio...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.