FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jedan je Mulalić Edis ! 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa napraviSeyo_TM je napisao/la:Treba napraviti grupu "svi mi koji smo okretali glavu kad mulalic pravi klizeci"
Mulalic = Spartanac!

Nemoguce je zaboraviti njegov gest nakon naseg poraza u Orasju (2-1) kada prilazi nama i kratko i jasno kaze da nema hajra od nas.
MULALIC EDIS
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Evo sacubistrikboy je napisao/la:Pa napraviSeyo_TM je napisao/la:Treba napraviti grupu "svi mi koji smo okretali glavu kad mulalic pravi klizeci"
Mulalic = Spartanac!![]()

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
oce li bit prijenos negdje protiv hajduka
nime_tm87 je napisao/la:http://identitet.ba/?p=863
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 05 okt 2011, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Srcu draga boja plavaellaxaz je napisao/la:
Uživajte.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Da,vasi navijaci su olicenje postenja i svakom viri bonton iz zadnjeg dzepa.A jadne Gabelane napali,koji nisu ni navijacka grupa,obicni simpatizeri.tm84 je napisao/la:volim vise nego sebe ovaj klub, i pogotovo sada kada raznorazni navijacu ulijecu u teren zbog nacionalnosti, vjeroispovjesti, palaca i kur.aca, mi ostajemo dostojanstveni i vjerni ideji da je prije svega klub iznad svih naroda i narodnosti, religija itd...
samo plava boja!!! samo jedan klub!!! ZELJO
Jel ti uopste imas mozak kako ne kontas da to Manijaci nisu bili....povezi malojubitubi je napisao/la:Da,vasi navijaci su olicenje postenja i svakom viri bonton iz zadnjeg dzepa.A jadne Gabelane napali,koji nisu ni navijacka grupa,obicni simpatizeri.tm84 je napisao/la:volim vise nego sebe ovaj klub, i pogotovo sada kada raznorazni navijacu ulijecu u teren zbog nacionalnosti, vjeroispovjesti, palaca i kur.aca, mi ostajemo dostojanstveni i vjerni ideji da je prije svega klub iznad svih naroda i narodnosti, religija itd...
Predsjednik navijača Goška Nikola Raič je potvrdio da ste vi,valjda zna tko ga je napao bolje od tebe.nime_tm87 je napisao/la:Jel ti uopste imas mozak kako ne kontas da to Manijaci nisu bili....povezi malojubitubi je napisao/la:Da,vasi navijaci su olicenje postenja i svakom viri bonton iz zadnjeg dzepa.A jadne Gabelane napali,koji nisu ni navijacka grupa,obicni simpatizeri.tm84 je napisao/la:volim vise nego sebe ovaj klub, i pogotovo sada kada raznorazni navijacu ulijecu u teren zbog nacionalnosti, vjeroispovjesti, palaca i kur.aca, mi ostajemo dostojanstveni i vjerni ideji da je prije svega klub iznad svih naroda i narodnosti, religija itd...
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
I mene su napali navijaci Goska pri izlazu iz Sarajeva... valjda ja znam bolje od tebe ko me napao. Imam iste dokaze kao i vi - pricu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Predsjednik navijača Goška Nikola Raič je potvrdio da ste vi,valjda zna tko ga je napao bolje od tebe.[/quote]Grdan je napisao/la:Jel ti uopste imas mozak kako ne kontas da to Manijaci nisu bili....povezi malonime_tm87 je napisao/la:Da,vasi navijaci su olicenje postenja i svakom viri bonton iz zadnjeg dzepa.A jadne Gabelane napali,koji nisu ni navijacka grupa,obicni simpatizeri.jubitubi je napisao/la: samo plava boja!!! samo jedan klub!!! ZELJO
HAAHAHHAHAH Nisam znao da ima i to... Al kakva nam drzava ne bi me ni to cudilo... A sto se tice navijaca GOSKA njih niko nije napao vec pricaju obicne besmslice pred njihovu dosad najvazniju utakmicu protiv giganta kakvog dosad nisu vidjeli u njihovom selcetu... Da su ih napali postojala bi makar jedna slika kako oni kazu ''razvaljenog'' kombija....
LAZI, sve su samo puste LAZI...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja prvi put čujem da Gošk ima navijače

- Naše ponašanje na utakmici u Sarajevu bilo je najnormalnije. Mi smo tek ove godine ušli u Premijer ligu i nemamo ni sa kim neraščišćenih računa. Ovo je bio revanšizam i trebalo je napraviti teški incident zbog onoga što se dogodilo u Banja Luci, pa su se htjeli iživiti na nama'', tvrdi Nikola Raič predsjednik navijača Goška.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- SarajlijaTM
Ma sta objasnjavas druze nekome ko ne konta gdje je sarajevo,a gdje ivan-sedlonime_tm87 je napisao/la:Jel ti uopste imas mozak kako ne kontas da to Manijaci nisu bili....povezi malojubitubi je napisao/la:Da,vasi navijaci su olicenje postenja i svakom viri bonton iz zadnjeg dzepa.A jadne Gabelane napali,koji nisu ni navijacka grupa,obicni simpatizeri.tm84 je napisao/la:volim vise nego sebe ovaj klub, i pogotovo sada kada raznorazni navijacu ulijecu u teren zbog nacionalnosti, vjeroispovjesti, palaca i kur.aca, mi ostajemo dostojanstveni i vjerni ideji da je prije svega klub iznad svih naroda i narodnosti, religija itd...
i pokusali im mamu silovati, ali se pojavio tata sa pistoljem iz druge sobe, pardon gepekajubitubi je napisao/la: Da,vasi navijaci su olicenje postenja i svakom viri bonton iz zadnjeg dzepa.A jadne Gabelane napali,koji nisu ni navijacka grupa,obicni simpatizeri.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Kakve veze ima incident u banjaluci sa navijačima gošk-a

- pintol_TM87
- Kontakt:
Tema...
Koliku posjetu sutra očekujemo

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- zubanovic89
- Kontakt:
dupke pun stadionpintol_TM87 je napisao/la:Tema...

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Zadnja izmjena: likson, dana/u 05 okt 2011, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
Povratak na staze stare slave! TM 87
- SarajlijaTM
Ma ova varijanta dogadjaja se granici sa SF,da nije tuzno sto je neko napao ljude bezze,bilo bi smjesno citajuci objasnjenje i tok dogadjaja.Seyo_TM je napisao/la:i pokusali im mamu silovati, ali se pojavio tata sa pistoljem iz druge sobe, pardon gepekajubitubi je napisao/la: Da,vasi navijaci su olicenje postenja i svakom viri bonton iz zadnjeg dzepa.A jadne Gabelane napali,koji nisu ni navijacka grupa,obicni simpatizeri.
ev npr ja prvi nisam ni znao da imaju navijace uopste,a kladim se da 99,999% manijaka takodjer nije ni razmisljalo o tome.jedina logicna stvar koja se namece da se nama nesto sprema dole,a sta,vidjet ce mo
p.s.-skontao sam kako im se zovu navijaci "12 ŽIGOSANIH"

P.P.S.-ima veze,brat od tetke,prvog komsije strica od tetka vodje navijaca goska je predprosle godine prolazio pored bl i pukla mu je guma,lesinari su mu dali rezervnu,taj dogadjaj ih je pobratimio

posjeta-trazi se karta vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.