Moderator/ica: vlakanje
Ma boli mene ona stvar,sta ces ti raditi,samo kazem,opasna je to bolest,vise se radovati tudjoj nesreci,nego svojoj sreci...Megamon je napisao/la:Sta treba da se suosjecam sa tobom.jubitubi je napisao/la:Vama je izgleda draze kad Borcu ide lose,nego kad vasem klubu ide dobro...![]()
Dobro je BosanacVAM je napisao/la:Ma ne pokusavajte sarajlijicama nista objasnjavati.Valjda ste skontali kakve su to fele...
oni se kunu djecom ispred skoleMegamon je napisao/la:Zasto se svi mafijasi i kriminalci kunu djecom?
Valjda misle da cemo im povjerovati.
Pa dobro ali neki bi rekli da su to samo navijacke grupe koje se prepucavaju i da je to normala, kao i da se isti gadjaju kamenjem. To se kao desi. Normala. Normalni nacionalizam. Hebo takvo normalno. Kako se onda moze zaliti na jedno, a drugo normalnim nazivati?jubitubi je napisao/la:Jbt koliko vas je doslo na temu kada lose,krene,pa to je strasno,ja tacno ne mogu vjerovati.Zar je tolika mrznja prema Borcu,zar je toliko krivo sto Borac uzima trofeje?
Halo bolan pa oni su tako i titulu uzeli---ŠTELA,ŠTELA.ŠTELA I SAMO ŠTELA ---jedva cekam da pocnu prozivat i malog tezgaroša narcisa koji nije sada u Borcu a prljav je prljav do koske u svakom talu je bio a vi me i dalje šaljite psihijatru,psihologu i neznam kome više ALI ISTINA POBEDJUJE DA STE U PROBLEMU JESTE I TO VELIKOMEArmaaa je napisao/la:Čuj plaćaju sudije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.