FIFA 12

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Liverpool.F.C
Kontakt:

Re: FIFA 12

Post Postao/la Liverpool.F.C » 05 okt 2011, 10:39

imam problema sa crackom..kad krenema creckovati izbaci mi gresku..pise da moram reinstalirati d3dx9_41.dll, ali ne znam sta je to

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 05 okt 2011, 10:59

Liverpool.F.C je napisao/la:imam problema sa crackom..kad krenema creckovati izbaci mi gresku..pise da moram reinstalirati d3dx9_41.dll, ali ne znam sta je to
Skini ovo
http://www.dll-files.com/fixer_download ... l=d3dx9_41" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 okt 2011, 16:37

Evo stavio sam Fifu da se instalira, prvva FIFA koju cu igrati poslije 2002g.,pa da vidimo...biće interesantno :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 05 okt 2011, 16:51

raul-zakon je napisao/la:Evo stavio sam Fifu da se instalira, prvva FIFA koju cu igrati poslije 2002g.,pa da vidimo...biće interesantno :D
Ja ti garantujem da je bolja 12-ka od dvice. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 okt 2011, 17:22

E ovako,znam da je glupo pitanje ali...zna li neko kako smanjiti na FIFI rezoluciju, posto mi stopa ovako, i da li je to uopste moguce?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 okt 2011, 17:25

raul-zakon je napisao/la:E ovako,znam da je glupo pitanje ali...zna li neko kako smanjiti na FIFI rezoluciju, posto mi stopa ovako, i da li je to uopste moguce?
C:\Program Files\FIFA 12\Game\fifasetup i idi na fifa config
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 okt 2011, 17:26

Hvala!

HALA MADRID !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 okt 2011, 17:28

Oxygen je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:E ovako,znam da je glupo pitanje ali...zna li neko kako smanjiti na FIFI rezoluciju, posto mi stopa ovako, i da li je to uopste moguce?
a mozda ti i nije do toga...Npr. meni se desilo a nisam jedini da stopa a prema konfiguraciji i grafickoj nebi trebalo pa se ispostavilo da treba instalirati noviji driver za graficku... Ne mogu se sjetiti bas ko je to nam predlozio ali je upalilo ;) Ovom prilikom zahvaljujem.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 okt 2011, 17:35

Han!$;Lfc je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Evo stavio sam Fifu da se instalira, prvva FIFA koju cu igrati poslije 2002g.,pa da vidimo...biće interesantno :D
:lol: :lol:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 05 okt 2011, 18:14

Han!$;Lfc je napisao/la:
Meni je 2002 i dalje najbolja. Nevjerovatno Create i Edit mogućnosti. 8-)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 05 okt 2011, 18:48

dr.van nostrand je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:
a mozda ti i nije do toga...Npr. meni se desilo a nisam jedini da stopa a prema konfiguraciji i grafickoj nebi trebalo pa se ispostavilo da treba instalirati noviji driver za graficku... Ne mogu se sjetiti bas ko je to nam predlozio ali je upalilo ;) Ovom prilikom zahvaljujem.
Hajde, ako nije problem (nadam se da nije) napiši nam kako si instalirao nove drivere za grafičku, puno bi ti bio zahvalan ja, a ne samo ja već i ostala raja koja ima taj isti problem.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 05 okt 2011, 19:26

DesimaL je napisao/la:
Liverpool.F.C je napisao/la:imam problema sa crackom..kad krenema creckovati izbaci mi gresku..pise da moram reinstalirati d3dx9_41.dll, ali ne znam sta je to
Skini ovo
http://www.dll-files.com/fixer_download ... l=d3dx9_41" onclick="window.open(this.href);return false;

hvala druze....drugi problem, kako se dribla?? :D :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 okt 2011, 21:38

Hajde, ako nije problem (nadam se da nije) napiši nam kako si instalirao nove drivere za grafičku, puno bi ti bio zahvalan ja, a ne samo ja već i ostala raja koja ima taj isti problem.[/quote]

Koja ti je graficka?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 05 okt 2011, 22:02

Al' su usrali suđenje opet... :roll: Svaki put kada igram sudija k'o da je zaboravio pištaljku, u 23 utakmice mi je svirao 2 faula a ubiše me protivnici po nogama k'o Leotar iz Trebinja. :lol:
YNWA

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 05 okt 2011, 22:56

dr.van nostrand je napisao/la:Hajde, ako nije problem (nadam se da nije) napiši nam kako si instalirao nove drivere za grafičku, puno bi ti bio zahvalan ja, a ne samo ja već i ostala raja koja ima taj isti problem.
Koja ti je graficka?[/quote]
ati readon hd 4670
windows 7
YOU'LL NEVER WALK ALONE

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 okt 2011, 23:02

Han!$;Lfc je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Hajde, ako nije problem (nadam se da nije) napiši nam kako si instalirao nove drivere za grafičku, puno bi ti bio zahvalan ja, a ne samo ja već i ostala raja koja ima taj isti problem.
Koja ti je graficka?
ati readon hd 4670
windows 7[/quote]

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo je link koji je postavio forumas Quaresma18 i sa njega sam skinuo driver...dakle mozes popuniti ova polja (koja grafa , koji windows itd...) ili jednostavno otici na auto detect ili tako nesta gore u desnom uglu i on ti nadje najbolji driver za tvoju grafu. Tako sam i ja uradio. Protiv stekanja igrica dobro dodje i defragmentacija hard diska...
silver & black

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 06 okt 2011, 09:12

dr.van nostrand je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:
Koja ti je graficka?
ati readon hd 4670
windows 7
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo je link koji je postavio forumas Quaresma18 i sa njega sam skinuo driver...dakle mozes popuniti ova polja (koja grafa , koji windows itd...) ili jednostavno otici na auto detect ili tako nesta gore u desnom uglu i on ti nadje najbolji driver za tvoju grafu. Tako sam i ja uradio. Protiv stekanja igrica dobro dodje i defragmentacija hard diska...[/quote]
Hvala, skinuo sam ovo automatski, sve instalirao, al' opet ide isto, kakve su kod tebe konfiguracije namještene pa ti ne štopa ? Je li ti upaljen VSync, rezolucija kolika je... ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 okt 2011, 10:03

rezolucija 1024x768 , upaljen VSync , rendering medium... a graficka mi je slabija nego u tebe. Onda stvarno ne znam do cega bi ti moglo biti osim jos sto sam spomeno defragmentaciju hard diska jer znam da i to hoce uticati na igre...
silver & black

TheStig
Kontakt:

Post Postao/la TheStig » 06 okt 2011, 16:21

Asmir B.:
„Evo igram PES na Playstationu sa Vedom i Harisom (Vedad Ibišević i Haris Medunjanin op.a). Ne volim PES (Pro Evolution Soccer), ali nema FIFA 12 ovdje. FIFA je bolja sto posto“, napisao je na svom twitter profil jedan od najbolje ocjenjenih čuvara mreže u engleskom Premiershipu.

Kad covjek kaze... :D

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 06 okt 2011, 17:29

TheStig je napisao/la:Asmir B.:
„Evo igram PES na Playstationu sa Vedom i Harisom (Vedad Ibišević i Haris Medunjanin op.a). Ne volim PES (Pro Evolution Soccer), ali nema FIFA 12 ovdje. FIFA je bolja sto posto“, napisao je na svom twitter profil jedan od najbolje ocjenjenih čuvara mreže u engleskom Premiershipu.

Kad covjek kaze... :D
Normala,zna Asmir šta je dobro ;)
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.