pa ubacio sam link u prethodni post, samo klikni na text Omladinac 2-1 Orašjeastra1922 je napisao/la:dobro je bitno je da se nastavilo sa domacim pobjedama,mozel malo opsirniji izvjestaj kretanje rezultata strijelci i to
NK Omladinac Mionica
Re: NK Omladinac Mionica
-
- Kontakt:
hahahahaha...opet penal..oj majko draga...penaldžije... 

niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
Penal je sada toliko bio očit da su ga morali svirati, u "loži" je čak bio i predsjednik NS FBiH Iljo Dominković i vjeruj mi da je Orašje u najmanju ruku imalo suđenje 50-50. Što se tiče penala sada je opet 4-3 u našu koristpiroman001 je napisao/la:hahahahaha...opet penal..oj majko draga...penaldžije...
-
- Kontakt:
a baš imate ložu?sony_91 je napisao/la:Penal je sada toliko bio očit da su ga morali svirati, u "loži" je čak bio i predsjednik NS FBiH Iljo Dominković i vjeruj mi da je Orašje u najmanju ruku imalo suđenje 50-50. Što se tiče penala sada je opet 4-3 u našu koristpiroman001 je napisao/la:hahahahaha...opet penal..oj majko draga...penaldžije...

niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
i imamo i nemamo, tako zovemo onaj prostor iznad svlačionicapiroman001 je napisao/la:a baš imate ložu?sony_91 je napisao/la:Penal je sada toliko bio očit da su ga morali svirati, u "loži" je čak bio i predsjednik NS FBiH Iljo Dominković i vjeruj mi da je Orašje u najmanju ruku imalo suđenje 50-50. Što se tiče penala sada je opet 4-3 u našu koristpiroman001 je napisao/la:hahahahaha...opet penal..oj majko draga...penaldžije...

-
- Kontakt:
Ništa bez Alčaka 

Ponovo domačinsko suđenje na dijelu.sony_91 je napisao/la:Video: Omladinac - Orašje

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
pa bas je kad doktore bilo drugacije sudenje u prvoj ligiDRHAUSE je napisao/la:Ponovo domačinsko suđenje na dijelu.sony_91 je napisao/la:Video: Omladinac - Orašje

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Haj bar cete u Cazinu imat posteno suđenje.
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
- bosnacazin
- Kontakt:
Petko je napisao/la:Haj bar cete u Cazinu imat posteno suđenje.

-
- Moderator
- Kontakt:
To je zagarantovano , kao prošle godinePetko je napisao/la:Haj bar cete u Cazinu imat posteno suđenje.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
krajina - omladinac 4-1Benjo_AFC86 je napisao/la:To je zagarantovano , kao prošle godinePetko je napisao/la:Haj bar cete u Cazinu imat posteno suđenje.
Ko je gledo utakmicu sve znabosnacazin je napisao/la:Petko je napisao/la:Haj bar cete u Cazinu imat posteno suđenje.sumnjam

Šejtani Cazin 1999 !
OMLADINAC - GORAZDE 3:2
Sony šta ovo bi, jel to moralo na jedan razlike
Ako Omladinac u sljedećem kolu savlada Vitez u gostima, izbiće na drugo mjesto na tabeli, odmah iza Krajine.
Mislim da će tako biti!
Mislim da će tako biti!
A đe da znam?!
- L' Imperator
- Kontakt:
Prakticno, nemoguceRaz_ba je napisao/la:Ako Omladinac u sljedećem kolu savlada Vitez u gostima, izbiće na drugo mjesto na tabeli, odmah iza Krajine.
Mislim da će tako biti!

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.