Hasan Salihamidžić

10.Skoro
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la 10.Skoro » 05 okt 2011, 17:17

BH Patriot je napisao/la:Nisam gledao, ali zato znam cijelu njegovu karijeru. ;)
Da si gledao drugacije bi mislio...Hasan je razvaljivao, bio je zvijer, trcao je najvise..Ona strana na kojoj je igrao (mogao je i lijevo i desno) je bila cijela pokrivena s njegove strane...Prvi put pisem na ovoj temi jer ne volim da se po nekom pljuje bez razloga, a znam da je Hasan vise dao ovoj reprezentaciji nego ona njemu...on nije igrao da se proda kao sto mnogi igraju jer je Hasan vec bio u Bundesligi kad je debitovao...Ali mi smo takav narod i nik nam ne valja...Ibra je izdajnik, a niko ne spominje da su se od Ibre trazile pare pa da zaigra za nasu repku i kao to je privilegija-to ce ga prodati...Pozvali ga u bijelo polje(mnogi i ne znaju da je to u BiH) na neku utakmicu b tima BiH i slali ga na neki turnir u Iran pa normalno je da ce ih covjek odj...i...A Brazzo je bio i ostao legenda iako je uvijek igrao u meni mrskim klubovima :mrgreen:
Mi nikada odustati necemo...

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 05 okt 2011, 19:15

10.Skoro je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:Nisam gledao, ali zato znam cijelu njegovu karijeru. ;)
Da si gledao drugacije bi mislio...Hasan je razvaljivao, bio je zvijer, trcao je najvise..Ona strana na kojoj je igrao (mogao je i lijevo i desno) je bila cijela pokrivena s njegove strane...Prvi put pisem na ovoj temi jer ne volim da se po nekom pljuje bez razloga, a znam da je Hasan vise dao ovoj reprezentaciji nego ona njemu...on nije igrao da se proda kao sto mnogi igraju jer je Hasan vec bio u Bundesligi kad je debitovao...Ali mi smo takav narod i nik nam ne valja...Ibra je izdajnik, a niko ne spominje da su se od Ibre trazile pare pa da zaigra za nasu repku i kao to je privilegija-to ce ga prodati...Pozvali ga u bijelo polje(mnogi i ne znaju da je to u BiH) na neku utakmicu b tima BiH i slali ga na neki turnir u Iran pa normalno je da ce ih covjek odj...i...A Brazzo je bio i ostao legenda iako je uvijek igrao u meni mrskim klubovima :mrgreen:
sve sto si napisao u vezi hasana stoji .. samo molim te napisi o kojem bijelom polju je rijec, obzirom da u bih ne postoji grad ili opstina s tim nazivom... jedino sela.. najpoznatije bijelo polje je ono crnogorsko...

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 05 okt 2011, 19:18

[youtube][/youtube]

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 06 okt 2011, 01:30

amho je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
sve sto si napisao u vezi hasana stoji .. samo molim te napisi o kojem bijelom polju je rijec, obzirom da u bih ne postoji grad ili opstina s tim nazivom... jedino sela.. najpoznatije bijelo polje je ono crnogorsko...
e pa ahmo upravo su ga zvali na neko selo da igra za b ekipu, ma to je negdje oko mostara...mozda bi i dosao da je mogao pronaci to mjesto, a mozda je sto ti kazes otisao u to najpoznatije bijelo polje :lol: :lol: :lol:
Mi nikada odustati necemo...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 06 okt 2011, 10:50

bijelo polje je naselje u blizini mostara :mrgreen: :mrgreen: igr'o sam par puta gore protiv bjelopoljca. :mrgreen:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 okt 2011, 15:05

10.Skoro je napisao/la:
Haso je otkidao na kojoj god strani je igrao.
U HSV-u bio na lijevoj strani, nešto kao krilo, kad je dolazio u Bayern moj stari (veliki navijač Bavaraca) je baš govorio kako im fali jedan takav.
Prvu sezonu kod Hitzfelda počeo kao lijevo krilo, mada je mnogo zadataka obavljao i u odbrani, dobio nadimak ''mister od 1000 volti''.
Drugu sezonu prebačen na mjesto desnog beka (odlazak Babbela), pa kasnije na lijevog beka, nerijetko postizao golove, dobro driblao, imao jak duel, neugodan bio pravo, velika je bila ona njegova utakmica u finalu protiv Valencie 2001 kad je tada Jocelyna Anglomu jednog od najboljih desnih bekova tada izvaljivao k'o bekana, sam Robero Karlos u epskim duelima sa Realom je hvalio Hasana kao jednog od najžešćih protiv koga je igrao.
Hitzfeld je cijenio ono što pruža Hasan i vjerovao mu.
U reprezentaciju upao kao golobradi mladić, pružio neke od ekstra partija (Danska na Koševu, Španija na Bilinom polju kad je uštopao Vicentea).
Mnogi mu spočitavaju nedostatak patriotizma međutim možda je i to plod njegove karakterne ličnosti - nedostatka emocija i njemačke hladnokrvnosti koju je ponio od Magatha i Hitfelda..
Lično znam kako su svi reprezentativci plakali u svlačionici poslije Danske, a Hasan oprao grozd grožđa i zasladio... profesionalizam, hladnokrvnost, neemocionalan tip ali ne i nedostatak patriotizma : bosansko dijete ratno otrgnuto iz zavičaja i naučeno njemačkoj disciplini...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 17:27

Hasane vracaj se.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 17:31

Htio sam danas napisati, odmah po izvlačenju parova, da će se opet ovdje pokrenuti priča oko povratka Brace. I meni je to palo na um, ali mislim da je nemoguća misija. A volio bih to itekako, na kraju krajeva ovoj legendi nikad nismo pružili priliku za oproštaj kakvu zaslužuje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 13 okt 2011, 17:35

Ako na vrijeme odluce da ga pozovu, mozda i ima sanse. Citam da nema nase drzavljanstvo, pa to predstavlja najveci problem

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 17:35

Pa ovo bi bas bio jedan pravi oprostaj. Koliko god da je nevjerovatna, ovu opciju treba razmotriti.

Ako ne, ok. Ali pokusati treba, jer ne kosta nista.
Treba tu pricu pokrenuti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2011, 17:40

Principatus je napisao/la:Pa ovo bi bas bio jedan pravi oprostaj. Koliko god da je nevjerovatna, ovu opciju treba razmotriti.

Ako ne, ok. Ali pokusati treba, jer ne kosta nista.
Treba tu pricu pokrenuti.
Safet je na samom pocetku vec imao kontakta sa Bracom i Papcem.
Kako rece kod Brace je prica jasna i zatvorena knjiga,dok kod Papca je druga prica i sanse su mnogo vece.
Cak i da se nesto pokusa promijeniti,vremena uopste nema.znajuci nasu administraciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 17:44

Moze biti. Ali to nek razmotri Safet.
Ako ne ide, ne ide.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2011, 17:47

Principatus je napisao/la:Moze biti. Ali to nek razmotri Safet.
Ako ne ide, ne ide.
E yebga,ja jedno ti drugo. 8-) Uostalom nije mu se odavno Baho i takvi posrali na glavu,pa bi im dobro doslo.
Taman posla.
Nek Ronaldu Vranjes ebe majku sto bi Ciro rekao. :lol: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 17:50

harishp je napisao/la: E yebga,ja jedno ti drugo. 8-)
Ma ne, ali nase novine nisu bas uvjek najpreciznije, pa zato. 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2011, 18:03

Principatus je napisao/la:
harishp je napisao/la: E yebga,ja jedno ti drugo. 8-)
Ma ne, ali nase novine nisu bas uvjek najpreciznije, pa zato. 8-)
Bio bi doveden davnih dana da je bilo ikakve sanse pogotovo kod Papeta.
Ovaj je iz naftalina vadio pa skoro i nemoguce.
A o Braci ne treba bilo kojem treneru nista pricati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 okt 2011, 18:12

Kako bi samo njegovo iskustvo sada pomoglo u baražu, ali šta je tu je .. :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 okt 2011, 18:21

ne treba nam ;)

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 okt 2011, 18:24

^Kako nam ne treba? Sama ozljeda Mujdže nam stvara probleme, a znamo da Braco može vrlo dobro odigrati i na poziciji bočnog igrača. Znam da pišem nebuloze i da se ovo neće desiti, ali jednostavno mi je to želja pred mečeve sa našim starim poznanikom Portugalom!
Livin' La Vida Loca ;)

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 13 okt 2011, 18:31

jel ima neko Papetov broj, pa da ga podsjeti za Bracu? :D
Volim te Bosno!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2011, 18:31

BH Patriot je napisao/la:^Kako nam ne treba? Sama ozljeda Mujdže nam stvara probleme, a znamo da Braco može vrlo dobro odigrati i na poziciji bočnog igrača. Znam da pišem nebuloze i da se ovo neće desiti, ali jednostavno mi je to želja pred mečeve sa našim starim poznanikom Portugalom!
ja koliko znam on je trenutno povrijedjen, a nespreman igrac nam ne treba ( bez obzira da li moze ili ne moze igrati za nas )
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.