Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Čestitke, uspješno ste se kandidirali za najgluplji post 2011. godine.AÐ_Official je napisao/la:Moje misljenje je da bi se trebao imat neki standard za dobijanje dobro sponzora i dobrih dresova. S sto vise uspjeha, sto bolji dresovi. Danas svaka reprezentacija(navijaci te reprezentacije) zele najbolje i najljepse dresove a reprezentacija im uopste nije to zasluzila. A ocigledno cijela Bosna je puna modnih gurua sto vidi kvalitet u dobrim dresovima a ne u kvalitetu igre na terenu i uspjeha reprezentacije. Welcome to the hole in the earth, known as Bosna i Hercegovina

blago tebiAÐ_Official je napisao/la:Moje misljenje je da bi se trebao imat neki standard za dobijanje dobro sponzora i dobrih dresova. S sto vise uspjeha, sto bolji dresovi. Danas svaka reprezentacija(navijaci te reprezentacije) zele najbolje i najljepse dresove a reprezentacija im uopste nije to zasluzila. A ocigledno cijela Bosna je puna modnih gurua sto vidi kvalitet u dobrim dresovima a ne u kvalitetu igre na terenu i uspjeha reprezentacije. Welcome to the hole in the earth, known as Bosna i Hercegovina

Hvala. Morao sam i ja nesta glupo dodat na dosadasnje sranye sto sam procitao. Cuj losi nam dresovi, i poredjenje s drugim dresovima. Pa halo!! ne igra dres, nego 11 igraca na terenu. Meni se cini da bi raja bila zadovoljna s tim da nam je sponozor Nike i da imam "lijepe" dresove, a nek reprezentacija gubi. Bitno je da Hamo moze mahalom prohodat s Nike dresom s grbom BiH, da se ono lafo qurci. Cinjenica je da dres ne igra niti ima utjecaj na rezultat, nego 11 igraca na terenu. to je jednostavno, kao 1+1 = 2.Donnie Darko je napisao/la:Čestitke, uspješno ste se kandidirali za najgluplji post 2011. godine.AÐ_Official je napisao/la:Moje misljenje je da bi se trebao imat neki standard za dobijanje dobro sponzora i dobrih dresova. S sto vise uspjeha, sto bolji dresovi. Danas svaka reprezentacija(navijaci te reprezentacije) zele najbolje i najljepse dresove a reprezentacija im uopste nije to zasluzila. A ocigledno cijela Bosna je puna modnih gurua sto vidi kvalitet u dobrim dresovima a ne u kvalitetu igre na terenu i uspjeha reprezentacije. Welcome to the hole in the earth, known as Bosna i Hercegovina

Dresovi su im spica
 Dresovi su im spica   
AÐ_Official je napisao/la:Hvala. Morao sam i ja nesta glupo dodat na dosadasnje sranye sto sam procitao. Cuj losi nam dresovi, i poredjenje s drugim dresovima. Pa halo!! ne igra dres, nego 11 igraca na terenu. Meni se cini da bi raja bila zadovoljna s tim da nam je sponozor Nike i da imam "lijepe" dresove, a nek reprezentacija gubi. Bitno je da Hamo moze mahalom prohodat s Nike dresom s grbom BiH, da se ono lafo qurci. Cinjenica je da dres ne igra niti ima utjecaj na rezultat, nego 11 igraca na terenu. to je jednostavno, kao 1+1 = 2.Donnie Darko je napisao/la:Čestitke, uspješno ste se kandidirali za najgluplji post 2011. godine.AÐ_Official je napisao/la:Moje misljenje je da bi se trebao imat neki standard za dobijanje dobro sponzora i dobrih dresova. S sto vise uspjeha, sto bolji dresovi. Danas svaka reprezentacija(navijaci te reprezentacije) zele najbolje i najljepse dresove a reprezentacija im uopste nije to zasluzila. A ocigledno cijela Bosna je puna modnih gurua sto vidi kvalitet u dobrim dresovima a ne u kvalitetu igre na terenu i uspjeha reprezentacije. Welcome to the hole in the earth, known as Bosna i Hercegovina

Dobro nasi hodaju uopce....Fudbaleri Barcelone žalili su se na nove dresove jer previše upijaju znoj.
Šampion Španije je objavio da se sastao sa zvaničnicima kompanije Nike kako bi se pronašlo rješenje zbog pritužbi igrača da dresovi upijaju previše znoja i da fudbaleri u toku utakmice dobijaju na težini.
Prema navodima "El Paisa", igrači Barcelone su konstatovali da su dresovi na poluvremenu utakmice duplo teži nego uoči početka meča, jer "provjetravanje" nije dovoljno dobro odrađeno za igrače koji pretrče i po pet kilometara za uvodnih 45 minuta susreta.
Isti izvor navodi da takav dres obično teži 200 grama, ali da na poluvremenu bude i pola kilograma težak, jer se natopi znojem. Igrači su još tokom američke turneje tvrdili da im je oprema "tonu teška", te da se ti dresovi "pripijaju uz tijelo poput školjke".
Novi dresovi su napravljeni od tkanine koja sadrži recikliranu plastiku i koristi se isključivo za utakmice, odnosno nisu dostupni za prodaju.
Nike je saopštio da "u saradnji s klubom traži rješenje problema" i da se još niko od klubova kojima proizvodi dresove nije žalio.
Pritužbe je jedino imao teniser Rafael Nadal nakon Otvorenog prvenstva Australije u januaru ove godine.
Kompanija Nike pravi dresove za Barcelonu od 1998. godine.

Mora se naglasiti da je i kandidat za najgluplji nickAÐ_Official je napisao/la:Hvala. Morao sam i ja nesta glupo dodat na dosadasnje sranye sto sam procitao. Cuj losi nam dresovi, i poredjenje s drugim dresovima. Pa halo!! ne igra dres, nego 11 igraca na terenu. Meni se cini da bi raja bila zadovoljna s tim da nam je sponozor Nike i da imam "lijepe" dresove, a nek reprezentacija gubi. Bitno je da Hamo moze mahalom prohodat s Nike dresom s grbom BiH, da se ono lafo qurci. Cinjenica je da dres ne igra niti ima utjecaj na rezultat, nego 11 igraca na terenu. to je jednostavno, kao 1+1 = 2.Donnie Darko je napisao/la:Čestitke, uspješno ste se kandidirali za najgluplji post 2011. godine.AÐ_Official je napisao/la:Moje misljenje je da bi se trebao imat neki standard za dobijanje dobro sponzora i dobrih dresova. S sto vise uspjeha, sto bolji dresovi. Danas svaka reprezentacija(navijaci te reprezentacije) zele najbolje i najljepse dresove a reprezentacija im uopste nije to zasluzila. A ocigledno cijela Bosna je puna modnih gurua sto vidi kvalitet u dobrim dresovima a ne u kvalitetu igre na terenu i uspjeha reprezentacije. Welcome to the hole in the earth, known as Bosna i Hercegovina

Dobar je, nema sta.
  Dobar je, nema sta.  

Ove Legea ne zelim da kupujem,da bacam pare bezze
 Ove Legea ne zelim da kupujem,da bacam pare bezze  

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], eleGancy, FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot], RacioEmocionalan i 21 gost.