FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 05 okt 2011, 19:56

mma_hz je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:vrijeDJanje
svaDJA
najluDJi
i tako dalje...

Obicno ne ispravljam ali posto visis pitaru ovdje, red je kako treba pisati.
Liga mladih lingvista...
jeste da je ovo pravopisni forum.. :roll: :roll:
Kakav god da je, ako ti je merak prezentirati se u svjetlu polupismene osobe, samo nastavi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 okt 2011, 20:01

Seyo_TM je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:vrijeDJanje
svaDJA
najluDJi
i tako dalje...

Obicno ne ispravljam ali posto visis pitaru ovdje, red je kako treba pisati.
Liga mladih lingvista...
jeste da je ovo pravopisni forum.. :roll: :roll:
Kakav god da je, ako ti je merak prezentirati se u svjetlu polupismene osobe, samo nastavi...
a kako se to svadja pise ... :roll: :roll: jesili siguran da sam i to pogrijesio "pismeni".. ;) :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 05 okt 2011, 20:02

@Ppile87 - Gdje ovo izvuče brate mili? :mrgreen:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 okt 2011, 20:06

Pitarko, umjesto da se zahvalis, ti se jos vise ofiras...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 okt 2011, 20:08

Seahawks Boy je napisao/la:@Ppile87 - Gdje ovo izvuče brate mili? :mrgreen:
misliš na tekst onaj? to bi trebao biti Dežulović :? Čekamo potvrdu pileta..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 okt 2011, 20:08

Seyo_TM je napisao/la:Pitarko, umjesto da se zahvalis, ti se jos vise ofiras...
hvala ti,i evo javno te molim da mi kazes kako se pise svadja ..mislim da naucim da se ne ofiram vise.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 okt 2011, 20:13

mma_hz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Neka ba evo autenticnog sarajlije, dedo od dede mu sa golubovima na sebilju spavo, i jos fina gradska raja :mrgreen: nemore bolje :ugeek:
ja ja ,a sta je tvoja svrha vrijedzanja momka sto vas je pitao koliko su karte...ili onog sto govori da je za pitare ulaz dzaba samo sa obiljezjima F.K. Sarajeva.samo mi reci njegov nivo "spavanja sa golubovima".. :roll: :roll:
nebi bilo ove svadze da ti nisi glumio velikog "komicara" ..il onaj brejker sa nekim prijetnjama... :lol: :lol:
da si "autenticni" sarajlija odg bi momku kao onaj "nime" i to je to...
ovako se sigurno ne pise...ostatak mozes sa uciteljicom. Nema na cemu.
Evo i aco upozorava tako da...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 okt 2011, 20:15

Seahawks Boy je napisao/la:@Ppile87 - Gdje ovo izvuče brate mili? :mrgreen:
17.
Maj
2002.
BH DANI ARHIVA
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 05 okt 2011, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 okt 2011, 20:24

ovaj griffon mi je slican onom gigantu, ima komplekse zbog doslja :mrgreen:

Pozelio sam vidjeti Bukia, Gredu i Edisa na terenu :D
NO PYRO NO PARTY

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 okt 2011, 20:37

Nadam se da se neće obistiniti info, a to je da možda prekodrinaski blizanci dođu, jedan od njih u sklopu obilježavanja. To bi bio katastrofalan potez uprave, pogotovo ako to budu petokraki. Velika većina raje bi bojkotovala tekmu.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 05 okt 2011, 20:40

Ponekad me ovaj forum iznervira: Ja od jutros pitao jesu li danas bile pustene ulaznice niko nije mogao napisati "Da" ili "Ne"... Nadam se da će sutra biti.
Osim - drugo ime za Želju !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 okt 2011, 20:44

rossoner je napisao/la:Ponekad me ovaj forum iznervira: Ja od jutros pitao jesu li danas bile pustene ulaznice niko nije mogao napisati "Da" ili "Ne"... Nadam se da će sutra biti.
Ja mislim da niko ne zna...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 okt 2011, 20:49

KB-TM87 je napisao/la:Nadam se da se neće obistiniti info, a to je da možda prekodrinaski blizanci dođu, jedan od njih u sklopu obilježavanja. To bi bio katastrofalan potez uprave, pogotovo ako to budu petokraki. Velika većina raje bi bojkotovala tekmu.
Ako ciljas na Partizan I Zvezdu,onda ti moram reci da prvi ja itekako ne bi bojkotovao,a pogotovo Partizan....Da objasnim,znam sta rade njihovi navijaci i zbog toga ih mrzim,ali oni nisu klub!!!Oduvijek smo imali saradnju sa njima,nas Ivica ih je nekada vodio,jedan su od prvih klubova koji su na bili na prosloj godisnjici(bez incidenta)i klub koji nas je prije nekoliko godina ugostio i dopustio nam(BESPLATNO)da treniramo u Zemunellu.....tako da nemoj da pricas gluposti i stavljas nas u nacionalne torove,jer to nismo i nikada necemo biti....Zapamti,Zeljo postavlja standarde,oduvijek!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 okt 2011, 20:56

NEZALAGANJE je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Nadam se da se neće obistiniti info, a to je da možda prekodrinaski blizanci dođu, jedan od njih u sklopu obilježavanja. To bi bio katastrofalan potez uprave, pogotovo ako to budu petokraki. Velika većina raje bi bojkotovala tekmu.
Ako ciljas na Partizan I Zvezdu,onda ti moram reci da prvi ja itekako ne bi bojkotovao,a pogotovo Partizan....Da objasnim,znam sta rade njihovi navijaci i zbog toga ih mrzim,ali oni nisu klub!!!Oduvijek smo imali saradnju sa njima,nas Ivica ih je nekada vodio,jedan su od prvih klubova koji su na bili na prosloj godisnjici(bez incidenta)i klub koji nas je prije nekoliko godina ugostio i dopustio nam(BESPLATNO)da treniramo u Zemunellu.....tako da nemoj da pricas gluposti i stavljas nas u nacionalne torove,jer to nismo i nikada necemo biti....Zapamti,Zeljo postavlja standarde,oduvijek!!!
oni koji su ubijali, palili i rusili nase najmilije i upravo nasu Grbavicu, da dolaze na prijateljsku utakmicu ?!
Ne postoji tim koji mrzim kao što mrzim Crvenu zvezdu. Nadam se da nije niko lud da ih zove na prijateljsku utakmicu. I to u naselje gdje su baš ljudi predvođeni tadašnjim vođom njihovih navijača činili sva moguća zla. Nadam se da Žujo shvata da mi sa Zvezdom ne možemo igrati prijateljsku utakmicu ni u kom slučaju. Ukoliko mu nije jasno zašto, voljan sam i da objasnim. A ako treba i da dokažem. Jer još uvijek su mi svježa sjećanja na borbeno vozilo okićeno zastavom CZ kako se parkira u dvorište moje kuće, koja je od stadiona Grbavica udaljena tek nekih kilometar. Sa zvučnika izbačenog vani se ori: "Arkanovi tigrovi, to su pravi borci...". Dalje neću nastavljati.
Pametnom dosta!
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 okt 2011, 21:00

KB-TM87 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
oni koji su ubijali, palili i rusili nase najmilije i upravo nasu Grbavicu, da dolaze na prijateljsku utakmicu ?!

Pametnom dosta!
Kao sto rekoh u jednoj od prvih recenica.....NAVIJACI nisu klub!Pametnom dosta!Zdrao i javi se kad budes imao argument,SPORTSKI argument,a ne sta su huligani i ratni zlocinci radili....

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 okt 2011, 21:02

sad setam po gradu i vidim da ima puno torcidasa, al su mi poprilicno sumnjivi, nosaju nekakve staklene boce sa sobom u rukama itd. ne znam da nece negdje napraviti belaj. Dosta ih i u Štrosi sjedi.
Volim te Zeljo!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 okt 2011, 21:07

jbga ja sve do danas kontao da sam sarajlija auuuuuuuu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 okt 2011, 21:11

bistrikboy je napisao/la:jbga ja sve do danas kontao da sam sarajlija auuuuuuuu
Nemozes ti biti sta ti hoces moras se posavjetovati sa odredjenim likovima, koji su tu da pogledaju u rodni list
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 05 okt 2011, 21:16

od koliko su karte u prodaji??
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 05 okt 2011, 21:26

Sutra nije bilo koja noć, sutra je noć u kojoj će se Manijaci po ko zna koji put zakleti na vjernost svom Želji, noć u kojoj nitko neće štedjeti dlanove i grla, noć u kojoj će Manijaci na svojoj svetinji
ponosno pjevati svojoj svetinji slaveći tako važan jubilej.
Sutra jug neće prozivati sjever riječima - Javi seeee jer sutra će svi koji vole Želju biti kao jedan.
Sutra nije bilo koja noć, sutra je noć u kojoj će oni kojima je srcu draga boja plava pokazati da ne moraš mrziti da bi mogao voljeti.
Voljeti svoju državu, svoj grad, svoju svetinju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 38 gostiju.