FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nemoj bogati dolaziti vi nam netrebatepile87 je napisao/la:A koji ces ti **** idi bolan gledaj nesto drugo otidji u pozoriste...Sole je napisao/la:Koliko ce biti karte, Hordas sam ali hocu da dodjem i da gledam tekmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
FKŽ !
- partibrejker1921
- Kontakt:
Sutra od 12.ooh.Hawking je napisao/la:Ja mislim da niko ne zna...rossoner je napisao/la:Ponekad me ovaj forum iznervira: Ja od jutros pitao jesu li danas bile pustene ulaznice niko nije mogao napisati "Da" ili "Ne"... Nadam se da će sutra biti.
Koji si ti primitivac, hahahahahahapile87 je napisao/la:A koji ces ti **** idi bolan gledaj nesto drugo otidji u pozoriste...Sole je napisao/la:Koliko ce biti karte, Hordas sam ali hocu da dodjem i da gledam tekmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A hajd mi ti reci ko si ti da nekom zabranis dolazak na Grbavicu. Jel moj stari dao zivot u odbrani BiH da bi ti nekom mogao braniti da dodje. Jel Grbavica tvoje privatno vlasnistvo. Sad cu u inat tebi doci na tekmu, pa se ti jedi od muke. Nikad se ovi "mangupi" nece opametiti. Koliko je samo vas bilo na Kosevu kad je Sarajevo igralo evropske tekme pa vam niko nije s.raoTeaM87 je napisao/la:nemoj bogati dolaziti vi nam netrebatepile87 je napisao/la:A koji ces ti **** idi bolan gledaj nesto drugo otidji u pozoriste...Sole je napisao/la:Koliko ce biti karte, Hordas sam ali hocu da dodjem i da gledam tekmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
-
hordas1987
- Kontakt:
komsije znate li dolazi li torcida ????
Ma pusti djecu ti slobodno dodji, ko ti brani pusti kretene koji nemaju postovanja prema bilo kome. BUJRUM SVI NA GRBAVICU PA DA SE POKAZE KAKAV SMO MI NAROD I KOJA SMO VELICINA
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Buraz, ti si izgleda jedini normalan, i jedino normalno razmisljas, sad ce i tebe napasti sto govvoris ovo kakvi sutm87gigo je napisao/la:Ma pusti djecu ti slobodno dodji, ko ti brani pusti kretene koji nemaju postovanja prema bilo kome. BUJRUM SVI NA GRBAVICU PA DA SE POKAZE KAKAV SMO MI NAROD I KOJA SMO VELICINA
-
hordas1987
- Kontakt:
ma nisam ni mislio da dolazim nego da vidim hocete li imati suparnika i na tribinamatm87gigo je napisao/la:Ma pusti djecu ti slobodno dodji, ko ti brani pusti kretene koji nemaju postovanja prema bilo kome. BUJRUM SVI NA GRBAVICU PA DA SE POKAZE KAKAV SMO MI NAROD I KOJA SMO VELICINA
pitam samo da se informisem !!!
ali zelim vam srecu na utakmici !!!
Kome Željin jubilej nešto znači, ko voli i poštuje Želju, navijao za Želju ili ne, sutra je dobro došao na Grbavicu ! 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
hordas1987
- Kontakt:
ma ne interesuje me zeljo nisam pitao radi toga !!!babilonTM je napisao/la:Kome Željin jubilej nešto znači, ko voli i poštuje Želju, navijao za Želju ili ne, sutra je dobro došao na Grbavicu !
a i mislim da je to nemoguce spojiti u sarajevu jer
SAMO JEDAN KLUB SE VOLI !!!
ali kao komsijama u ovom slucaju zelim vam sve najbolje
- SarajlijaTM
Bujrum lafe,karte valjda 5,8 i 20.Idu sa mnom 2 pitara jos,neces biti samSole je napisao/la:Buraz, ti si izgleda jedini normalan, i jedino normalno razmisljas, sad ce i tebe napasti sto govvoris ovo kakvi sutm87gigo je napisao/la:Ma pusti djecu ti slobodno dodji, ko ti brani pusti kretene koji nemaju postovanja prema bilo kome. BUJRUM SVI NA GRBAVICU PA DA SE POKAZE KAKAV SMO MI NAROD I KOJA SMO VELICINA
stipu paglu likove,ima jos sarajevske raje
Samo je puno takvih likova izgledaSarajlijaTM je napisao/la:Bujrum lafe,karte valjda 5,8 i 20.Idu sa mnom 2 pitara jos,neces biti samSole je napisao/la:Buraz, ti si izgleda jedini normalan, i jedino normalno razmisljas, sad ce i tebe napasti sto govvoris ovo kakvi sutm87gigo je napisao/la:Ma pusti djecu ti slobodno dodji, ko ti brani pusti kretene koji nemaju postovanja prema bilo kome. BUJRUM SVI NA GRBAVICU PA DA SE POKAZE KAKAV SMO MI NAROD I KOJA SMO VELICINA![]()
![]()
![]()
...a važe li godišnje ? 
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Buraz, ti si izgleda jedini normalan, i jedino normalno razmisljas, sad ce i tebe napasti sto govvoris ovo kakvi su[/quote]
Bujrum lafe,karte valjda 5,8 i 20.Idu sa mnom 2 pitara jos,neces biti sam
[/quote]
Samo je puno takvih likova izgleda
[/quote]
malo ga i ti sole kakis
dodji slobodno odgledaj tekmu navijat moras!!! i to ti je to
karta su ti 8 i 20 doduse 8 ti je bolja ovu od 5 ti ne preporucujem jer mi nisi manijak
navrati i na pivu mi smo dole od10 ujutro
Bujrum lafe,karte valjda 5,8 i 20.Idu sa mnom 2 pitara jos,neces biti sam
malo ga i ti sole kakis
vidis kako ovdje ima normalnih momaka ..samo mora covjek potrefiti termin kad su oni tu...
svaka vam cast momci ...i ja sam sutra aBd na Grbavici...
sa starim ,da i njemu zelju ispunim hehehe 
svaka vam cast momci ...i ja sam sutra aBd na Grbavici...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa ko tebe navrati u pogrešan tabor, što se nisi na starog bacio.mma_hz je napisao/la:vidis kako ovdje ima normalnih momaka ..samo mora covjek potrefiti termin kad su oni tu...
svaka vam cast momci ...i ja sam sutra aBd na Grbavici...![]()
vjerujes,da sam svaku poslije rata do zubandana isao na zeljine tekme sa starim...al neznam poslije zubandana sam toliko nesto zavolio Sarajevo ..plus tu je i mahala ,sve go pitar hahahaha al i dalje gotivim Zeljeznicar...sto zbog starog ,sto zbog samog Zelje...sad je moguce da me napadnu moji.al ovo je ziva istina hehehvoltron30 je napisao/la:Pa ko tebe navrati u pogrešan tabor, što se nisi na starog bacio.mma_hz je napisao/la:vidis kako ovdje ima normalnih momaka ..samo mora covjek potrefiti termin kad su oni tu...
svaka vam cast momci ...i ja sam sutra aBd na Grbavici...![]()
![]()
Sarajevo volim najvise na svijetu al sto kaze Gracic "Zeljo mi nije nimalo mrzak"..
FK SARAJEVO.
Bujrum lafe,karte valjda 5,8 i 20.Idu sa mnom 2 pitara jos,neces biti samjug-onostalgicar je napisao/la:Buraz, ti si izgleda jedini normalan, i jedino normalno razmisljas, sad ce i tebe napasti sto govvoris ovo kakvi su
malo ga i ti sole kakis
Hahaha da dojdem na pivu, pa da me malo preispitate
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.