Ocekujem makar pun jug kao sibicu. Tako da nekih 7.000 + njihovi 1.000 = 8.000 bi bila super brojka!!! Rezultat 3:3!!

Bujrum pitari, bujrum vukovi ako vas ima!!!
[youtube][/youtube]
FORZAAA ZELJOOO!!!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
MA samo sam realan, nemoram navijati za neki klub da bi otisao popgledati utamicu, ne navijam ni za vrbanjusu pa odem pogledam nekada, pa ni za vratnik pa i njih pogledam, a to sto su ovi mnogi djecaci umislili uvaj ultra, giga, mega trend , to je samo odraz naseg drustvenog stanja, pa moram vam reci da kasnimo za engleskom nekih 25 godina, jer se kod njih ovo tada desavalo, oni se furaju na neku furku gdje je njihova navijacka grupa iznad i samog kluba sto je veoma pogresno, JA DA BI VOLIO SVOJ KLUB MORAM DA POSTUJEM PROTIVNICKI, NEMOGU NAVIJATI ILI GA VOLITI ALI GA MORAM POSTOVATI.Sole je napisao/la:Buraz, ti si izgleda jedini normalan, i jedino normalno razmisljas, sad ce i tebe napasti sto govvoris ovo kakvi sutm87gigo je napisao/la:Ma pusti djecu ti slobodno dodji, ko ti brani pusti kretene koji nemaju postovanja prema bilo kome. BUJRUM SVI NA GRBAVICU PA DA SE POKAZE KAKAV SMO MI NAROD I KOJA SMO VELICINA
?...!hordas1987 je napisao/la:ma ne interesuje me zeljo nisam pitao radi toga !!!babilonTM je napisao/la:Kome Željin jubilej nešto znači, ko voli i poštuje Želju, navijao za Želju ili ne, sutra je dobro došao na Grbavicu !
a i mislim da je to nemoguce spojiti u sarajevu jer
SAMO JEDAN KLUB SE VOLI !!!
ali kao komsijama u ovom slucaju zelim vam sve najbolje
Ma jarane to i jeste ljepota ovoga naseg grada da unutar porodice ljudi navijaju za razlicite klubove.A razmisljanje i postovi ovih balavaca i isfrustiranih likova nisu ni bitni.mma_hz je napisao/la:vidis kako ovdje ima normalnih momaka ..samo mora covjek potrefiti termin kad su oni tu...
svaka vam cast momci ...i ja sam sutra aBd na Grbavici...![]()
sa starim ,da i njemu zelju ispunim hehehe
sta je ovo ovako ne znaju ni da pricajuCapt_Billy je napisao/la:Neka dode tko je god u mogucnosti, i nemojte sa tim sranjima tko moze a tko ne moze!! Svi smo mi sarajevska raja i svatko je dobrodosao!!! Ne treba od Sarajeva praviti Glasgow!!!![]()
![]()
![]()
Ocekujem makar pun jug kao sibicu. Tako da nekih 7.000 + njihovi 1.000 = 8.000 bi bila super brojka!!! Rezultat 3:3!!![]()
![]()
Bujrum pitari, bujrum vukovi ako vas ima!!!
[youtube][/youtube]
FORZAAA ZELJOOO!!!!!
znaš kako mi rodbina kaže ''ma on ti je mrtvi pitar!''tm87gigo je napisao/la:Mrtvi pitar![]()
![]()
![]()
hahahahah nemoj tako jos dises hehehe, hvala pa Bujrum u dolinu cupova da gledas takmumrtvi pitaru heheheh
Ma mala sala i ja sam sa podhrastova pa tako da znam sve nase mahalske fore i fazone, to je nasa interna izjava kad kazemo za nekoga da voli svoj klub vise od svega onda je mrtvi manijak ili mrtvi pitar.ramiral je napisao/la:znaš kako mi rodbina kaže ''ma on ti je mrtvi pitar!''tm87gigo je napisao/la:Mrtvi pitar![]()
![]()
![]()
hahahahah nemoj tako jos dises hehehe, hvala pa Bujrum u dolinu cupova da gledas takmumrtvi pitaru heheheh
![]()
lafo kao nepopravljivi u svom mišljenju, a i po mahalama Starog grada se često može čuti taj naziv...
pocela u 10 hMerdaTM je napisao/la:kad pocinje prodaja karti ?
Ne bi' reko'. Al' biće na Hajduk.hr Live tekstualni prenos.NK/RK Krivaja je napisao/la:Hoće li biti TV prenosa?
Nije mi jasno što toliko spominješ to da ćeš doći na utakmicu, a navijaš za sarajevo.Napisao si najmanje 5 postova o tome kako dolaziš, pa zar moraš na sva zvona najaviti svoj dolazak ???K'o da Tito dolazi koliko se reklamiraš.Ako ti se gleda utakmica dođi,gledaj niko ti ne brani, ovako samo sebe ofirašmma_hz je napisao/la:vidis kako ovdje ima normalnih momaka ..samo mora covjek potrefiti termin kad su oni tu...
svaka vam cast momci ...i ja sam sutra aBd na Grbavici...![]()
sa starim ,da i njemu zelju ispunim hehehe
Furate se na PaokaruBLU SKY je napisao/la:
a na kog' se ti furašAboveTheLaw je napisao/la:Furate se na PaokaruBLU SKY je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, itatabisine, knoa, Lokomotifa, Orvel, Pact1921, PeppermintSA i 79 gostiju.