Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Scof1eld
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la Scof1eld » 06 okt 2011, 13:03

jarane isto da je bitno ko ce branit'.. opet sad trebamo prolaziti kroz iste rasprave kao od prije mjesec dana.. :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 okt 2011, 13:04

Ibizevic je napisao/la:-----------------------Begović-------------------------
-----------Spahić----------------Papac-------------
--Mujdža---------------------------------Lulić----
------------------Rahimić-----------------------
-----------------------------Medunjanin---------
------Pjanić-----------------------------------
----------------------Misimović--------------
---------------Džeko------Ibišević-----------

Po svemu sudeći ovako bi grafički trebao izgledati naš sastav.
jedino sto mi se svidja je stoperski par spahic-papac, ali, opet igrati sa toliko ofanzivnih igraca, pa makar i protiv luxemburga, stvarno nema nikakve logike!!!
Volim te Bosno!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 okt 2011, 13:08

xavi26 je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:-----------------------Begović-------------------------
-----------Spahić----------------Papac-------------
--Mujdža---------------------------------Lulić----
------------------Rahimić-----------------------
-----------------------------Medunjanin---------
------Pjanić-----------------------------------
----------------------Misimović--------------
---------------Džeko------Ibišević-----------

Po svemu sudeći ovako bi grafički trebao izgledati naš sastav.
jedino sto mi se svidja je stoperski par spahic-papac, ali, opet igrati sa toliko ofanzivnih igraca, pa makar i protiv luxemburga, stvarno nema nikakve logike!!!
pa,normalno da treba ofanizvo igrati protiv luksemburga ,jer protiv njih je samo bitno sto prije zabiti gol i onda su gotovi...pogledajte nam kvalitet zadnje linije(racunajuci rahimica),mi ovako i protiv Francuske smijemo napasti hehehe :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 06 okt 2011, 13:12

D€LUX je napisao/la:CUJ DA BIRA!!! **** LI ti PAPE SVE PO SPISKU!!! pa nije ovo ispuni mi zelju.... **** ti sve svoje... Hasagicu je trebalo dati sansu protiv Luxemburga , a onda slag na tortu BEGOVIC u Parizu!!!!!!! MRSSSSSSSSS PAPE !!! :evil: :evil: :evil: glupane glupi
ti bi ozlijedjenog HASAGICA stavio na gol da brani???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 okt 2011, 13:12

napali smo mi tako i francuze na kosevu, pa nismo spojili dva dodavanja, pa nam je luxemburg u prvoj utakmici od 30. minute kontrolisao loptu....logicnije bi bilo zahirovica u igru, a misimovica ili medunjanina na klupu..
Volim te Bosno!!!

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 06 okt 2011, 13:14

realno luxemburg pobjedujemo,a realno gubimo od francuza
ponos je bitan

nanek

Post Postao/la nanek » 06 okt 2011, 13:16

joj jbt koji hotel u parisu da izaberem,sta je ovo ovako skupo :(...hmmm ccccccccccccc

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 06 okt 2011, 13:17

Miske rijesi ovo za prvih 45 minuta pa onda na klupu da se odmoris za ono sto te ceka u Parizu.Ako treba kad das gol pucaj rafalom u mene samo da odemo na to prvenstvo da jednom ko covjek gledam neko takmicenje da imam za koga srcem navijat.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 okt 2011, 13:18

D€LUX je napisao/la:CUJ DA BIRA!!! **** LI ti PAPE SVE PO SPISKU!!! pa nije ovo ispuni mi zelju.... **** ti sve svoje... Hasagicu je trebalo dati sansu protiv Luxemburga , a onda slag na tortu BEGOVIC u Parizu!!!!!!! MRSSSSSSSSS PAPE !!! :evil: :evil: :evil: glupane glupi
Čovjek koji vodi reprezentaciju u ovom slučaju Safet Sušić zadužen je da odabere reprezentativnu jedinicu. Biranje golmana zavisi od više faktora.Sve zavisi od protivnika, ukoliko imate male stopere a protivnik se skoncentriše na centaršuteve onda se bira visočiji golman koji će pokupiti visočije lopte. U slučaju da imate vioke stopere, i da je odbrana granitna onda na gol možete staviti nižeg golmana, koji će braniti udarce iz blizine. Za mene je djetinjasto upoređivati Hasagića i Begovića. I jedan i drugi imaju svojih prednosti ali i mana. Nije dobar golman onaj koji se nalazi u dobroj formi, već onaj koji primi mali broj golova. Osnova golmanskog posla se temelji na tome da se spriječi ulazak lopte u mrežu,
Ovako se to objašnjava pametnjakovićima i selektorima kao što si ti, koji by the way jedino što zna je opsovat, nikad pameti sabrati. :roll: (Rizah Mešković, sa spo.rtin.ba).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 okt 2011, 13:19

necko_gradacac je napisao/la:
Čovjek je komentarisao Safetovu izjavu, da Hasagić može birati koju utakmicu će da brani.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 okt 2011, 13:19

xavi26 je napisao/la:napali smo mi tako i francuze na kosevu, pa nismo spojili dva dodavanja, pa nam je luxemburg u prvoj utakmici od 30. minute kontrolisao loptu....logicnije bi bilo zahirovica u igru, a misimovica ili medunjanina na klupu..
a koliko smo mi vodili do 30 minute hehehe...
ajmo sada iskreno pricat,svi smatramo da luksemburg nije selekcija koja nam moze napraviti u nicaze bilo kakav problem...
stoga ga treba napasti ofanziuvno od 1 minute i dati i m sto vise golova..pogedajte gdje nasi igraci igraju pgt zadnja linija...uvijek su ti bili nekakvi igraci mehelena ,matersburga lirsa itd itd..sada toga nema ,stoga imam potpuno povjerenje u ovih 5 igraca u odbrani protiv bilo kakve ekipe ,a kamoli lluksemburga...ne potcjenjujem luksemburg al mi smo za njih brazil hhehe
FK SARAJEVO.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 okt 2011, 13:21

mma_hz je napisao/la:ajmo sada iskreno pricat,svi smatramo da luksemburg nije selekcija koja nam moze napraviti u nicaze bilo kakav problem...
Ja nisam taki. :mrgreen:
Ja mislim da može biti i kec i dvica i iks. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 06 okt 2011, 13:23

Ne valja psovati covjeku i ja ne mislim da je on zasluzan toliko za ovaj uspjeh i da mu se eto nekako sve poklopilo ali nikad ne bi ruzne rijeci napisao.On je selektor i on odlucuje.Ali i po meni je Begovic jedna druga dimenzija za Hasagica u ovom trenutku.Po niko od golmana u najjacoj ligi na svijetu ove godine nije vise pokazao od njega.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 okt 2011, 13:24

Arnelinho je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ajmo sada iskreno pricat,svi smatramo da luksemburg nije selekcija koja nam moze napraviti u nicaze bilo kakav problem...
Ja nisam taki. :mrgreen:
Ja mislim da može biti i kec i dvica i iks. :mrgreen:
ahhaha jezik pregrizoo za dvicu i iks :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 okt 2011, 13:24

mma_hz je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:napali smo mi tako i francuze na kosevu, pa nismo spojili dva dodavanja, pa nam je luxemburg u prvoj utakmici od 30. minute kontrolisao loptu....logicnije bi bilo zahirovica u igru, a misimovica ili medunjanina na klupu..
ajmo sada iskreno pricat,svi smatramo da luksemburg nije selekcija koja nam moze napraviti u nicaze bilo kakav problem...
stoga ga treba napasti ofanziuvno od 1 minute i dati i m sto vise golova..pogedajte gdje nasi igraci igraju pgt zadnja linija...uvijek su ti bili nekakvi igraci mehelena ,matersburga lirsa itd itd..sada toga nema ,stoga imam potpuno povjerenje u ovih 5 igraca u odbrani protiv bilo kakve ekipe ,a kamoli lluksemburga...ne potcjenjujem luksemburg al mi smo za njih brazil hhehe
Zadnja linija nam je:

Freiburg Sevilla Glasgow R. Lazio

I kao trebamo se plašiti vodoinstalatera, mehaničara, kuhara... :D

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 okt 2011, 13:25

necko_gradacac je napisao/la:
pa ako je ozlijedjen onda nek ide u istanbul na terapije ko ga hebe... ko mu je kriv?? avdukic drugi i gotovo ;)
>>No body likes us but we dont care<<

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 okt 2011, 13:26

voltron30 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Zadnja linija nam je:

Freiburg Sevilla Glasgow R. Lazio

I kao trebamo se plašiti vodoinstalatera, mehaničara, kuhara... :D
revizora,keramicara itd itd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to ti govorim ehehe
FK SARAJEVO.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 okt 2011, 13:29

Hasagić ima prednost da bira koji će susret braniti, tako da smo dogovorili da zbog njegove povrede u petak brani Begović, a za utorak i Francusku ćemo još vidjeti u zavisnosti od Hasagićevog zdravstvenog stanja. mislim da je ovo stvarno vrh svih susicevih izjava (nekako mi lakse vjerovati da ovo ovako nije izjavio)!
Volim te Bosno!!!

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 06 okt 2011, 13:31

xavi26 je napisao/la:Hasagić ima prednost da bira koji će susret braniti, tako da smo dogovorili da zbog njegove povrede u petak brani Begović, a za utorak i Francusku ćemo još vidjeti u zavisnosti od Hasagićevog zdravstvenog stanja. mislim da je ovo stvarno vrh svih susicevih izjava (nekako mi lakse vjerovati da ovo ovako nije izjavio)!
imali gdje da se to vidi kako izjavljuje???? HVALA
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 06 okt 2011, 13:35

xavi26 je napisao/la:Hasagić ima prednost da bira koji će susret braniti, tako da smo dogovorili da zbog njegove povrede u petak brani Begović, a za utorak i Francusku ćemo još vidjeti u zavisnosti od Hasagićevog zdravstvenog stanja. mislim da je ovo stvarno vrh svih susicevih izjava (nekako mi lakse vjerovati da ovo ovako nije izjavio)!
Tupson je jedini trener koji je ovako mogao postupiti. Čuj, Keno biro kad će braniti :roll: :roll: E moj Safete, marš iz države...
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.