Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
@harry: nemoj nam te prelaze, bice posljedica po nas narod ako se desi 2 na poluvremenu.
Hocemo iz 1 u 1 i to sto ubjedljivije. Po mogucnosti da se sve rijesi u prvih 45 minuta.

Hocemo iz 1 u 1 i to sto ubjedljivije. Po mogucnosti da se sve rijesi u prvih 45 minuta.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šta ste ba naklopili na čovjeka, početi ćemo napadački da što prije zabijemo gol-dva da lakše privedemo tekmu kraju... halo ba to je Luxemburg nije Španija..
Svašta pročitati ovdje...
Bolje je tako pa onda uvesti kojeg reprezentativca koji rjeđe igra da osjeti atmosferu a odmoriti one standardne, smijem se kladiti da je ova navodna izjava još jedna novinarska patka..
Svašta pročitati ovdje...
Bolje je tako pa onda uvesti kojeg reprezentativca koji rjeđe igra da osjeti atmosferu a odmoriti one standardne, smijem se kladiti da je ova navodna izjava još jedna novinarska patka..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
[quote="Lazar Popović"][quote="xavi26"][b]Hasagić ima prednost da bira koji će susret braniti, tako da smo dogovorili da zbog njegove povrede u petak brani Begović, a za utorak i Francusku ćemo još vidjeti u zavisnosti od Hasagićevog zdravstvenog stanja.[/b] mislim da je ovo stvarno vrh svih susicevih izjava (nekako mi lakse vjerovati da ovo ovako nije izjavio)![/quote]
Tupson je jedini trener koji je ovako mogao postupiti. Čuj, Keno biro kad će braniti
E moj Safete, marš iz države...[/quote]
stvarno neznam odkud tolika mrznja prema hasagicu stvarno nemoze covjek vjerovat kakvi ima ljudi da da govore takve rjeci momku koji ima toliko utakmica u repki,momku koji je skidao penale ,,henryu,vilji,odbranio penal u rumuniji spasio nas jos ubjedljivijeg poraza kod rezultata 3:0 za rumune,svi igraci u repci ce reci da im keno hasdagic uljeva sampouzdanje kad stoji na golu ,,plus toga iskustvo je na njegovoj strani
Tupson je jedini trener koji je ovako mogao postupiti. Čuj, Keno biro kad će braniti

stvarno neznam odkud tolika mrznja prema hasagicu stvarno nemoze covjek vjerovat kakvi ima ljudi da da govore takve rjeci momku koji ima toliko utakmica u repki,momku koji je skidao penale ,,henryu,vilji,odbranio penal u rumuniji spasio nas jos ubjedljivijeg poraza kod rezultata 3:0 za rumune,svi igraci u repci ce reci da im keno hasdagic uljeva sampouzdanje kad stoji na golu ,,plus toga iskustvo je na njegovoj strani
Ima li neko na froumo da sumnja u nasu pobjedu protiv Luxemburga ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koje iskustvo?? manisaspor , samsunspor , hmmm karinaspor .... daj ba mani iskustva 10 godina igra u Istanbul BB , ako gledamo iskustvo mogli smo i adnana gusu zvat sta mislis?konjicanin01 je napisao/la:stvarno neznam odkud tolika mrznja prema hasagicu stvarno nemoze covjek vjerovat kakvi ima ljudi da da govore takve rjeci momku koji ima toliko utakmica u repki,momku koji je skidao penale ,,henryu,vilji,odbranio penal u rumuniji spasio nas jos ubjedljivijeg poraza kod rezultata 3:0 za rumune,svi igraci u repci ce reci da im keno hasdagic uljeva sampouzdanje kad stoji na golu ,,plus toga iskustvo je na njegovoj straniLazar Popović je napisao/la:Tupson je jedini trener koji je ovako mogao postupiti. Čuj, Keno biro kad će branitixavi26 je napisao/la:Hasagić ima prednost da bira koji će susret braniti, tako da smo dogovorili da zbog njegove povrede u petak brani Begović, a za utorak i Francusku ćemo još vidjeti u zavisnosti od Hasagićevog zdravstvenog stanja. mislim da je ovo stvarno vrh svih susicevih izjava (nekako mi lakse vjerovati da ovo ovako nije izjavio)!![]()
E moj Safete, marš iz države...

>>No body likes us but we dont care<<
imam jaElegant je napisao/la:Ima li neko na froumo da sumnja u nasu pobjedu protiv Luxemburga ?

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Lopta je okrugla19TM87 je napisao/la:imam jaElegant je napisao/la:Ima li neko na froumo da sumnja u nasu pobjedu protiv Luxemburga ?

Najbolji moguci sastav ! Pobjeda ko kuca
Spahic - Papac
Pa jeli ima bolje ?
Spahic - Papac
Pa jeli ima bolje ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sta je za tebe skupo? Posto je datum blizo, moguce je da je malo poskupilo na odnosu prema nekoliko dana ranije kada sam ja rezervisao.nanek je napisao/la:joj jbt koji hotel u parisu da izaberem,sta je ovo ovako skupo...hmmm ccccccccccccc
Potrazi na:
http://www.trivago.de" onclick="window.open(this.href);return false;
A pogledaj i ovde:
http://www.logitravel.de/hotel/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam za svoju grupu rezervisao preko logitravel.
Izadje nas oko 50 Eura po osobi sa doruckom. Hotel 3(*) .
U gradu i odma blizo stanice "EST". Na tu stanicu stizemo sa TGVom.
To finish first, first you have to finish.
Nevjerovatno zaista da protiv Luksemburga izlazimo u tako jakom sastavu, da postoji mogucnost da ostanemo u Parizu bez Papca, Rahimica, Lulica, Ibisevica.
Da je meni samo znati ko analizira kod nas vjerovatnocu da je bolje eksperimentisati protiv Francuske i cistiti kartone sada sa Luksemburgom i cuvati se sa baraz. Jednostavno takvo gubitnicko razmisljanje nije mi uopste jasno.
Mi ako u novembru i barazu ostanemo bez Spahica i/ili Dzeke radi evetualnih povreda od samog baraza nema nista. Dok su sada obadvojica spremni i trebali bi se iskoristiti u najjacem sastavu a ne da eksperimentisemo, jer nikada se nezna koji ce nas problemi eventualni ocekivati za vrijeme baraza koje sada naprimjer nemamo.
Jedini hendikep trenutno je da neigramo sa Salihovicem. A sta nas sve moze ocekivati u novembru? Plus jedna citava utakmica vise za odigravanje ra razliku sa Francuskom a protivnici mogu biti cak i tezi od Francuske, jer Francuske ekipa po meni nije blistala ni u jednoj utakmici sem protiv nas u Sarajevu. Imaju dosta povreda, neigra dosta kvalitetnih igraca, ali mi jednako predajemo (eksperimentisemo) utakmicu.
Ovakvo Safetovo razmisljanje protiv Francuske je gubitnicki totalno, i da su nam sanse 3 % u Parizu trebali smo igrati u Francukoj na prvo mjesto. A sanse u barazu su mozda i manje manje nego sada protiv Francuske, a to Platini ovo, ono... Ja u takve gluposti nevjerujem, nego znam da ce pobjediti na terenu onaj ko je jaci, i to smo mogli iskoristiti, barem probati.
Da je meni samo znati ko analizira kod nas vjerovatnocu da je bolje eksperimentisati protiv Francuske i cistiti kartone sada sa Luksemburgom i cuvati se sa baraz. Jednostavno takvo gubitnicko razmisljanje nije mi uopste jasno.
Mi ako u novembru i barazu ostanemo bez Spahica i/ili Dzeke radi evetualnih povreda od samog baraza nema nista. Dok su sada obadvojica spremni i trebali bi se iskoristiti u najjacem sastavu a ne da eksperimentisemo, jer nikada se nezna koji ce nas problemi eventualni ocekivati za vrijeme baraza koje sada naprimjer nemamo.
Jedini hendikep trenutno je da neigramo sa Salihovicem. A sta nas sve moze ocekivati u novembru? Plus jedna citava utakmica vise za odigravanje ra razliku sa Francuskom a protivnici mogu biti cak i tezi od Francuske, jer Francuske ekipa po meni nije blistala ni u jednoj utakmici sem protiv nas u Sarajevu. Imaju dosta povreda, neigra dosta kvalitetnih igraca, ali mi jednako predajemo (eksperimentisemo) utakmicu.
Ovakvo Safetovo razmisljanje protiv Francuske je gubitnicki totalno, i da su nam sanse 3 % u Parizu trebali smo igrati u Francukoj na prvo mjesto. A sanse u barazu su mozda i manje manje nego sada protiv Francuske, a to Platini ovo, ono... Ja u takve gluposti nevjerujem, nego znam da ce pobjediti na terenu onaj ko je jaci, i to smo mogli iskoristiti, barem probati.
Pa imali smo do sad totalno pobjednicko razmišljanje, pa smo svaki put "upali", za naš mentalitet bolje je bez euforije i izjava tipa CirinihAnti NWO je napisao/la:Nevjerovatno zaista da protiv Luksemburga izlazimo u tako jakom sastavu, da postoji mogucnost da ostanemo u Parizu bez Papca, Rahimica, Lulica, Ibisevica.
Smirite se, ovo je samo dimna bomba. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ja neznam kada smo imali zadnji put protiv jednog velikana fudbala pobjednicko razmisljanje kada je zadnja pobjeda protiv jednog velikana bila prije 1650 godina.ZOI84 je napisao/la: Pa imali smo do sad totalno pobjednicko razmišljanje, pa smo svaki put "upali", za naš mentalitet bolje je bez euforije i izjava tipa Cirinih
- bistrikboy
- Kontakt:
strasno je bitno ko ce braniti protiv strasnog luksemburga...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ne kontas it haman jos ... nije problem ko ce braniti protiv " strasnog " luksemburga nego ko ce braniti protiv STRAAASSSNNEEE Francuskebistrikboy je napisao/la:strasno je bitno ko ce braniti protiv strasnog luksemburga...

- bistrikboy
- Kontakt:
pa ne zna se to jos,ne kontam sta stvaras halabuku koji qrac...D€LUX je napisao/la:ne kontas it haman jos ... nije problem ko ce braniti protiv " strasnog " luksemburga nego ko ce braniti protiv STRAAASSSNNEEE Francuskebistrikboy je napisao/la:strasno je bitno ko ce braniti protiv strasnog luksemburga...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa de skontaj liku cuj da BIRA!!! Pa nisu izbori majstore, nek izadje na izbore pa neka bira..... stvarno me susic razocarao....
- bistrikboy
- Kontakt:
Da se i ja pitam branio bi Asmir,ali prema tebi je Keno takva rupa ma nema dalje,ja se ne mogu sjetiti da nas je nekada zayebao za bodove u kvalifikacijama ili slicno,mozda sam kratkog pamcenja mozda i nisam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.