Pro Evolution Soccer 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2012
Zna li neko kad ce onaj update sa transferima ?
POMAZITEE !
instalirao sam patch peseditov i udjem sve normalno i samo mi izbaci error "pes has stopped working" zna li neko rjsenje pls ?
instalirao sam patch peseditov i udjem sve normalno i samo mi izbaci error "pes has stopped working" zna li neko rjsenje pls ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
http://www.pes-serbia.com/threads/20595 ... sed!/page5" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo pogledaj,neki lik je imao isti problem kao i ti,pa su mu dali savjet sta da uradi,pa mu je proradilo valjda.
Htio sam ti samo kopirati rjesenje,ali da ne ispadne kasnije da sam ja to uradio kad nisam.
Evo pogledaj,neki lik je imao isti problem kao i ti,pa su mu dali savjet sta da uradi,pa mu je proradilo valjda.
Htio sam ti samo kopirati rjesenje,ali da ne ispadne kasnije da sam ja to uradio kad nisam.

Ako me sta natjera da slomim kompjuter to ce biti ovaj bice ova ML
Nemogu da vjerujem momak igra i smanjuje mu se ona ocjena,stavrno glupo,a ima 22 godina
Nemogu da vjerujem momak igra i smanjuje mu se ona ocjena,stavrno glupo,a ima 22 godina

Visca el Barça ! Mes que un club !
Ne radi...sad samo duze potraje i opet se ugasi... 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Pomoite ljudi,instaliram ovaj PES i ne mogu snimiti neke part-ove sa prvog cd-a(pes12de.part05, 06, i 07) .Gdje to mogu skinuti sa interneta? Unaprijed zahvaljujem....
12.9.2009.
Ma nisam brato gledo nego drug mi skinuo sa kick ass torrenta pa mi sprzio na DvDmozak je napisao/la:Jeli to stigao u šop preko puta stanice (u mostaru) ?Adnel je napisao/la:Kod mene sve frcera ovaj pes 12 samo kad izaberem engleskog komentatora kasni pravo neznam imali ko jos taj problem ???
Samo jedan klub Velež Mostar
moze link gdje da skinem pesedit
- raul-zakon
- Kontakt:
Ajde ljudi budite dobri pa mi recite kako i gdje da nabavim engleskog komentatora i sta kad to skinem, kako da ga osposobim
! I molim vas, sve u detalje, posto, blago receno, nemam veze o tome !
HVALA !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
kako da skinem ovo sranje, iz dijelova moram čekat da se jedan dio skine da bi pokreno drugi, torrent se skida 2131 godine, nikako da nadjem pravo rješenje!
Nil Satis Nisi Optimum
- moustapha
- Kontakt:
Kupi account na nekom hosting servisu i nema cekanja.Number1 je napisao/la:kako da skinem ovo sranje, iz dijelova moram čekat da se jedan dio skine da bi pokreno drugi, torrent se skida 2131 godine, nikako da nadjem pravo rješenje!

#divovi
- raul-zakon
- Kontakt:
Iko???raul-zakon je napisao/la:Ajde ljudi budite dobri pa mi recite kako i gdje da nabavim engleskog komentatora i sta kad to skinem, kako da ga osposobim! I molim vas, sve u detalje, posto, blago receno, nemam veze o tome !
HVALA !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- moustapha
- Kontakt:
Engleski komentator
Engleski meni
Kad skines fileove prebacis ih u C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img
Nakon toga udjes u igru i promjenis jezik.
Kod: Označi sve
http://www.wupload.com/file/274965483/PES.12.PROPER.ENG.Commentary.rar
Kod: Označi sve
http://www.wupload.com/file/274981580/dt05_e.img
Nakon toga udjes u igru i promjenis jezik.

#divovi
- tyler durden
- Kontakt:
ne znam zasto al i fifa 12 i pes 12 su mi totalni fail 

Je li se meni čini ili je ova igra prečudna, na jednu stranu nekad gol možeš dat odakle hoćeš a nekad neće u bazen da uđe. Loptu kroz sredinu poslat nema šanse, a skoro svaki ubačaj sa strane gol, presmiješnotyler durden je napisao/la:ne znam zasto al i fifa 12 i pes 12 su mi totalni fail

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Baš.Toxicity je napisao/la:Je li se meni čini ili je ova igra prečudna, na jednu stranu nekad gol možeš dat odakle hoćeš a nekad neće u bazen da uđe. Loptu kroz sredinu poslat nema šanse, a skoro svaki ubačaj sa strane gol, presmiješnotyler durden je napisao/la:ne znam zasto al i fifa 12 i pes 12 su mi totalni fail
Možda nisam spektakularan igrač, ali skoro nijedan dugi pas, bilo za napadača, bilo na krilo, mi ne može proći.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- moustapha
- Kontakt:
To je dobra strana novog PES-a. Sada moras dosta vise kombinirati kako bi otvorio prostor za dobar pas. Sto je realnije.Bertrand je napisao/la: Baš.
Možda nisam spektakularan igrač, ali skoro nijedan dugi pas, bilo za napadača, bilo na krilo, mi ne može proći.
#divovi
dajte ba kakav normalan torrent link za koji ne moram čekat 213213 sati

Nil Satis Nisi Optimum
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma glupo u pesu sto ne mozes pobjeci nekom igracu, ili ako tvoj igrac ispadne, ti prodjes stigne te i da si brz ko Bolt dzaba.moustapha je napisao/la:To je dobra strana novog PES-a. Sada moras dosta vise kombinirati kako bi otvorio prostor za dobar pas. Sto je realnije.Bertrand je napisao/la: Baš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.