kako ono ide ona pjesmica o Matiji Matku ono .... oj nanice ....izvini igrali ste i prošle godine na grbavici pod reflektorima

kako ono ide ona pjesmica o Matiji Matku ono .... oj nanice ....izvini igrali ste i prošle godine na grbavici pod reflektorima
big likeseven je napisao/la:kako ono ide ona pjesmica o Matiji Matku ono .... oj nanice ....izvini igrali ste i prošle godine na grbavici pod reflektorima
astra1922 je napisao/la:u subotu se igra medunarodna prijateljska utakmica izmedu zvijezde i spartaka iz subotice bivseg kluba gorana labusa.ocekujem lijepu utakmicu za oko a isto tako vidjet cemo gdje je zvijezda u odnosu na srbijanske prosjecne prvoligase,naravno ocekuje se i debi matke,sto je dovoljan razlog da se posjeti banja
u gradaccu vlada veliko interesovanje za utakmicu na tusnju ocekuje se izmedu 500 i 700 simpatizera i navijaca.uglavnom svi su slozni nek pobijedi bolji i to je toVolimTz je napisao/la:Nadam se lijepoj tekmi za par dana na Tusnju. I da dođete na tribine kao i uvijek, na bilo koji od domacih sektora.
daj Boze u 11 kolu igrajummmirza je napisao/la:derby kola bht
10.kolo velez - olimpic 16.10.15.00 tv prenos
11.kolo zvijezda - gosk 22.10.14.00 tv prenos
Evo informacije za sve simpatizere naseg kluba , da smo i mi u prenosu i to u 11. kolu kad na banji docekujemo ekipu goska iz gabele. Konacno da i to docekamo.
p.s. informacija 100 % tacna
nas 100% prenose protiv goška i mslm da u 11 kolu prenose jos jendu utakmicuemir_dj je napisao/la:daj Boze u 11 kolu igrajummmirza je napisao/la:derby kola bht
10.kolo velez - olimpic 16.10.15.00 tv prenos
11.kolo zvijezda - gosk 22.10.14.00 tv prenos
Evo informacije za sve simpatizere naseg kluba , da smo i mi u prenosu i to u 11. kolu kad na banji docekujemo ekipu goska iz gabele. Konacno da i to docekamo.
p.s. informacija 100 % tacna
Željezničar - VELEŽ
NK ŠIROKI BRIJEG - NK ČELIK
HŠK ZRINJSKI - FK SARAJEVO
NISAM SIGURAN KAKO CE MO MI TU UPASTI U TV PRENOS PORED OVE 3 UTAKIMICE
ako prenose 2 onda mozda, ali ako je jedna onda bgm tesko da mi upadnemo na taj tv prenos...mmmirza je napisao/la: NISAM SIGURAN KAKO CE MO MI TU UPASTI U TV PRENOS PORED OVE 3 UTAKIMICE
pa pogledajte na sluzbenoj stranici bht1 i vidjecete lijepoemir_dj je napisao/la:ako prenose 2 onda mozda, ali ako je jedna onda bgm tesko da mi upadnemo na taj tv prenos...mmmirza je napisao/la: NISAM SIGURAN KAKO CE MO MI TU UPASTI U TV PRENOS PORED OVE 3 UTAKIMICE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.