NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Hawking
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 15:22

Edin TM87 je napisao/la:Pogledo sam snimku...

Mi bas nemamo srece ove sezone, vodili citavu tekmu i izgubili, Vinatieri promasio FG sa 44yd :shock: Ja nisam mogo vjerovat za 20:17, ako ovo nismo dobili necemo nista, svaka cast Garconu za ona 2TD-a, a posto nas je predvodio nosac radija Painter, nismo mogli ni teoretski dobit ovu tekmu, vec se okrecem iducoj sezoni, evo sta imamo:

Blizi se smjena generacija, jos sezonu dvije imamo sanse za SB sa Manningom, e onda se okrenut podmladjivanju ekipe...
Mislim da su Bucaneersi mašili FG iz bližeg, u stativu lopta pogodila, to je nekad u prvoj četvrtini mislim, više nisam ni gled'o...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 04 okt 2011, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 okt 2011, 15:33

ebiga Cltse nisam navikao gledati u ovoj ulozi 0-4, ali eto imat ce priliku uzeti dobar pick...ja nekako bi vise volio da Bears uzmu te kakve pickove ove godine, a ne da izgube tijesno prolaz u playoff...ebiga ako bi bili mejdu prvih 10 pa uzeti kakvog CB i recivera bilo bi odlicno ili OL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 okt 2011, 15:35

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga Cltse nisam navikao gledati u ovoj ulozi 0-4, ali eto imat ce priliku uzeti dobar pick...ja nekako bi vise volio da Bears uzmu te kakve pickove ove godine, a ne da izgube tijesno prolaz u playoff...ebiga ako bi bili mejdu prvih 10 pa uzeti kakvog CB i recivera bilo bi odlicno ili OL
A ja vidis, to sam zaboravio, imat cemo prvi pick na draftu :mrgreen: Treba zabetonirat OL i iduce sezone prsten 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 15:37

Za nepovjerovati koliko jedan čovjek znači za ekipu, pa ovi bi Coltsi bez Peytona haman izgubili i od beogradskih Vukova, a sa njim ni titula nije daleko...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 okt 2011, 15:54

Hawking je napisao/la:Za nepovjerovati koliko jedan čovjek znači za ekipu, pa ovi bi Coltsi bez Peytona haman izgubili i od beogradskih Vukova, a sa njim ni titula nije daleko...
ako nis sl. sezona i prvi pick, novog QB i neka ga uci Manning :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 okt 2011, 16:19

pa i uzet ce oni QB kao orvi pick, jer sad je sa Manningom to rizicno...isto kao sto su Packersi uradili sa Rogersom...covjek ucio od Favra i lgledaj ga sad je ubijedljivo najbolji QB u ligi...boljeg nema svaka cast svim ostalim, ali on je sad daleko ispred svih
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 16:20

SaltCityAttack je napisao/la:pa i uzet ce oni QB kao orvi pick, jer sad je sa Manningom to rizicno...isto kao sto su Packersi uradili sa Rogersom...covjek ucio od Favra i lgledaj ga sad je ubijedljivo najbolji QB u ligi...boljeg nema svaka cast svim ostalim, ali on je sad daleko ispred svih
Ma meni je Romo najbolji, s njim je smijeh zagarantovan :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 04 okt 2011, 17:43

Hawking je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa i uzet ce oni QB kao orvi pick, jer sad je sa Manningom to rizicno...isto kao sto su Packersi uradili sa Rogersom...covjek ucio od Favra i lgledaj ga sad je ubijedljivo najbolji QB u ligi...boljeg nema svaka cast svim ostalim, ali on je sad daleko ispred svih
S'njim je drama utakmica uvijek zagarantovana ... :D

Jos jedan prlicno los MNF. Iduce pon. Detroit - Bears. Mozda propustim utakmicu, jer interent moram mjenjati. Sr.anje kroz gusto granje. :( :shock:
Postovanje treba zaraditi.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 okt 2011, 17:45

Šteta što su SNF-ovi MNF-ovi u najgore vrijeme za CET, da je makar dva sata ranije moglo bi se uvijek gledati, ovako samo ako sutra neću nigdje... poluvrijeme plafon!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 okt 2011, 18:48

bice perverzna utkamica Detroit-Chicago :)..dvije odbrane uhhhhhhh...uh valja recivere cuvat u pm nek nam je bog na pomoci
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 okt 2011, 22:24

iskreno Detroitu svaka cast ali zadnja tekma ide na racun Kaubojsa i Roma oni stvarno nisu normalni. Romo svaku tekmu isti problem odigra prvo poluvrijeme odlicno, ali se onda protivnik prilagodi igri i onda Romo pokusa da baca isto sto je bacao prvo poluvrijeme i naravno odbrana ga skontala i tako ljudi naprave preokret. :lol:
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 okt 2011, 13:39

ma Detroit ce biti peton za 2 godine nece ih niko moci dobiti imaju QB imaju recivera, jedino im fali RB...OL im ne poznajem mislim da nije tkao dobar, cim im se QB toliko puta povrijedjuje, dok na collegu nije imao tih problema...vjerovatno ce slijedecih draftova dovoditi igrace na OL pozicijama.

Mislim d asu ih Bearsi i u ovom trenutku bolji bez obzira na sve..mi imamo tih problema zna se gdje skripi, ali kad zatvorimo to mi smo odlicna ekipa...mislim steta je da Urlacher ne uzme prsten, jer takav covjek i igrac zasluzuje to, a u ovom timu trebaju samo 2-3 igraca nista vise , a uzmemo li u obzir da imaju 18m slobodnih onda stvarno covjeku mora da bude krivo

Mislim da nam vise ni reciveri ne trebaju Knox je sve bolji i bolji, Hester takodjer moze biti bolji i zna bljesnuti i ako bi nam jedan Johnson najvise valjao :)....trebaju nam CB i jedan FS i ako FS I SS ne toliko koliko CB i jedna igrac u OL.

Spencer rekao da c eigrati, bez obzira sto je slomio ruku...svasta igra covjek slomljene ruke :)..igrao je i u nastavku utkamice protiv Panthersa ...pa one ce ga zivotin je iz Detroita takvog jos vise unistiti ne znam sta se zajebaje...oni su tamo prljavi , a posebno u ovoj utkamici kakva je sad...mislim da ce staidon u Detroitu biti pun kao nikad do sad :)...vazd aje poluprazan ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 okt 2011, 23:02

Jeste li spremni za prvu pobjedu Coltsa u sezoni? :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 okt 2011, 07:45

eh kad dodje ovaj period u Chicagu se nece niko naigrati, a posebno one ekipe poput Chargersa

"People in Chicago are going to want to move after this winter," Accuweather Long-Range Meteorologist Josh Nagelberg said in a statement.
Accuweather's forecast projects Chicago will again be hit by extreme cold weather and several blizzards, as it endured last winter when more than 50 inches fell on the city including a single storm that dropped 20 inches.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 okt 2011, 08:55

izasla knjiga pokojnog Waltera Paytona :( ...najbolji RB svih vremena bez obzira sto ih ima jos jako mnogo, ali jedan je Payton...covjeka nisi mogo oborit u pm :)....ebote vjesali se na njega da ga obore koju je on samo snagu imao...pa svi uspijesi Bears anikad nisu dolazili od QB, jer ga zapravo nikad nisu ni imali...podatak da nam je Cutler prvi QB sa preko 3000 yardi to dovoljno i govori...toliko divizijskih titula uzetih, dovoljno pokazuje koliko u NFL znaci trcanje

Ovo se mora pogledat sta covjek radi u pm...covjek baca i TD bolje nego kakav QB... jednsotavno bio je sveeeeee i sve je mogao igrati :shock: :roll: ..treba reci da je Payton je umro 1999 godine, kada mu je ustanovljen karcinom.

Yards from Scrimmage: 21,264
Rushing Yards: 16,726
Receiving Yards: 4,538
Passing Yards: 331
Passing Touchdowns: 8
Rushing Touchdowns: 110
Receiving Touchdowns: 15

[youtube][/youtube]

Uovom videu ima kako baca nekoliko TD :)

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 06 okt 2011, 10:46

Hawking je napisao/la:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA' Al' tri presječena dodavanja u jednoj utakmici, to može samo Romo ;)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 okt 2011, 12:40

ma ne znam ja ne volim Roma,mladjeg Manninga nikako...meni ni manje ni vise slicni su Grossmanu :)...Manning mladji doduse iza sebe ima nesto i zna uraditi pravu stvar kad treba, ali jako puno grijesi ebiga takod a covjek mora pogubit zivce pola utakmice, da bi poslije mu ljubio stope :).
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 06 okt 2011, 16:57

SaltCityAttack je napisao/la:ma ne znam ja ne volim Roma,mladjeg Manninga nikako...meni ni manje ni vise slicni su Grossmanu :)...Manning mladji doduse iza sebe ima nesto i zna uraditi pravu stvar kad treba, ali jako puno grijesi ebiga takod a covjek mora pogubit zivce pola utakmice, da bi poslije mu ljubio stope :).
hehehe dobro si ga opisao :D svaka tekma tako i ja :D
Pa sam poslije reko tata

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 okt 2011, 21:29

Onaj osjecaj kad posaljete New York Jetse na 2-3... 8-)
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 08 okt 2011, 21:35

Upravo čitam da je preminuo Al Davis.
R.I.P.
YNWA!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Galion i 1 gost.