A da li mi znamo je li taj Imsirovic bolji od tog Petrovica.Nismo upoznati niti sa kvalitetima Imsirevica niti Petrovica.Ukoliko se dokaze da i Karacic trazi novac za igranje u reprezentaciji,u zatvor sa njim po kratkom postupku,a ukoliko je u pitanju samo izliv nezadovoljstva otpisanog igraca,ja sam na strani selektora.[/quote]newton_heath_lyr je napisao/la:Kakav pristup,nigdje na svjetu nema da igraca koji na spisku a nije povrjedjen,nije suspendovan tek tako vracas bukvalno sa praga repke kuci.Cak je i Piric rekao da Karacic to uopste ne smije ciniti.harishp je napisao/la:Ovakvim pristupom,tek mu je 19 godina,najvjerovatnije da ga nece zvati niti jedan selektor u buducnosti,ko god da to bio.newton_heath_lyr je napisao/la:
Evo ovdje taj mali Emir Imsirovic iz prve ruke puse o tom slucaju ali na njemackom, nik mu je Dijete-BIH:
http://www.transfermarkt.de/de/bosnisch ... ite82.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uostalom svi bi momci trebali progovoriti o tim stvarima da se na vrijeme i u korijenu to sasijece.
Nije Imsirovic jedini a svi na neki nacin sute bas iz razloga kojeg ti navodis.Jer kako god okrenes na kraju igrac ispada kriv a trenercici se mjenjaju naravno sve po nacionalnom kljucu.
Staviti na spisak ii fakticki pozvati Imsirovica u repku da bi iscupao tog Petrovica je milion kilometara od ikakve profesionalnosti i trenerske etike o tome se govori.