Slazem se, sad im je jako potrebnaFK Sarajevo je napisao/la:Podrska Manijacima![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Onda bi ljudi dzabe trosili kredit na tipa "ne vracajte se ako odigrate"...a sto se tice tuce...to treba policija sve nogama fino pa da ni jednim ni drugim vise ne bude do tuce....ako ce bit nastradalih nek se bar zna od koga i zasto....Zagor je napisao/la:ma kakvi nema šanse... Jedino, mada je i to nesigurno, je da gostujućim navijačima bude zabranjen dolazak. Ali i tada bi bilo i u neku ruku glupo igrati...AlemC85 je napisao/la:nakon ovoga i UEFA - i je dosta priče o zajedničkoj ligi....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- nookey
- Kontakt:
Ja ne znam stvarno šta reći, ovo je preofirno postalo, nema suživota to je svima jasno!FK Sarajevo je napisao/la:Podrska Manijacima![]()
![]()
Mi ako hoćemo da opstanemo, moramo se ujediniti!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- theprodigy
- Kontakt:
j.ebi ih i jedne i druge, samo mi ja zao ako je neko nastradao, al izgleda da nije, ostalo smijesno sve-SanaFCŽ- je napisao/la:Svaka čast brate!!FK Sarajevo je napisao/la:Podrska Manijacima![]()
![]()
Nadam se da će se policajac oporaviti, ja nebih nikoga pustio dok nebih pronašao napadača a onda idiota kazniti kako zaslužuje.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
FUJ! Oni koji su izazvali sukobe su iz Livna 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sve vise me je strah da se sutra nesto slicno ne desi Zenici. Ima dusmana, sta je ovo ..
MILICIJA JE BOG I BATINA
Podrska Manijacima, samo me zanima do kad mi glupani iz Sarajeva cemo se izmedju sebe biti a ovi TATRANE se sladiti tim i jos dolijevat ulje.. Mosa rajvoSa - Grad
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
Za ovo postoji samo jedan krivac a to je uprava Želje jer su amaterski organizovali utakmicu visokog rizika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- zeljovac87
- Kontakt:
Ja mislim da je za sve kriv prvi sukob u Banjaluci. Koliko cujem i ovo je rezirao onaj Sipovac iz Borca. Torcidasi su dobili neku kintu od Sipovca i evo sta se desilo/Sramota
- Principatus
- Kontakt:
Upravo na TV javljaju, da su navijaci koji su izazvali sukobe dosli busevima iz Livna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovo su sve ovi naši šku.tori bola, ljudi iz Splita su gospoda. Ni oni ne priznaju šku.tore kao "hrvate" 

Ovo je Bosna i Hercegovina ljuuuudiiiiii!Ovo je sve politika ,mržnja usmjerena prema glavnom gradu.Za sve one koji misle drugačije mi je nedamo i golim ćemo je rukama braniti,kao što smo je i branili-ako bude zatrebalo.
Mi smo ipak pokazali tim ljudima srdačnu dobrodošlicu,a već se piše ko je sve ovo htio podmetnuti splitskim navijačima,da bih nas predstavio kao najgori narod.
Mi smo ipak pokazali tim ljudima srdačnu dobrodošlicu,a već se piše ko je sve ovo htio podmetnuti splitskim navijačima,da bih nas predstavio kao najgori narod.
ti znas? bio si tamo? prepozno nekog od njih? ajde sine jos satak pa u krpe, trebas ujutro u skolu ustat, idete u posjetu zooloskomSarajlijc@ je napisao/la:FUJ! Oni koji su izazvali sukobe su iz Livna
- rob do bagro
- Kontakt:
Mene sad strah tekme Celik-Borac. Bojim se da ce i na toj tekmi bit sranja, mada ne vjerujem jer nasa policija odradi posao na vrhunskom nivou ali se nikad ne zna jbg.zeljovac87 je napisao/la:Ja mislim da je za sve kriv prvi sukob u Banjaluci. Koliko cujem i ovo je rezirao onaj Sipovac iz Borca. Torcidasi su dobili neku kintu od Sipovca i evo sta se desilo/Sramota
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Aj ti liječi se čuj Šipovac krivzeljovac87 je napisao/la:Ja mislim da je za sve kriv prvi sukob u Banjaluci. Koliko cujem i ovo je rezirao onaj Sipovac iz Borca. Torcidasi su dobili neku kintu od Sipovca i evo sta se desilo/Sramota

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Pogledajte tablice na autima i onda pričajte odakle je Torcida koja je učestvovala u sukobima.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma pusti jarane te price,mislis da bi neki neiskusni i nesposobni seljacic iz Livna uspio da izazove masovnu tucu??Ovo rade iskusni huligani i kriminalci,moje misljenje je da su to bili debili iz Mostara,ili direktno iz Hrvatske.Sarajlijc@ je napisao/la:FUJ! Oni koji su izazvali sukobe su iz Livna
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.