FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dokada će moderatori tolerirati ovo vukojebina i Lištica
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma nek idu u p.m.BluesForever je napisao/la:Sve naši Kiseljak,Livno Ima i iz Hercegovine,pa nemogu te ljude da shvatim jel oni žive u BIH.Oni ne smatraju ovo svojom državom eno im Hrvatska ako im je dole bolje.nookey je napisao/la:Principatus je napisao/la:Upravo na TV javljaju, da su navijaci koji su izazvali sukobe dosli busevima iz Livna.
Eto odgovora što nam se namješta da smo mi napali navijače Goška, evo zašto!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- BluesForever
- Kontakt:
Eto kao da nikada nisu pravili nerede u stadionu šta je sa Borac-Željo,Zrinjski-Velež,jel to u stadionu.Al nebitno bolan nesmije se ovo događati ni ispred stadiona.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Principatus
- Kontakt:
Evo vam jos malo insiderske informacije od jednog tipa sa TMa (Hrvat) ko je upravo kontaktirao jednog Torcidasa, prevod na naski:
"Cuo sam se upravo sa Torcidasom iz Splita. On mi je rekao, da je Torcida (dakle prava Torcida iz Splita) nije bila involvirana u borbe. Bila je upravo pod zastitom Policije (2 Busa i nekoliko auta) na ulazu u Sarajevo kad su pocele borbe i policija ih je eskortirala iz prometa. Iz Hrvatske su bile samo dvije grupe u Sarajevu kada su pocele borbe (Metkovic i Djakovo) i njih su po njegovom znanju napali domaci Huligani (od Zelje). Nema tacne podatke kako je pocelo i sta je bilo na stadionu jer ima nekoliko verzija.
Ali: sa strane Torcide nisu bili planirani ovi neredi i nemaju veze sa njima. "
"Cuo sam se upravo sa Torcidasom iz Splita. On mi je rekao, da je Torcida (dakle prava Torcida iz Splita) nije bila involvirana u borbe. Bila je upravo pod zastitom Policije (2 Busa i nekoliko auta) na ulazu u Sarajevo kad su pocele borbe i policija ih je eskortirala iz prometa. Iz Hrvatske su bile samo dvije grupe u Sarajevu kada su pocele borbe (Metkovic i Djakovo) i njih su po njegovom znanju napali domaci Huligani (od Zelje). Nema tacne podatke kako je pocelo i sta je bilo na stadionu jer ima nekoliko verzija.
Ali: sa strane Torcide nisu bili planirani ovi neredi i nemaju veze sa njima. "
Also habe mich vorher mit einem Torcidas aus Split gehört. Er sagte mir,dass sie (also die richtige Torcida aus Split) in den kämpfen nicht involviert war. Sie sind gerade unter Polizeischutz ( 2 Busse + paar Autos ) am Eingang von Sarajevo,als die Kämpfe angefangen haben wurden sie von der örtlichen Polizei aus dem Verkehr gezogen. Aus Kroaten waren nur zwei Torcida -Gruppen in SA als die Kämpfe angefangen haben (Metkovic und Djakovo) und die wurden,nach seinem Informationsstand von örtlichen Hooligans angegriffen. Ueber das, was im Stadion passiert ist,kann er nichts sagen,da es mehrere Versionen gibt. Aber seitens der Torcida waren keine Ausschreitungen geplant und sie hatten mit den vorkomnissen nichts zu tun.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
U Engleskoj se moraju prijavljivati u policijsku stanicu u drugim gradovima! Tako bi i kod nas trebalo! Kad je tekma u Sarajevu ima da se nadje u Cazinu, tekma u BL javljanje u Gorazdu itd.Melo15 je napisao/la:ne prave oni nerede po stadionu...vec ispred stadiona...BluesForever je napisao/la:Ma kakva milicija i pendreci od toga nema ništa.Nego u nas treba zakon ko u Engleskoj ako praviš nerede burazeru izbacete sa stadiona i dobiješ doživotnu zabranu ulaska na terene.Znamo kakvi su samo Englezi bili huligani al su to ljudi fino riješili u nas nevalja drzava nema zakona i to je to.I gdje cu ja ici na ove naše utakmice treba da me neko ubije,u Engleskoj ali i u Evropi kada vidimo i staro i mlado na utakmici,a sve ove huligane što se tuku eno im Čevljanovici pa nek se dogovore pa nek se do mile volje udaraju,ima normalnog naroda koji bi išao na naše utakmice i bili bi stadioni kud i kamo puniji da nije ovakvih scena.AlemC85 je napisao/la: to se rješava MILICIJOM I PENDRECIMA, druge nema........
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dok ne postanete civilizirani.Ted Mosby je napisao/la:Dokada će moderatori tolerirati ovo vukojebina i Lištica
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nista ovo nije slucajno.
U par sedmica ulijetanje u BL-u, u Mostaru, a sada i sukobi sa ovim majorizovanim.
Trebalo im je **** mater za sva vremena.
U par sedmica ulijetanje u BL-u, u Mostaru, a sada i sukobi sa ovim majorizovanim.
Trebalo im je **** mater za sva vremena.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- KB-TM87
- Kontakt:
Sarajevo je po kozna koji put odbranjeno, ovaj put od škutora
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
pozdrav civiliziranim sarajevskim čakijašimaFRANK RIBERY je napisao/la:Dok ne postanete civilizirani.Ted Mosby je napisao/la:Dokada će moderatori tolerirati ovo vukojebina i Lištica
- nookey
- Kontakt:
ODNOSNO NIKAD!FRANK RIBERY je napisao/la:Dok ne postanete civilizirani.Ted Mosby je napisao/la:Dokada će moderatori tolerirati ovo vukojebina i Lištica
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Nema potrebe za tim, javi se kod nas u policijsku stanicu, i tu provede 90 minuta koliko traje utakmica.maxuz baxuz je napisao/la:
U Engleskoj se moraju prijavljivati u policijsku stanicu u drugim gradovima! Tako bi i kod nas trebalo! Kad je tekma u Sarajevu ima da se nadje u Cazinu, tekma u BL javljanje u Gorazdu itd.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A mozda ni tad!!nookey je napisao/la:ODNOSNO NIKAD!FRANK RIBERY je napisao/la:Dok ne postanete civilizirani.Ted Mosby je napisao/la:Dokada će moderatori tolerirati ovo vukojebina i Lištica
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trebalo vas je pobacati sa mosta na socijalnom.medoje je napisao/la:pozdrav civiliziranim sarajevskim čakijašimaFRANK RIBERY je napisao/la:Dok ne postanete civilizirani.Ted Mosby je napisao/la:Dokada će moderatori tolerirati ovo vukojebina i Lištica
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ušli vam na vašu tribinu i sjebali sve. Rasformirajte se 

jer ste civilizirani?medoje je napisao/la:Trebalo vas je pobacati sa mosta na socijalnom.FRANK RIBERY je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Dokada će moderatori tolerirati ovo vukojebina i Lištica
pozdrav civiliziranim sarajevskim čakijašima

Neko podero koreografiju neko u uzo bubanj 
Noge su mi se odsjekle kad sam vidio kako momci bacaju ljude sa mosta :S

Noge su mi se odsjekle kad sam vidio kako momci bacaju ljude sa mosta :S
Hvala vam, to nas jača
Ajmo još
Ajmo još
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Rasformirali smo vas na mostu.videoton1 je napisao/la:Ušli vam na vašu tribinu i sjebali sve. Rasformirajte se
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Capt_Billy
- Kontakt:
**** ja ovu drzavu nesposobnu!!!!! Znalo se dobro da ce doci ustase iz hercegovine i da ce oni sve ovo zakuhati!!! Politicka rezija, je li mangupi, mora se balans napraviti!!!?? Da ne bude slucajno Srbi, pa Hrvati a bosnjaci nevini!! Da ne bude tako sta, pa ste morali ovo uraditi!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Jeste, ali ga ovako i dzepu lupa!Edin.- je napisao/la:Nema potrebe za tim, javi se kod nas u policijsku stanicu, i tu provede 90 minuta koliko traje utakmica.maxuz baxuz je napisao/la:
U Engleskoj se moraju prijavljivati u policijsku stanicu u drugim gradovima! Tako bi i kod nas trebalo! Kad je tekma u Sarajevu ima da se nadje u Cazinu, tekma u BL javljanje u Gorazdu itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.