FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bundesliga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bundesliga » 06 okt 2011, 20:04

videoton1 je napisao/la:Ušli vam na vašu tribinu i sjebali sve. Rasformirajte se :lol:
E ovakve treba Banovati!!!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 06 okt 2011, 20:04

videoton1 je napisao/la:Ušli vam na vašu tribinu i sjebali sve. Rasformirajte se :lol:
NASMIJEM TI SE MAMI!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 06 okt 2011, 20:04

@Svim magupima koji sjede iza monitora i misle da su jaki dok kucaju po tastaturi!

Svako vrijeđanje i provociranje kažnjavam trajnim banom, koji donosi da se više ne možete prijaviti na ovaj forum. Tu sam i čekam sretne dobitnike

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 okt 2011, 20:04

UPS je napisao/la:
slani grad je napisao/la:al pazi ti samo kolko moras imat debilnu upravu da organizuje PRIJATELJSKU :o :o tekmu sa Hajdukom u povodu rodzendana...mene recimo ovi neredi uopste nisu nimalo iznenadili....iznenadilo bi me da je sve proteklo u redu :? ....pa ako ne mozes dovest za rodzendan neki renomirani EVROPSKI klub nemoj ni ove kvazi-klubove iz balkanske zabokrecine....i jos ti se kao vrhunac p.o.s.e.r.u na proslavu..cccc...valjda ce ovo bit mnogima neka skola
Naravno da ne mogu, ne moze se na silu a oni to rade vec godinama. I onda dodju neki djilkosi iz livna - hej Livna :o :o i spuste te na zemlju, nevjerovatno
Ti si poglup djecak, jel ti treba jos jednom ovako, uostalom ti si jedn od onih koji prde pred racunarom i nikad nije nigdje maknuo.Glavno je da ti mrzis Zelju.

slika[/quote]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 okt 2011, 20:05

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 okt 2011, 20:05

Grupa seljaka iz Livna njih oko 150 provalilo na južnu tribinu i napalo 10-tak momaka koji su postavljali koreografiju dva sta prije tekme. Na stadionu nije bilo publike osim pomenutih momaka. Tih 150 huligana (mahom neiživljena seljadija) zadojena mržnjom prema svemu što ne asocira na šahovnicu napala momke koji su radili na koreografiji. U prijevodu 15 na jednoga.
Potom je došlo do sukoba navijača Želje i Hajduka na potezu od mosta na Miljacki kod Elektroprivrede i zgrade Loris. Tom prilikom je zapaljen i autobus navijača Hajduka.
Došlo vrijeme da i kilometar od stadiona moraš motriti na bagru.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 06 okt 2011, 20:05

Ted Mosby je napisao/la:Hvala vam, to nas jača

Ajmo još
ZAJEDNIČKIM SNAGAMA "RASFORMIRATI" torcidu i ga.yduk

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 okt 2011, 20:06

Ne bih da se miješam u sukob izmedju braće ali samo da kažem da je sramota da se ovako nešto dešava, pogotovo u prijateljskoj utakmici. Iskreno se nadam da nema teže povrijedjenih ili nedaj bože mrtvih.
YNWA!

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 06 okt 2011, 20:06

Za ovakve stvari treba donijeti zakon kao sto su to Englezi uradili 90ih godina... da svako huliganstvo se kaznjava dozivotnim izbivanjem sa svih sportskih terena pa cak i zatvorom... a ne ovako pojeo vuk magarca

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 06 okt 2011, 20:06

FRANK RIBERY je napisao/la:
medoje je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Dokada će moderatori tolerirati ovo vukojebina i Lištica
Dok ne postanete civilizirani.
pozdrav civiliziranim sarajevskim čakijašima
Zar je kod vas došla tehnologija sobzirom da živite u kamenjaru?[/quote]

jeste, al vidim riječnici kod vas još uvijek nisu "sobzirom", e moj seljoberu ;)
Zadnja izmjena: medoje, dana/u 06 okt 2011, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 06 okt 2011, 20:07

IgorBL je napisao/la:
nasborik je napisao/la:
zeljovac87 je napisao/la:Ja mislim da je za sve kriv prvi sukob u Banjaluci. Koliko cujem i ovo je rezirao onaj Sipovac iz Borca. Torcidasi su dobili neku kintu od Sipovca i evo sta se desilo/Sramota
Aj ti liječi se čuj Šipovac kriv :o , jašta Šipovac je Čak Noris, kriva je jedino vaša uprava koja nije obezbjedila utakmicu!
Da, da... Zeljo i Manijaci su cisti u ovom svemu. Nisu oni krivi. I Torcida i Manijaci i Hajduk i Zeljeznicar su podjednako krivi. Nije bitno ko je prvi poceo, nemate 10 godina da to ne shvatate.
Od'ebi i ti i tebi slicni...takvi bi od srece procvjetali da sad kolaju informacije kako je barem desetak Manijaka mrtvo..jer nama je uvjek bio grijeh braniti se.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 okt 2011, 20:07

The Prodigy je napisao/la:@Svim magupima koji sjede iza monitora i misle da su jaki dok kucaju po tastaturi!

Svako vrijeđanje i provociranje kažnjavam trajnim banom, koji donosi da se više ne možete prijaviti na ovaj forum. Tu sam i čekam sretne dobitnike
PA banuj ovog UPS vec se danima suzdrzavam da mu skrsim sve po redu, sta jos treba da uradi pa da dobije ban????
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 okt 2011, 20:08

medoje je napisao/la:
medoje je napisao/la:
Dok ne postanete civilizirani.
Zar je kod vas došla tehnologija sobzirom da živite u kamenjaru?
jeste, al vidim riječnici kod vas još uvijek nisu "sobzirom", e moj seljoberu ;)[/quote]

Brzo kucam da odgovorim primitivcima sa kamenjara.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 06 okt 2011, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 06 okt 2011, 20:08

Citajuci ovu temu, stice se utisak da su Manijaci potpuno nevini. Za sve su krivi Torcidasi. Sami su zapalili svoj autobus i glumili Cuneta lastavicu.

Sramota je da se ovakvi ljudi nazivaju navijacima. Ovakvima nije mjesto na stadionu.

@adoni, nemam ja 13 godina, pa da zelim da neko pogine na stadionu i oko njega. Ja sam prije rata redovno dolazio na gostovanja u SA. Sad mi ne pada na pamet.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 06 okt 2011, 20:08

slika

Jesu li ovi iz Livna ili iz Kiseljaka, pošto su im na kombijima HR tablice?

Kako ste svi digli buku, a pojma nemate što se događa. Evo ja imam npr. informaciju da su navijači iz Kiseljaka zaustavljeni na Ilidži oko 17:00h i vraćeni nazad. Ni ušli u Sarajevo nisu.
Među ozlijeđenim su navijači iz Metkovića, a navodno među glavnim akterima je bila i Torcida Mokošica, ali sve je to još neprovjereno. I da, vjerojatno je sve dogovoreno i izrežirano. A onda se mi glupani ovako svađamo poslije ovoga, a obični smo pijuni.
www.facebook.com/hnkvisici

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 okt 2011, 20:09

muha milanez je napisao/la:kakva krvava proslava rodjendana.. ccc koji idioti,trebalo ih je sve do jednog posutat u miljacku..

Podrska Zelji ali i malo da dodzete pameti - jeste se i lizali s tim gov.ima. Dodzu u nas glavni grad i lupaju... Sramota..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 okt 2011, 20:09

Mislim da su ovo žestoki hercegovci-herceg-Bosna ,a ne Splićani jer nema kockica i šalova Sv.duje njihovog zaštitnika, sva obilježja, po slikama nisu ovo baš Dalamatinci. Livno,Čitluk,Posuje,DA!!!! (ZARAZA NAŽALOST)
Tuga i žalost ,šta reći ,ne vjerujem A ćut ćemo gradonačelnika Keruma i izjave sačekajmo.....!
Samo kao šta znam sve je ovo politika nigdje sporta . Politički spremljeno!!
Istina će doć na svoje!!!

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 06 okt 2011, 20:09

medoje je napisao/la:
medoje je napisao/la:
Zar je kod vas došla tehnologija sobzirom da živite u kamenjaru?
jeste, al vidim riječnici kod vas još uvijek nisu "sobzirom", e moj seljoberu ;)
Brzo kucam da odgovorim primitivcima sa kamenjara.[/quote]

jer si iskompleksiran nečim? uzmi jednu za smirenje, odspavaj malo. ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 okt 2011, 20:10

Napali 15-ak momaka , i onda dobili po vilici , molili muriju da ih zastiti . Nemoj molim te .
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 06 okt 2011, 20:10

a ko je letio sa mosta,torcida ili tm?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.