E ovakve treba Banovati!!!videoton1 je napisao/la:Ušli vam na vašu tribinu i sjebali sve. Rasformirajte se
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- nookey
- Kontakt:
NASMIJEM TI SE MAMI!videoton1 je napisao/la:Ušli vam na vašu tribinu i sjebali sve. Rasformirajte se
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- The Prodigy
- Kontakt:
@Svim magupima koji sjede iza monitora i misle da su jaki dok kucaju po tastaturi!
Svako vrijeđanje i provociranje kažnjavam trajnim banom, koji donosi da se više ne možete prijaviti na ovaj forum. Tu sam i čekam sretne dobitnike
Svako vrijeđanje i provociranje kažnjavam trajnim banom, koji donosi da se više ne možete prijaviti na ovaj forum. Tu sam i čekam sretne dobitnike
Ti si poglup djecak, jel ti treba jos jednom ovako, uostalom ti si jedn od onih koji prde pred racunarom i nikad nije nigdje maknuo.Glavno je da ti mrzis Zelju.UPS je napisao/la:Naravno da ne mogu, ne moze se na silu a oni to rade vec godinama. I onda dodju neki djilkosi iz livna - hej Livnaslani grad je napisao/la:al pazi ti samo kolko moras imat debilnu upravu da organizuje PRIJATELJSKU![]()
tekmu sa Hajdukom u povodu rodzendana...mene recimo ovi neredi uopste nisu nimalo iznenadili....iznenadilo bi me da je sve proteklo u redu
....pa ako ne mozes dovest za rodzendan neki renomirani EVROPSKI klub nemoj ni ove kvazi-klubove iz balkanske zabokrecine....i jos ti se kao vrhunac p.o.s.e.r.u na proslavu..cccc...valjda ce ovo bit mnogima neka skola
![]()
i spuste te na zemlju, nevjerovatno

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Grupa seljaka iz Livna njih oko 150 provalilo na južnu tribinu i napalo 10-tak momaka koji su postavljali koreografiju dva sta prije tekme. Na stadionu nije bilo publike osim pomenutih momaka. Tih 150 huligana (mahom neiživljena seljadija) zadojena mržnjom prema svemu što ne asocira na šahovnicu napala momke koji su radili na koreografiji. U prijevodu 15 na jednoga.
Potom je došlo do sukoba navijača Želje i Hajduka na potezu od mosta na Miljacki kod Elektroprivrede i zgrade Loris. Tom prilikom je zapaljen i autobus navijača Hajduka.
Došlo vrijeme da i kilometar od stadiona moraš motriti na bagru.
Potom je došlo do sukoba navijača Želje i Hajduka na potezu od mosta na Miljacki kod Elektroprivrede i zgrade Loris. Tom prilikom je zapaljen i autobus navijača Hajduka.
Došlo vrijeme da i kilometar od stadiona moraš motriti na bagru.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- AzuR SlasH
- Kontakt:
ZAJEDNIČKIM SNAGAMA "RASFORMIRATI" torcidu i ga.ydukTed Mosby je napisao/la:Hvala vam, to nas jača
Ajmo još
Ne bih da se miješam u sukob izmedju braće ali samo da kažem da je sramota da se ovako nešto dešava, pogotovo u prijateljskoj utakmici. Iskreno se nadam da nema teže povrijedjenih ili nedaj bože mrtvih.
YNWA!
Za ovakve stvari treba donijeti zakon kao sto su to Englezi uradili 90ih godina... da svako huliganstvo se kaznjava dozivotnim izbivanjem sa svih sportskih terena pa cak i zatvorom... a ne ovako pojeo vuk magarca
Zar je kod vas došla tehnologija sobzirom da živite u kamenjaru?[/quote]FRANK RIBERY je napisao/la:pozdrav civiliziranim sarajevskim čakijašimamedoje je napisao/la:Dok ne postanete civilizirani.FRANK RIBERY je napisao/la:Dokada će moderatori tolerirati ovo vukojebina i Lištica
jeste, al vidim riječnici kod vas još uvijek nisu "sobzirom", e moj seljoberu

Zadnja izmjena: medoje, dana/u 06 okt 2011, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Od'ebi i ti i tebi slicni...takvi bi od srece procvjetali da sad kolaju informacije kako je barem desetak Manijaka mrtvo..jer nama je uvjek bio grijeh braniti se.IgorBL je napisao/la:Da, da... Zeljo i Manijaci su cisti u ovom svemu. Nisu oni krivi. I Torcida i Manijaci i Hajduk i Zeljeznicar su podjednako krivi. Nije bitno ko je prvi poceo, nemate 10 godina da to ne shvatate.nasborik je napisao/la:Aj ti liječi se čuj Šipovac krivzeljovac87 je napisao/la:Ja mislim da je za sve kriv prvi sukob u Banjaluci. Koliko cujem i ovo je rezirao onaj Sipovac iz Borca. Torcidasi su dobili neku kintu od Sipovca i evo sta se desilo/Sramota, jašta Šipovac je Čak Noris, kriva je jedino vaša uprava koja nije obezbjedila utakmicu!
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
PA banuj ovog UPS vec se danima suzdrzavam da mu skrsim sve po redu, sta jos treba da uradi pa da dobije ban????The Prodigy je napisao/la:@Svim magupima koji sjede iza monitora i misle da su jaki dok kucaju po tastaturi!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
jeste, al vidim riječnici kod vas još uvijek nisu "sobzirom", e moj seljoberumedoje je napisao/la:Zar je kod vas došla tehnologija sobzirom da živite u kamenjaru?FRANK RIBERY je napisao/la:pozdrav civiliziranim sarajevskim čakijašimamedoje je napisao/la:
Dok ne postanete civilizirani.

Brzo kucam da odgovorim primitivcima sa kamenjara.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 06 okt 2011, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Citajuci ovu temu, stice se utisak da su Manijaci potpuno nevini. Za sve su krivi Torcidasi. Sami su zapalili svoj autobus i glumili Cuneta lastavicu.
Sramota je da se ovakvi ljudi nazivaju navijacima. Ovakvima nije mjesto na stadionu.
@adoni, nemam ja 13 godina, pa da zelim da neko pogine na stadionu i oko njega. Ja sam prije rata redovno dolazio na gostovanja u SA. Sad mi ne pada na pamet.
Sramota je da se ovakvi ljudi nazivaju navijacima. Ovakvima nije mjesto na stadionu.
@adoni, nemam ja 13 godina, pa da zelim da neko pogine na stadionu i oko njega. Ja sam prije rata redovno dolazio na gostovanja u SA. Sad mi ne pada na pamet.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Jesu li ovi iz Livna ili iz Kiseljaka, pošto su im na kombijima HR tablice?
Kako ste svi digli buku, a pojma nemate što se događa. Evo ja imam npr. informaciju da su navijači iz Kiseljaka zaustavljeni na Ilidži oko 17:00h i vraćeni nazad. Ni ušli u Sarajevo nisu.
Među ozlijeđenim su navijači iz Metkovića, a navodno među glavnim akterima je bila i Torcida Mokošica, ali sve je to još neprovjereno. I da, vjerojatno je sve dogovoreno i izrežirano. A onda se mi glupani ovako svađamo poslije ovoga, a obični smo pijuni.
www.facebook.com/hnkvisici
muha milanez je napisao/la:kakva krvava proslava rodjendana.. ccc koji idioti,trebalo ih je sve do jednog posutat u miljacku..
Podrska Zelji ali i malo da dodzete pameti - jeste se i lizali s tim gov.ima. Dodzu u nas glavni grad i lupaju... Sramota..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mislim da su ovo žestoki hercegovci-herceg-Bosna ,a ne Splićani jer nema kockica i šalova Sv.duje njihovog zaštitnika, sva obilježja, po slikama nisu ovo baš Dalamatinci. Livno,Čitluk,Posuje,DA!!!! (ZARAZA NAŽALOST)
Tuga i žalost ,šta reći ,ne vjerujem A ćut ćemo gradonačelnika Keruma i izjave sačekajmo.....!
Samo kao šta znam sve je ovo politika nigdje sporta . Politički spremljeno!!
Istina će doć na svoje!!!
Tuga i žalost ,šta reći ,ne vjerujem A ćut ćemo gradonačelnika Keruma i izjave sačekajmo.....!
Samo kao šta znam sve je ovo politika nigdje sporta . Politički spremljeno!!
Istina će doć na svoje!!!
Brzo kucam da odgovorim primitivcima sa kamenjara.[/quote]medoje je napisao/la:jeste, al vidim riječnici kod vas još uvijek nisu "sobzirom", e moj seljoberuFRANK RIBERY je napisao/la:Zar je kod vas došla tehnologija sobzirom da živite u kamenjaru?medoje je napisao/la:
pozdrav civiliziranim sarajevskim čakijašima
jer si iskompleksiran nečim? uzmi jednu za smirenje, odspavaj malo.

- Neandertalac
- Kontakt:
Napali 15-ak momaka , i onda dobili po vilici , molili muriju da ih zastiti . Nemoj molim te .videoton1 je napisao/la:Ušli vam na vašu tribinu i sjebali sve. Rasformirajte se
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
a ko je letio sa mosta,torcida ili tm?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.