FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 06 okt 2011, 20:10

hnkvisici je napisao/la: Kako ste svi digli buku, a pojma nemate što se događa. Evo ja imam npr. informaciju da su navijači iz Kiseljaka zaustavljeni na Ilidži oko 17:00h i vraćeni nazad. Ni ušli u Sarajevo nisu.
Među ozlijeđenim su navijači iz Metkovića, a navodno među glavnim akterima je bila i Torcida Mokošica, ali sve je to još neprovjereno. I da, vjerojatno je sve dogovoreno i izrežirano. A onda se mi glupani ovako svađamo poslije ovoga, a obični smo pijuni.
Iz hrvatske su stigli iz metkovica i gospica i oni su bili tu kad aje bio belaj.
Neredi su počeli sat prije utakmice kada grupa navijača Hajduka dolazi pred Grbavicu i napada Manijake koji su pripremali koreografiju. Nakon toga dolazi do grupisanja navijača Željezničara koji napadaju na mostu Bratstva i Jedinstva Splićane i tom prilikom su uništena 3 kombija i 7 putničkih automobila. Za sada 10 povrijeđenih navijača Hajduka a od toga 2 teško povrijeđena . Žestoki neredi su trajali punih 35 minuta zapaljen je i jedan autobus.

Utakmica je prekinuta!!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 06 okt 2011, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 okt 2011, 20:11

medoje je napisao/la:
medoje je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Zar je kod vas došla tehnologija sobzirom da živite u kamenjaru?
jeste, al vidim riječnici kod vas još uvijek nisu "sobzirom", e moj seljoberu ;)
Brzo kucam da odgovorim primitivcima sa kamenjara.
medoje je napisao/la:jer si iskompleksiran nečim? uzmi jednu za smirenje, odspavaj malo. ;)
Neću dok ne postanete civilizirani.NAdam se da će jednog dana ova zemlja postati pravna država koja će se znati obračunati sa kabadahijama.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 06 okt 2011, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 06 okt 2011, 20:11

Ludnica totalna kod strojorada :oops: ...sve je otišlo u 100 PM :shock:
Što je najtragicnije krvnicku su najebali momci iz hrvatske koji su prolazili preko mosta i koji nisu imali veze sa bagrom iz tomislavgrada koji su sat vremena prije toga došli na stadion :oops: ubili su hljeb u njima.
Ovo je veeeliki propust policije...kakve crne prijateljske za rođendan cccc...kakva blamaža :oops:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 okt 2011, 20:11

zbog cega je doslo do tuče, nisam najbolje informisan :?

ako moze odg na pm, posto necu biti sad na ss.ba, a kasnije kad udjem napunit ce se 20 stranica

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 06 okt 2011, 20:12

Pa šta onda ispade?! Da su Manijaci sami sebi postavili transparante i uništili koreografiju i da su počeli udarati nevine grašane?! A jel' istina da su na msve transparente pokidali ili šta? :shock:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 okt 2011, 20:12

spizz je napisao/la:Ludnica totalna kod strojorada :oops: ...sve je otišlo u 100 PM :shock:
Što je najtragicnije krvnicku su najebali momci iz hrvatske koji su prolazili preko mosta i koji nisu imali veze sa bagrom iz tomislavgrada koji su sat vremena prije toga došli na stadion :oops: ubili su hljeb u njima.
Ovo je veeeliki propust policije...kakve crne prijateljske za rođendan cccc...kakva blamaža :oops:
E jbg ako je tako bilo :x
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 06 okt 2011, 20:12

Ovaj grad svi mrze. Niko nas ne podnosi, nigdje ne mozemo otic da nas mrko ne gledaju.

Dokle vise ??

Nije bitno ko je uradi, sta je uradio, bitno je to da se nesto promijeni kod nas u ovoj drzavi. Da prestane huliganstvo, ono sto je bilo trend u svijtu prije 20ak godina, kod nas postaje sad.

A stvarko ako su to uradili drzavljani BiH (navodno Kiseljak, Livno, itd..) na sramotu da im ide. Pa gdje oni zive. Zasto jednostavno ne idu u Hr ako im se ovdje ne svidje? Zato jer ne mogu, jer su i tamo odbaceni, protjerani.

Zivjela Bosna, zivjelo Sarajevo !

TM do kraja !

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 06 okt 2011, 20:13

Samo me strah da se ovakvi navijaci ne ubace kada bude naša Reprezentacija igrala,pa da ne naprave kakav belaj i da nas izbace iz kvalifikacija za Euro.
Zadnja izmjena: BluesForever, dana/u 06 okt 2011, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 20:13

spizz je napisao/la:Ludnica totalna kod strojorada :oops: ...sve je otišlo u 100 PM :shock:
koji **** su prelazili preko mosta, ja sam bio na mostu i ta grupica se zaletila da se bije
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 06 okt 2011, 20:13

FRANK RIBERY je napisao/la:
medoje je napisao/la:
medoje je napisao/la: jeste, al vidim riječnici kod vas još uvijek nisu "sobzirom", e moj seljoberu ;)
Brzo kucam da odgovorim primitivcima sa kamenjara.
jer si iskompleksiran nečim? uzmi jednu za smirenje, odspavaj malo. ;)
Neću dok ne postanete civilizirani.[/quote]

http://hr.wikipedia.org/wiki/Civilizacija" onclick="window.open(this.href);return false; , pronađi pojam "čakijanje" ovdje. ;)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 06 okt 2011, 20:13

SHVATITE ovo nema veze sa navijačima, grupama i slično!

Ovo je sve izrežirano, a mi ( mislim na nas sarajlije i manijaci i horde) se fakat moramo ujediniti, jer se ovdje počelo raditi o našim glavama!

Šta treba da nam se dešavaju Vedrani i Aneri na svakoj utakmici?
Ili da nastrada neko od fudbalera?

Probudite se, vidite na šta ovo miriše!

Derbi se približava treba ovoj gamadi dokazati ko su sarajlije, moramo se ujediniti, NE KAO GRUPE NEGO KAO LJUDI!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 okt 2011, 20:14

Seahawks Boy je napisao/la:Pa šta onda ispade?! Da su Manijaci sami sebi postavili transparante i uništili koreografiju i da su počeli udarati nevine grašane?! A jel' istina da su na msve transparente pokidali ili šta? :shock:
Ma pogidali parole i sa pola tribine one papirice
svoj ti pos'o !

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 06 okt 2011, 20:15

koreografiju su sjebali manijaci izmedju sebe,cak se spominje i delalic i co dasu ucestvovali u ovome...neprovjerena info...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 okt 2011, 20:15

Kakve prijateljske kakvi bakraci ,Zujo govori da ce dovest ekipe iz Turske i na kraju pozva hajduk. Zao mi je sto je sigurno neki prolaznik sto nema veze sa neredima nastradao.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

nanek

Post Postao/la nanek » 06 okt 2011, 20:16

HALOOOO MAJMUNIIII nisu pokidali transparente(ako znate sta ta rijeci znaci) NEGO KOREOGRAFIJU ! i informacija iz prve ruke i provjerena je...OVO JE BILO DOGOVORENO ! izmedju manijaka i torcide (prve ekipe) samo sto su se papci iz tomislav grada umjesali,i ostalih hercegovackih sela! jer oni su uletili na tribinu a ne ljudi iz splita !

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 okt 2011, 20:16

Edin.- je napisao/la:Ovaj grad svi mrze. Niko nas ne podnosi, nigdje ne mozemo otic da nas mrko ne gledaju.

Dokle vise ??

Nije bitno ko je uradi, sta je uradio, bitno je to da se nesto promijeni kod nas u ovoj drzavi. Da prestane huliganstvo, ono sto je bilo trend u svijtu prije 20ak godina, kod nas postaje sad.

A stvarko ako su to uradili drzavljani BiH (navodno Kiseljak, Livno, itd..) na sramotu da im ide. Pa gdje oni zive. Zasto jednostavno ne idu u Hr ako im se ovdje ne svidje? Zato jer ne mogu, jer su i tamo odbaceni, protjerani.

Zivjela Bosna, zivjelo Sarajevo !

TM do kraja !
Upravo tako care ZIVJELA BOSNA-TM87
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 06 okt 2011, 20:16

nookey je napisao/la:SHVATITE ovo nema veze sa navijačima, grupama i slično!

Ovo je sve izrežirano, a mi ( mislim na nas sarajlije i manijaci i horde) se fakat moramo ujediniti, jer se ovdje počelo raditi o našim glavama!

Šta treba da nam se dešavaju Vedrani i Aneri na svakoj utakmici?
Ili da nastrada neko od fudbalera?

Probudite se, vidite na šta ovo miriše!

Derbi se približava treba ovoj gamadi dokazati ko su sarajlije, moramo se ujediniti, NE KAO GRUPE NEGO KAO LJUDI!
Čuj izrežirano. Ko je izrežirao ? Masoni ?

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 06 okt 2011, 20:16

KB-TM87 je napisao/la:
koji **** su prelazili preko mosta, ja sam bio na mostu i ta grupica se zaletila da se bije
Hajd nemoj srati sad ovdje :!: ... tu grupu je napalo 500 manijaka iz svih mogucih **** pravaca i pregazili ih, cak se i policija ufatila noge u tom trenutku....mnogi momci su ostali na zemlji , ni hitna a ni murija nije im mogla prici da pomogne....vljda niko nije smrtno stradao.

Kome treba ovaj cirkus?? kakva ba prjateljska?? za ovo je direktno odgovoran Žujo i kompanija koje je smislila ove lakrdiju :x :oops:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 20:17

jos bolji je napisao/la:mlate vas ljudi gdje stignu :lol:
bistro samo bistro, čitaj sine
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 06 okt 2011, 20:17

Ma politika belaj zarati i vladaj.
Nema ovo s Splitom veze nikakve došli seljaci i eto ne reda ,traže u gradu svoja Prava!
Ništa od fudbala,dobro ej ovo završilo šta je moglo bit.....
Užas.
Fi hajati.
GO Bosno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 19 gostiju.