Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Ćiro Blažević
Džeko je tek jednu sezonu odlično odigrao, vidjećemo kakav će biti ove sezone. Mislim da je u najmanju ruku pretjerano govoriti kako je najbolji napadač itd. Tek treba to da postane. Ne može biti najbolji napadač ako je odigrao samo jednu sezonu dobro.
Što se tiče selektora, po meni jako dobro radi svoj posao. Poseban plus mu je to što dobro motivira ekipu.
Što se tiče selektora, po meni jako dobro radi svoj posao. Poseban plus mu je to što dobro motivira ekipu.
Zadnja izmjena: nemam.nick, dana/u 09 avg 2009, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
- miralem444
- Kontakt:
ma vedi samo treba jedan gol..da postigne....ahmic je napisao/la:Idemo idemo..Evo juce gledam Olica i on je kao napadac br 1 u Hr reprezentaciji i poredim ga s Dzekom i Vedom,smijesan je..Vedo nije jos u top formi ali Dzeko burza kad se spusti kao kobac nema sanse da ga zaustavi bilo ko...Mislim da ce Ciro poslozit i nabit euforiju u repki i odvesti nas u JAR...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma sigurno,ono sto bi rekli da procepi....A bio je solidan juce...miralem444 je napisao/la:ma vedi samo treba jedan gol..da postigne....ahmic je napisao/la:Idemo idemo..Evo juce gledam Olica i on je kao napadac br 1 u Hr reprezentaciji i poredim ga s Dzekom i Vedom,smijesan je..Vedo nije jos u top formi ali Dzeko burza kad se spusti kao kobac nema sanse da ga zaustavi bilo ko...Mislim da ce Ciro poslozit i nabit euforiju u repki i odvesti nas u JAR...
Jako dobro radi svoj posao???? Laze i vara novinare, poziva anonimuse u reprezentaciji (Sharbini, Aracic, Supic, Vasilic, Mikelini, Saraba, Torlak itd.), govori prazne price, neispunjava sva svoja obecanja, ne ide da gleda utakmice nasih igraca u inostranstvu, psuje itd.nemam.nick je napisao/la:Džeko je tek jednu sezonu odlično odigrao, vidjećemo kakav će biti ove sezone. Mislim da je u najmanju ruku pretjerano govoriti kako je najbolji napadač itd. Tek treba to da postane. Ne može biti najbolji napadač ako je odigrao samo jednu sezonu dobro.

Tesko da moze ponovit proslu godinu i on Vedo ...No ipak vidjet cemo..Ciro mora trazit i vrtit ,nema druge i Iran je prilika za probat neke igrace ...Tarik14 je napisao/la:Jako dobro radi svoj posao???? Laze i vara novinare, poziva anonimuse u reprezentaciji (Sharbini, Aracic, Supic, Vasilic, Mikelini, Saraba, Torlak itd.), govori prazne price, neispunjava sva svoja obecanja, ne ide da gleda utakmice nasih igraca u inostranstvu, psuje itd.nemam.nick je napisao/la:Džeko je tek jednu sezonu odlično odigrao, vidjećemo kakav će biti ove sezone. Mislim da je u najmanju ruku pretjerano govoriti kako je najbolji napadač itd. Tek treba to da postane. Ne može biti najbolji napadač ako je odigrao samo jednu sezonu dobro.
-
- Kontakt:
S njim smo pobijedili 7 puta, 3 puta izgubili i jednom remi. Od izgubljenih to je protiv Bugarske (prva Ćirina utakmica), Španija (svjetski prvak) i protiv Turske u Istanbulu. Ne brojim utakmicu protiv FK Rijeka, samo zvanične.Tarik14 je napisao/la:Jako dobro radi svoj posao???? Laze i vara novinare, poziva anonimuse u reprezentaciji (Sharbini, Aracic, Supic, Vasilic, Mikelini, Saraba, Torlak itd.), govori prazne price, neispunjava sva svoja obecanja, ne ide da gleda utakmice nasih igraca u inostranstvu, psuje itd.nemam.nick je napisao/la:Džeko je tek jednu sezonu odlično odigrao, vidjećemo kakav će biti ove sezone. Mislim da je u najmanju ruku pretjerano govoriti kako je najbolji napadač itd. Tek treba to da postane. Ne može biti najbolji napadač ako je odigrao samo jednu sezonu dobro.
To je ono što niko ne može osporiti i ono što dovoljno govori kako igramo dok je on selektor.
Igramo dobro ali to je zahvaljuci igracima a ne selektoru. On nije taj, recimo, koji je zabio sve one golove protiv Belgije. Cak je Ciro dobar dio tih utakmica postavio pogresku taktiku pa su se igraci morali snaci na najbolji nacin.
-
- Kontakt:
Naravno da igrači igraju, ali je selektor taj koji poziva igrače i koji ih priprema pred utakmicu. Šta misliš, zašto kad neki klub loše igra, trener dobije otkaz a ne igrači? Zato što postavi lošu taktiku i sl. Trener/selektor je osoba koja govori igračima kako da igraju. Naravno, i igrači su jako bitni, ali ne možeš reći da selektor ne valja.Tarik14 je napisao/la:Igramo dobro ali to je zahvaljuci igracima a ne selektoru. On nije taj, recimo, koji je zabio sve one golove protiv Belgije. Cak je Ciro dobar dio tih utakmica postavio pogresku taktiku pa su se igraci morali snaci na najbolji nacin.
Nisam rekao da selektor ne valja ali ne zasluzuje ovoliku podrsku jel dosta stvari radi na pogresan nacin iako svi sute o tome jel Ciro ima rezultate. Da nema rezultata, bilo bi svega! A ako vec govorimo o pozivu igraca onda mozes li mi objasniti zasto, do prije par mjeseci, su u reprezentaciji dobivali prednost "igraci" poput Mikelinija, Vasilica, Torlaka itd. umjesto da igraju pravi i dobri igraci poput Stilica, Jahica, Pandzu itd.???????????????? Cijela nacija je molila Ciru bar 50 puta da pozove Stilica i Jahica u reprezentaciji a on se to nije usudio uraditi do dvomeca protiv Belgije (u kojem je Jahic cak dao i gol!).nemam.nick je napisao/la:Naravno da igrači igraju, ali je selektor taj koji poziva igrače i koji ih priprema pred utakmicu. Šta misliš, zašto kad neki klub loše igra, trener dobije otkaz a ne igrači? Zato što postavi lošu taktiku i sl. Trener/selektor je osoba koja govori igračima kako da igraju. Naravno, i igrači su jako bitni, ali ne možeš reći da selektor ne valja.Tarik14 je napisao/la:Igramo dobro ali to je zahvaljuci igracima a ne selektoru. On nije taj, recimo, koji je zabio sve one golove protiv Belgije. Cak je Ciro dobar dio tih utakmica postavio pogresku taktiku pa su se igraci morali snaci na najbolji nacin.
Cuj pogresnu...pa shvatimo jednu stvar da se uvjek krpimo kako znamo i uvjek nam fali neko ...Sad treba reci da je Ciro i decki slucajno dobili Belgiju 2x i Estoniju ....Dajte molim Vas ...Tarik14 je napisao/la:Igramo dobro ali to je zahvaljuci igracima a ne selektoru. On nije taj, recimo, koji je zabio sve one golove protiv Belgije. Cak je Ciro dobar dio tih utakmica postavio pogresku taktiku pa su se igraci morali snaci na najbolji nacin.
Pobjedili smo Belgiju,Armeniju i Estoniju (fudbalske velesile) i odmah nacija na nogama "Ciro ce nas odvesti na SP", "Ciro je majstor", "Ciro je trener svih trenera" itd. A sve ce to dobro trajati do, nedaj Boze, prvog kiksa u kvalifikacijama. Tada ce svi kuditi selektora i onda ce se nacija tek sjetiti da imamo korumpiran Savez i sve ce poceti od pocetka (kao u kvalifikacijama za EP 2008 kada je Sliskovic dobio otkaz!). Bice novi bojkot i igraci nece htjeti da igraju za BIH. No, hajmo da se vratimo prici o selektoru. Ustvari Ciri se sve poklopilo u reprezentaciji,jer imamo igrace koji haraju u ligama u kojim igraju (Dzeko, Misimovic, Ibisevic). Njih nije on stvorio, niti je nesto novo donio sa sobom vec je preuzeo Kodrinu ekipu i nastavio.ahmic je napisao/la:Cuj pogresnu...pa shvatimo jednu stvar da se uvjek krpimo kako znamo i uvjek nam fali neko ...Sad treba reci da je Ciro i decki slucajno dobili Belgiju 2x i Estoniju ....Dajte molim Vas ...Tarik14 je napisao/la:Igramo dobro ali to je zahvaljuci igracima a ne selektoru. On nije taj, recimo, koji je zabio sve one golove protiv Belgije. Cak je Ciro dobar dio tih utakmica postavio pogresku taktiku pa su se igraci morali snaci na najbolji nacin.
Sta reci o covjeku koji je proveo vise vremena u razlicitim zabavnim TV emisijama nego u potrazi za odbrambenim igracima ili na putovanja pa da porazgovara s igracima koji mogu da nastupe za nasu zemlju.
Ciro, u srcu, je cisti Hrvat i to je vec par puta dokazao. Takoder, necu nikad zaboraviti sta je on rekao o nama prije rata. Rekao je : "Bosna nece nikad imati reprezentaciju!". A dan danas trenira tu reprezentaciju koja, po njegovom misljenju, ne postoji! Sramota i bruka!

A tebi nije uspjeh i nije za kako rece naciju na nogama dobit Belgiju 2x i utrpat Estoniji 7 komada..Pa daj ko je to jos Luxemburgu utjero 7 komada a Est je ipak iznad ...
Ne, nije! Estonije je, realno, dosta slaba ekipa i to smo im utrpali 7 komada nemora nista da znaci.ahmic je napisao/la:A tebi nije uspjeh i nije za kako rece naciju na nogama dobit Belgiju 2x i utrpat Estoniji 7 komada..Pa daj ko je to jos Luxemburgu utjero 7 komada a Est je ipak iznad ...
-
- Kontakt:
Sve dok reprezentacija dobro igra (npr. u kvalifikacijama) onda mu se nema šta prigovoriti. Iako i meni smeta što Pjanić ne igra više, ali mlad je pa ima vremena, igraće.
Ma dobro Tarik govori! Mi lako padamo u euforiju i onda ne vidimo neke stvari koje se provlače! Ćiro jeste motivator, ali da je neki stručnjak..moglo bi se o tome popričati. Činjenica je da mu se poklopilo dosta stvari, a prije svega da imamo odličan tim, prevenstveno u napadu, gdje Džeko, Ibiševič, Misimovć mogu svakoj reperezentaciji utrpati gol! Ono što meni kao običnom navijaču upada u oči da se i dalje radi po starom! Ne zovu se najbolji igrači (osim ovih standardnih), pogotovu kada je odbrana u pitanju! Forsira se neki Nurković iz Travnika, a ne moze se poslati poziv Ramoviću! Sada je pozvao ovog Sadovića..mislim ako ovo nije očigledno da i dalje menadžeri rade svoj posao kao i ranije, ali sada s Ćirom u saradnji onda jbg...
Ne daj Bože da izgubimo i kikasmo neku važnu utakmicu onda će sve ovo isplivat! Za sada nas rezultati drže, ali da je idelano, nije!
Ne daj Bože da izgubimo i kikasmo neku važnu utakmicu onda će sve ovo isplivat! Za sada nas rezultati drže, ali da je idelano, nije!
- rob do bagro
- Kontakt:
pa brate dragi nije ciro toliko glup sta radi...zna svoj posao jest da nekad zna zasrat pa sad nam je najveca sansa da odemo na svjetsko prvenstvo i mi sad ovdje poceli kritikovat o Ciri,treba ga pustit sve do kraka kvalifikacija ako prodjemo ja sam mu veoma zahvlan i ako ne prodjemo bicu mu zahvalan
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
[/quote]! A ako vec govorimo o pozivu igraca onda mozes li mi objasniti zasto, do prije par mjeseci, su u reprezentaciji dobivali prednost "igraci" poput Mikelinija, Vasilica, Torlaka itd. umjesto da igraju pravi i dobri igraci poput Stilica, Jahica, Pandzu itd.???????????????? Cijela nacija je molila Ciru bar 50 puta da pozove Stilica i Jahica u reprezentaciji a on se to nije usudio uraditi do dvomeca protiv Belgije (u kojem je Jahic cak dao i gol!).
morao sam te citiratti iz jednog razloga a to je sto se svi zalite sto ciro ne zeli da proba neke igrace iz nase lige il u prijateljskim tekmama i govorite da oni imaju kvaliteta za repku .e kad dodze prijateljska tekma i zaigraju ti igraci opet ne valja i raspravljate o tome danima cito ovakav ciro onakav
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Da, upravo si rekao i potvrdio ono o cemu ja govorim!voltron30 je napisao/la:Ma dobro Tarik govori! Mi lako padamo u euforiju i onda ne vidimo neke stvari koje se provlače! Ćiro jeste motivator, ali da je neki stručnjak..moglo bi se o tome popričati. Činjenica je da mu se poklopilo dosta stvari, a prije svega da imamo odličan tim, prevenstveno u napadu, gdje Džeko, Ibiševič, Misimovć mogu svakoj reperezentaciji utrpati gol! Ono što meni kao običnom navijaču upada u oči da se i dalje radi po starom! Ne zovu se najbolji igrači (osim ovih standardnih), pogotovu kada je odbrana u pitanju! Forsira se neki Nurković iz Travnika, a ne moze se poslati poziv Ramoviću! Sada je pozvao ovog Sadovića..mislim ako ovo nije očigledno da i dalje menadžeri rade svoj posao kao i ranije, ali sada s Ćirom u saradnji onda jbg...

Kod: Označi sve
Ma, vec i sad bi situacija u kvalifikacijama moglo biti bolja. Da Ciro nije postavio kukavicku taktiku protiv Turske u Istanbulu te da je ubacio drugog napadaca u drugom poluvrijemenu mi bismo sigurno pobjedili. Da ne kazem da smo zasluzeno savladali Belgiju 2-4 iako nas je defintivno onaj prekid u Genku vratio u igru.rob do bagro je napisao/la:pa brate dragi nije ciro toliko glup sta radi...zna svoj posao jest da nekad zna zasrat pa sad nam je najveca sansa da odemo na svjetsko prvenstvo i mi sad ovdje poceli kritikovat o Ciri,treba ga pustit sve do kraka kvalifikacija ako prodjemo ja sam mu veoma zahvlan i ako ne prodjemo bicu mu zahvalan
Ja se slazem ,Ciro me kao covjek ne interesuje ali rezulatati repke dakako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.