U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Yebem ti!!!!
Dimije Divkoviću! 
Zadnja izmjena: hamlet, dana/u 06 okt 2011, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Uvali ga crnjo
.. I to kroz noge 
Dylan Dog je napisao/la:Na golu Njemacke prvi golman Bundesligasa,a na nasem golu rezervni golman tima iz Premijer lige BiH
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
a golmana i jada 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ncnc sta im uradi momak.. boze dragi.. A i Kvesic se moro ozljedit bas pred ovu utakmicu! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ah sto ga co'ek izfolira!

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
E moj golmane,čovjek zamjena u Slobodi,kroz pišu u tvoj ugao ,iskosa....
- nero.piroman
- Kontakt:
vidi se, sta je sa sehicem imal on pravo nastupa za mladu?Dylan Dog je napisao/la:Na golu Njemacke prvi golman Bundesligasa,a na nasem golu rezervni golman tima iz Premijer lige BiH
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Lijeci se decko nisi dobar nikakosilenT je napisao/la:a golmana i jada
Nema,samo 1990-to godiste i mladji.nero.piroman je napisao/la:vidi se, sta je sa sehicem imal on pravo nastupa za mladu?Dylan Dog je napisao/la:Na golu Njemacke prvi golman Bundesligasa,a na nasem golu rezervni golman tima iz Premijer lige BiH
Ko nam igra lijevog beka,isto ko da ga i nemamo.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Zašto ovi naši sami padaju?! Pa nije ovo Premijer liga da se sve svira 
tuzlanski humor me uvijek oraspoloži....scudetto je napisao/la:Lijeci se decko nisi dobar nikakosilenT je napisao/la:a golmana i jada
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Opet!hamlet je napisao/la:Zašto ovi naši sami padaju?! Pa nije ovo Premijer liga da se sve svira
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da se primijetiti.hamlet je napisao/la:Opet!hamlet je napisao/la:Zašto ovi naši sami padaju?! Pa nije ovo Premijer liga da se sve svira
Bez obzira ,bore se momci protiv ovih Svaba.
BosnaE
Ja sam tri-četiri puta vidio do sad...newton_heath_lyr je napisao/la:Da se primijetiti.hamlet je napisao/la:Opet!hamlet je napisao/la:Zašto ovi naši sami padaju?! Pa nije ovo Premijer liga da se sve svira![]()
Bez obzira ,bore se momci protiv ovih Svaba.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako su izgledale druge repke protiv ovih Svaba mi smo odlicni.
Isto kao da ne smiju da krenu naprijed a potencijala za postici gol ima vise nego dovoljno.
Isto kao da ne smiju da krenu naprijed a potencijala za postici gol ima vise nego dovoljno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Joj Bilbije 
Objasni Divkovic neke stvari sada.silenT je napisao/la:a golmana i jada
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: aimar21, Amazon [Bot], ArtemisFowl, Balorda, boki86, bordobijeli, Diadora, Edincapitano, Google Adsense [Bot], hurem, Iceplayer, Jegres, Kompromis, LondonBlues, Mercedes1, Proximic, SanaBosna, Venom, zastitaIdentiteta i 113 gostiju.