Joj sege..ma ovo vise lici na popravni, momci srali ste sad imate priliku da to popravite,,,Makavelii je napisao/la:
Predstavljanje novo šefa stručnog štaba

Hajde mozda se i poprave

Joj sege..ma ovo vise lici na popravni, momci srali ste sad imate priliku da to popravite,,,Makavelii je napisao/la:
Predstavljanje novo šefa stručnog štaba
smije li se znati zašto?v_b_8_9 je napisao/la:Jusuf Cizmic, dobio otkaz, novi sef struke je bivsi trener Travnika, Nedzad Selimovic.
slogauskoplje je napisao/la:smije li se znati zašto?v_b_8_9 je napisao/la:Jusuf Cizmic, dobio otkaz, novi sef struke je bivsi trener Travnika, Nedzad Selimovic.
Drago mi je da je Selimović našao posao tako brzo.
E sad ste tek nagrabusili .Ne bi da vas strasim ali nek vam je bog na pomoci ...Sigurno sto je dobro vodio ekipu
Ovu ekipu ne bi ni Kapelo ustimao, iako sam misljenja da je Selimovic najbolje rijesenje trenutno
Ova ekipa je rupa ziva nikog oni ne mogu pobjedit samo mogu kupit
neka su me svi napali. i dalje ne tvrdim da je jusuf loš trenerbayern2011 je napisao/la: Sigurno sto je dobro vodio ekipu![]()
tm84 je napisao/la:kako da jedan od bh klubova koji su nekad igrali prvu ligu jugoslavije nije u stanju da makar bude stabilan u drugoj ligi bosne hercegovine?!![]()
imate navijacku kulturu, uslove odlicne za razvoj kluba, sta vam fali?
Brawo za tebe, evo ti banana.omladinacmionica je napisao/la:Na početku sezone bili pretedenti za ulazak u Premier ligu.... a sada kandidati za ispadanje... brawo Iskra :d
Nemamo vodstvo koje je spremno da se nosi sa tim pogodnostima. U klubu su ljudi koji samo crpe njegove resurse i to je primjetno.tm84 je napisao/la:kako da jedan od bh klubova koji su nekad igrali prvu ligu jugoslavije nije u stanju da makar bude stabilan u drugoj ligi bosne hercegovine?!![]()
imate navijacku kulturu, uslove odlicne za razvoj kluba, sta vam fali?
Vjerovatno zato sto je u ugovoru pisalo da leti van nakon prvog prosipanja domacih bodova, ili nije htio da radi u ekipi bez igraca, sa prevelikim ocekivanjima i pritiskom. Zadnji intervju je rekao da ova ekipa nema nikakvu moc, da ce pobjedjivati, ali ce tesko koga nadigrati.slogauskoplje je napisao/la:smije li se znati zašto?v_b_8_9 je napisao/la:Jusuf Cizmic, dobio otkaz, novi sef struke je bivsi trener Travnika, Nedzad Selimovic.
Zasto ste vi Travnicani kriticni tako prema Selimovicu? Par sezona vas je vise nego dobro, i visoko na tabeli, drzao u PL ? :/vidovitadjemila je napisao/la:E sad ste tek nagrabusili .Ne bi da vas strasim ali nek vam je bog na pomoci ...Sigurno sto je dobro vodio ekipu
Ovu ekipu ne bi ni Kapelo ustimao, iako sam misljenja da je Selimovic najbolje rijesenje trenutno
Ova ekipa je rupa ziva nikog oni ne mogu pobjedit samo mogu kupit
kakvi su ova dvojica "mojih"?v_b_8_9 je napisao/la:Vjerovatno zato sto je u ugovoru pisalo da leti van nakon prvog prosipanja domacih bodova, ili nije htio da radi u ekipi bez igraca, sa prevelikim ocekivanjima i pritiskom. Zadnji intervju je rekao da ova ekipa nema nikakvu moc, da ce pobjedjivati, ali ce tesko koga nadigrati.slogauskoplje je napisao/la:smije li se znati zašto?v_b_8_9 je napisao/la:Jusuf Cizmic, dobio otkaz, novi sef struke je bivsi trener Travnika, Nedzad Selimovic.
Igra Iskre od njegovog dolaska se realno popravila, znalo se ko pije ko placa, ko iznosi loptu, ko daje golove, ali igracki kadar (citaj "prinove" iz raznih dijelova ex-yu) ne zasluzuju da nose ovaj dres.
Matisic i Zeko? Matisic igrao pod Gajicevim vodstvom, spor, kasni u duelima, nejak u skoku, nije pojacanje. Za vrijeme Cizmica, sjedio je na klupi, zasluzeno. Igrao bocnog gdje se pokazala njegova sporost, i kasnjenje u duelima, par utakmica je bio stoper, da nije Smajica koji je sve popunio, Iskra bi zbog njega bila jos nize na tabeli..slogauskoplje je napisao/la: kakvi su ova dvojica "mojih"?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.