NK Iskra Bugojno

mister_xy
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno

Post Postao/la mister_xy » 10 sep 2011, 01:26

Makavelii je napisao/la:

Predstavljanje novo šefa stručnog štaba
Joj sege..ma ovo vise lici na popravni, momci srali ste sad imate priliku da to popravite,,, :lol: :lol: :lol:
Hajde mozda se i poprave :lol: :lol:

bayern2011
Kontakt:

Post Postao/la bayern2011 » 10 sep 2011, 01:40

Dok grad Bugojno ne stane na noge nista ni od Iskre...

Nasa realnost je sredina tabele a ne neka obecanja visi rang..

Para nema niti ce ih biti, ovo ljudi iz Bugojna najbolje znaju..

Zao mi je samo istinski navijaca Iskre koju gledaju iz godine u godinu propast kluba...

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 10 sep 2011, 11:26

Mi znamo koje su sve mogucnosti i da nema para i da fali puno toga za PL al mi tu Pl i ne trazimo koliko trazimo lijepi fudbal bar na domacem terenu zalaganje, igranje srcem a ne odnos isto da si na golom otoku i da tucas kamen a ne igras fudbal...SRCE na teren i braniti casno sveti dres je za nas prioritet a PL ce doci s boljim danima! LP

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 10 sep 2011, 13:03

Ja rekao da je on loš trener? :roll: Nemoj mi molim te stavljati riječi u usta :!:

Treba prvo biti dobar čovjek, a onda sve ostalo. ;)
Sloga Uskoplje

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 12 sep 2011, 19:17

slika

nakon prvog gola protiv famosa

slika

VB '89

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 24 sep 2011, 19:48

Čestitke ekipi na 2 gostujuća boda uzastopno. Otkako je novi trener preuzeo ekipu igra je katastrofalna, loša i bezidejna ali daje rezultat. Ipak ono što se ne može osporiti to je 5 bodova iz 3 utakmice (2 gostujuće) i to se gleda. Rezultat je jedino što se traži i to treba poštovati. Cilj opravdava sredstvo i sada nakon nadam se domaće pobjede protiv Goražda putujemo u Vitez koji nam je udaljen svega 30-tak kilometara (gdje tradicionalno Iskra ima podršku sa tribina) kako bi se dobrim rezulatom ponovo uključili u borbu za sami vrh. Nije mala stvar u ovoj idiotskoj ligi uzeti po bod u Kladuši i Cazinu uzastopno.

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 04 okt 2011, 17:21

Jusuf Cizmic, dobio otkaz, novi sef struke je bivsi trener Travnika, Nedzad Selimovic.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 okt 2011, 17:36

v_b_8_9 je napisao/la:Jusuf Cizmic, dobio otkaz, novi sef struke je bivsi trener Travnika, Nedzad Selimovic.
smije li se znati zašto?

Drago mi je da je Selimović našao posao tako brzo. ;)
Sloga Uskoplje

bayern2011
Kontakt:

Post Postao/la bayern2011 » 04 okt 2011, 19:25

slogauskoplje je napisao/la:
v_b_8_9 je napisao/la:Jusuf Cizmic, dobio otkaz, novi sef struke je bivsi trener Travnika, Nedzad Selimovic.
smije li se znati zašto?

Sigurno sto je dobro vodio ekipu ;)

Ovu ekipu ne bi ni Kapelo ustimao, iako sam misljenja da je Selimovic najbolje rijesenje trenutno :D

Ova ekipa je rupa ziva nikog oni ne mogu pobjedit samo mogu kupit :oops:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 04 okt 2011, 20:03

Ovu ekipu ne bi ni Kapelo ustimao, iako sam misljenja da je Selimovic najbolje rijesenje trenutno :D

Ova ekipa je rupa ziva nikog oni ne mogu pobjedit samo mogu kupit
E sad ste tek nagrabusili .Ne bi da vas strasim ali nek vam je bog na pomoci ... :(
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 okt 2011, 20:26

bayern2011 je napisao/la: Sigurno sto je dobro vodio ekipu ;)
neka su me svi napali. i dalje ne tvrdim da je jusuf loš trener ;)
Sloga Uskoplje

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 okt 2011, 22:55

kako da jedan od bh klubova koji su nekad igrali prvu ligu jugoslavije nije u stanju da makar bude stabilan u drugoj ligi bosne hercegovine?! :?

imate navijacku kulturu, uslove odlicne za razvoj kluba, sta vam fali?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

omladinacmionica
Kontakt:

Post Postao/la omladinacmionica » 05 okt 2011, 10:50

Na početku sezone bili pretedenti za ulazak u Premier ligu.... a sada kandidati za ispadanje... brawo Iskra :d

bayern2011
Kontakt:

Post Postao/la bayern2011 » 05 okt 2011, 11:02

tm84 je napisao/la:kako da jedan od bh klubova koji su nekad igrali prvu ligu jugoslavije nije u stanju da makar bude stabilan u drugoj ligi bosne hercegovine?! :?

Fali nam para :D :D

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 06 okt 2011, 08:23

omladinacmionica je napisao/la:Na početku sezone bili pretedenti za ulazak u Premier ligu.... a sada kandidati za ispadanje... brawo Iskra :d
Brawo za tebe, evo ti banana.

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 06 okt 2011, 08:27

tm84 je napisao/la:kako da jedan od bh klubova koji su nekad igrali prvu ligu jugoslavije nije u stanju da makar bude stabilan u drugoj ligi bosne hercegovine?! :?

Nemamo vodstvo koje je spremno da se nosi sa tim pogodnostima. U klubu su ljudi koji samo crpe njegove resurse i to je primjetno. ;)

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 06 okt 2011, 08:29

smije li se znati zašto?

Vjerovatno zato sto je u ugovoru pisalo da leti van nakon prvog prosipanja domacih bodova, ili nije htio da radi u ekipi bez igraca, sa prevelikim ocekivanjima i pritiskom. Zadnji intervju je rekao da ova ekipa nema nikakvu moc, da ce pobjedjivati, ali ce tesko koga nadigrati.

Igra Iskre od njegovog dolaska se realno popravila, znalo se ko pije ko placa, ko iznosi loptu, ko daje golove, ali igracki kadar (citaj "prinove" iz raznih dijelova ex-yu) ne zasluzuju da nose ovaj dres.

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 06 okt 2011, 08:31

vidovitadjemila je napisao/la:

Ova ekipa je rupa ziva nikog oni ne mogu pobjedit samo mogu kupit
E sad ste tek nagrabusili .Ne bi da vas strasim ali nek vam je bog na pomoci ... :(
Zasto ste vi Travnicani kriticni tako prema Selimovicu? Par sezona vas je vise nego dobro, i visoko na tabeli, drzao u PL ? :/

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 06 okt 2011, 15:03

v_b_8_9 je napisao/la:
smije li se znati zašto?

Vjerovatno zato sto je u ugovoru pisalo da leti van nakon prvog prosipanja domacih bodova, ili nije htio da radi u ekipi bez igraca, sa prevelikim ocekivanjima i pritiskom. Zadnji intervju je rekao da ova ekipa nema nikakvu moc, da ce pobjedjivati, ali ce tesko koga nadigrati.

Igra Iskre od njegovog dolaska se realno popravila, znalo se ko pije ko placa, ko iznosi loptu, ko daje golove, ali igracki kadar (citaj "prinove" iz raznih dijelova ex-yu) ne zasluzuju da nose ovaj dres.
kakvi su ova dvojica "mojih"?
Sloga Uskoplje

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 06 okt 2011, 22:13

slogauskoplje je napisao/la: kakvi su ova dvojica "mojih"?
Matisic i Zeko? Matisic igrao pod Gajicevim vodstvom, spor, kasni u duelima, nejak u skoku, nije pojacanje. Za vrijeme Cizmica, sjedio je na klupi, zasluzeno. Igrao bocnog gdje se pokazala njegova sporost, i kasnjenje u duelima, par utakmica je bio stoper, da nije Smajica koji je sve popunio, Iskra bi zbog njega bila jos nize na tabeli..
Zeko nije mnogo igrao, jako je goropadan, takodjer spor, nista vise od tromosti nije pokazao. Igrao je poziciju zadnjeg veznog, ne znam je li mu to prirodna pozicija ali se nije najbolje snasao. Iskra tu ima Kmetasa, Nebica i Pejica koji su mnogo bolji.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.