FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neprilagodjen » 06 okt 2011, 22:45

Jeste culi novu himnu torcide?

[youtube][/youtube]

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 06 okt 2011, 22:45

Neka samo niko nije nastradao,hvala dragom Bogu!! Ova sva desavanja trebaju da nas ojacaju i ujedine!!
Bio ja Hordas,Manijak,Robijas itd!!! A oni sto koriste ovu situaciju da bi provocirali,na to samo mogu reci
FUJ I FUJ!!! Meni samo jedno nije jasno kako ova nas policija uvijek nase bolje marise nego gostujuce navijace!!
Ko da se je otislo u Split ili bilo gdje drugo,i da se je ovo desilo ma policija bi udarila po gostujucim navijacima.
A ne po svojim!!! A ko god je ovo isplanirao i dogovrio!! Da Bog da mu se sjeme zatrovalo!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 06 okt 2011, 22:46

Alipasino je napisao/la:Samo jedno je najadnije a to je da je ovim robijasima ko malo godra sto eto oni hrabri dosli cak na nasu tribinu.Pa kako vas nije stid da cestitate Torcidi na Hrvatskim portalima kako su navodno prebili kospicare i pitare.Sram vas bilo i stid.
a na kojim to portalima bgti i ne seri matereti lase lamet zar vam sad i to treba da se jos vise zaostravaju odnosi izmedju vas i robijasa nesto ne vjerujem u to da bi iko normalan takvo nesto uradio a ako jest onda nek mu je Bog na pomoci a kazem cisto sumnjam

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 06 okt 2011, 22:46

mozda je ljackami dovoljno duboka na tom mjestu
a sto su skakali?
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 06 okt 2011, 22:47

Neprilagodjen je napisao/la:Jeste culi novu himnu torcide?

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:
Al si ti neprilagođen :lol: :lol: Partizan, Dinamo il hajduk??? :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nanek

Post Postao/la nanek » 06 okt 2011, 22:49

jos ovog ima ali nije za ovog foruma ! ali vjerujte mi bio sam na licu mjesta iako mi je srce igralo ko nikada iako sam trcao gadjao ganjao ma vise neznam ni ja sta,reci cu sa realne strane..Pa MI SMO IH BRATE UNISTILI! halooooo kaka ba torcida iz fol kiseljaka i pickih materina...sve torcida iz splita zagreba sibenika...skupili se na onom mostu a manijaci siju sa svih strana....hej pa osvjetlali smo nasu grbavicu ko nikad! VOLIM TE ZELJO PONOSNI MANIJAK! (izvinjavam se zbog nekih pravopisnih greski ali ruke mi drhte jos uvijek i uzbudjen sam nesto ma dramaticno!)

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 06 okt 2011, 22:51

slika

nek se zna!
Zadnja izmjena: Number1, dana/u 06 okt 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nil Satis Nisi Optimum

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 okt 2011, 22:51

Buu je napisao/la:Steta sto se utakmica nije odigrala.
Sta ces igrati buraz kada je kruzila informacija da je netko mrtav!!! E **** majku kada su provalili to dio tribine gdje sam ja bio, odmah krenuo napolje!!! Tuzne je bilo cuti takve stvari!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 22:51

slika 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 okt 2011, 22:52

Polako s tim LIVNOM,ja sam iz Livna i navijam za Želju zapravo ne navijam nego ga volim.Bio sam na tekmi i sve dozivio.Nemojte nas usporedjivati sa Hercegovinom jer livnjaci nisu Hercegovci bar ce to reci pravi livnjak.Ima u Livnu finih ljudi nemojte sve generalizovati. :mrgreen: ŽIVIO NAM ŽELjO NAS!
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 06 okt 2011, 22:52

nanek je napisao/la:jos ovog ima ali nije za ovog foruma ! ali vjerujte mi bio sam na licu mjesta iako mi je srce igralo ko nikada iako sam trcao gadjao ganjao ma vise neznam ni ja sta,reci cu sa realne strane..Pa MI SMO IH BRATE UNISTILI! halooooo kaka ba torcida iz fol kiseljaka i pickih materina...sve torcida iz splita zagreba sibenika...skupili se na onom mostu a manijaci siju sa svih strana....hej pa osvjetlali smo nasu grbavicu ko nikad! VOLIM TE ZELJO PONOSNI MANIJAK! (izvinjavam se zbog nekih pravopisnih greski ali ruke mi drhte jos uvijek i uzbudjen sam nesto ma dramaticno!)
svaka cast brate
VOLIM TE ZELJO

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 06 okt 2011, 22:53

[youtube][/youtube] :lol: Ovako slicno treba napraviti za skokove sa mosta,moramo naci svjedoka..Raspad sistema brate... :lol:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 okt 2011, 22:55

Hamo je napisao/la:Polako s tim LIVNOM,ja sam iz Livna i navijam za Želju zapravo ne navijam nego ga volim.Bio sam na tekmi i sve dozivio.Nemojte nas usporedjivati sa Hercegovinom jer livnjaci nisu Hercegovci bar ce to reci pravi livnjak.Ima u Livnu finih ljudi nemojte sve generalizovati. :mrgreen: ŽIVIO NAM ŽELjO NAS!
Ziva istina nedaju rec da su hercegovci,prije kazu da su ono "i" u BiH,dobra raja :mrgreen:
mislim na ove prave livnjake ne one s okolnih brda oni mi se ne sviđaju :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 06 okt 2011, 22:55

dean_ je napisao/la:
neno je napisao/la:samo da se zna-batine je dobila udarna postava torcide-MANIJACI SVAKA VAM CAST
uvjerljivo najgluplji post koji sam večeras pročitao (računam nekoliko foruma)
**** u skokovima internet navijac
VOLIM TE ZELJO

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 okt 2011, 22:55

neno je napisao/la:
nanek je napisao/la:jos ovog ima ali nije za ovog foruma ! ali vjerujte mi bio sam na licu mjesta iako mi je srce igralo ko nikada iako sam trcao gadjao ganjao ma vise neznam ni ja sta,reci cu sa realne strane..Pa MI SMO IH BRATE UNISTILI! halooooo kaka ba torcida iz fol kiseljaka i pickih materina...sve torcida iz splita zagreba sibenika...skupili se na onom mostu a manijaci siju sa svih strana....hej pa osvjetlali smo nasu grbavicu ko nikad! VOLIM TE ZELJO PONOSNI MANIJAK! (izvinjavam se zbog nekih pravopisnih greski ali ruke mi drhte jos uvijek i uzbudjen sam nesto ma dramaticno!)
svaka cast brate
samo da on još nije bio na forumu cijelo vrijeme tih dešavanja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 okt 2011, 22:57

Pasha je napisao/la:
neno je napisao/la:
svaka cast brate
samo da on još nije bio na forumu cijelo vrijeme tih dešavanja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mozda mu je slucajno ostao upaljen komp i firefox :mrgreen:

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 06 okt 2011, 22:58

Izgleda da su danas zaista Hrvatski nacionalisti izazvali ovako strasan sukob, i zavrsili su na jos strasniji nacin...

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 06 okt 2011, 22:58

HZ_ilidzaa je napisao/la: Mozda mu je slucajno ostao upaljen komp i firefox :mrgreen:
Ne moze slucajno komentarisat ovu temu :lol: :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 okt 2011, 23:01

Index:
"Desetak minuta prije utakmice oko 200 navijača Hajduka iz svojih su kombija krenuli prema stadionu, naoružani bakljama. Trčali su prema stadionu, a s druge strane krenuli su navijači Željezničara. Njih 300-tinjak. Policija je došla tek nakon 15 minuta. Tada je počela potjera Manijaka za Torcidom: skakali su im po glavama, bilo ih je i u rijeci. Do tučnjave je došlo na mostu kod Elektroprivrede koji je 200 metra udaljen od stadiona i 100 metara od raskršća gdje su Torcidaši izašli iz kombija. Torcida je prešla preko mosta s bakljama, počeli su trčati prema Manijacima. Kada su se navijači Želje okupili, Torcida je počela bježati gdje je stigla. Svugdje su ih tukli. Između zgrada u obližnjim ulicama, po cesti.... Neki su Torcidaši pobjegli u korito rijeke"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 06 okt 2011, 23:01

KB-TM87 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Ko je pobjednik ovogodišnjeg skoka u Miljacku?? :lol:
1. Mario iz Ljubuškog - lasta
2. Ivan iz Livna - bomba
3. Ante iz Višića - neidentificarni stil

:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Skokovi će se ponoviti naredne godine ali uz prisustvo Splićana :mrgreen:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], amypitar, b00t, bvsic, Dofu, Ferroviere1987, Napapijri i 93 gosta.