Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
MaGiCa
-
Kontakt:
Puma je napisao/la:Daj ba nauci sastavit post bez bar 3 smajlija pa mi onda pokusaj spustiti
Zar ih nisu Holandjani ubili na EP 2008 ? 3:0 lagano,moglo i jos.
Ma zaboravan MaGiCa, i prosle godine u JAR-u su italijani bili potuceni, najgore od kad ih ja pratim
Smetnuo sam sa uma Donadonijevu brljotinu protiv Van Bastena. Sve ostalo nije bilo razvaljivanje.
Za tebe i Bombera: poraz od 3-2 nije razvaljivanje. Jeste neugodno i vodi u eliminaciju, ali nije razvaljivanje.

-
JuveSissoko
-
Kontakt:
Postao/la JuveSissoko » 07 okt 2011, 12:40
Citam i kontam od kad je to poraz od 2-1,3-2 pa u mnogim slucajevim 2-0 ili 3-1, razvaljivanje?Ocigledno da mnogi moraju poraditi na definicijama iz domena fudbala prije nego napisu post na ovom forumu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
Puma
- Moderator
-
Kontakt:
Naravno da nije poraz od velesile Slovacke bruka, ne , ne
Nemojte mi molim vas reci da je poraz od Holandije tezi od ove proslogodisnje bruke, kud ces veceg gazenja nego pogled na tabelu, ne mora se gazenje uvijek izrazavati visokim rezultatom
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Yuto
-
Kontakt:
Ako nije sramota ispast u grupi sa Paragvajom,Slovačkom i Novim Zelandom onda stvarno ne znam sta jest...
Bruka,sramota,razvaljivanje - nazovite to kako hocete

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
-
MaGiCa
-
Kontakt:
Yuto je napisao/la:Ako nije sramota ispast u grupi sa Paragvajom,Slovačkom i Novim Zelandom onda stvarno ne znam sta jest...

http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_ ... uads#Italy" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa Inter kao tadasnji sampion Evrope je dao igrace za nacionalni tim, zar ne

To je taj doprinos Intera Azzurrima.

-
Puma
- Moderator
-
Kontakt:
Ma koga briga, Inter je zato dao igrace Brazilu, Argentini, Holandiji...opravdao svoje ime, a drugi su dali Italiji pa smo vidjeli sta je bilo

Call the coroner!
-
Yuto
-
Kontakt:
Puma je napisao/la:Ma koga briga, Inter je zato dao igrace Brazilu, Argentini, Holandiji...opravdao svoje ime,
a drugi su dali Italiji pa smo vidjeli sta je bilo 
End of discussion

Lucio idiote umri !
-
Elegant
-
Kontakt:
Veceras sigurno pobjedjuju Srbiju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
ramiral
-
Kontakt:
Yuto je napisao/la:Puma je napisao/la:Ma koga briga, Inter je zato dao igrace Brazilu, Argentini, Holandiji...opravdao svoje ime,
End of discussion

Drugi su dali igrače i 2006 pa smo vidjeli šta je bilo...
Touche

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
MaGiCa
-
Kontakt:
Yuto je napisao/la:Puma je napisao/la:Ma koga briga, Inter je zato dao igrace Brazilu, Argentini, Holandiji...opravdao svoje ime,
End of discussion

Ime Inter ne dolazi od "senza italiani", vec od "internazionale". Znaci, "dozvoljeno je da ti igru nose stranci", a ne "zabranjeno je da ti igraju Italijani". Kapirate decaci

-
Puma
- Moderator
-
Kontakt:
Pa normalno da kapiram, o tome i govorim jbo ga ti, ko kaze da je italijanima zabranjeno da igraju u italijanskom klubu
Call the coroner!
-
MaGiCa
-
Kontakt:
Puma je napisao/la:Pa normalno da kapiram, o tome i govorim jbo ga ti, ko kaze da je italijanima zabranjeno da igraju u italijanskom klubu
Niko to nije nikada zabranio. Ali, uprava kluba za koji navijas se ponasala dosta dugo kao da takva zabrana zaista postoji.

-
Puma
- Moderator
-
Kontakt:
Pa sta ja znam, to je tradicija, uvijek se oslanjalo na internacionalce, prije mnogo godina, neki su to pokusali promjeniti, pa su onda bili objeseni za muda
pa i Milan se cini mi se vise oslanja na strance, nekako su im najsjajnije godine bile za vrijeme Gre-no-li-ja i onog holandskog trojca
Call the coroner!
-
JuveSissoko
-
Kontakt:
Postao/la JuveSissoko » 07 okt 2011, 16:38
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
JuveSissoko
-
Kontakt:
Postao/la JuveSissoko » 07 okt 2011, 16:42
Yuto je napisao/la:Ako nije sramota ispast u grupi sa Paragvajom,Slovačkom i Novim Zelandom onda stvarno ne znam sta jest...

Does it buuurnn ??? 
-
MaGiCa
-
Kontakt:
Puma je napisao/la:Pa sta ja znam, to je tradicija, uvijek se oslanjalo na internacionalce, prije mnogo godina, neki su to pokusali promjeniti, pa su onda bili objeseni za muda
pa i Milan se cini mi se vise oslanja na strance, nekako su im najsjajnije godine bile za vrijeme Gre-no-li-ja i onog holandskog trojca
Jedno je "oslanjanje na strance", a drugo je "nemanje domacih igraca". Interu se ne zamera na ovom prvom, vec na ovom drugom. U ekipi koja je uzela LS, igrala su cetvorica domacih igraca (Materazzi, Balotelli, Toldo i Orlandoni), a bilo je oko 30 igraca u rosteru. To nije "oslanjanje na strane igrace", vec apsolutni nekvalitet omladinske skole, nepoverenje u domace igrace i nedostatak sluha za opste dobro, koje se zove italijanski fudbal.

-
skyisthelimit
Postao/la skyisthelimit » 07 okt 2011, 17:34
veliki um Lippija se dokazao protiv rugby reprezentacije Novog Zelanda nema vece bruke od te..Ragbiste ne dobiti je sramota za bilo koju reprezentaciju a kamoli giganta evropskog fudbala...
Ali kako god, Italija se nakon odlaska velikog uma oporavlja i sasvim sigurno ovakva kakva je danas predstavlja strah i trepet za protivnike...Ocekujem je najmanje u polufinalu Eura sljedece godine

15.10 - 15.06 ...
-
JuveSissoko
-
Kontakt:
Postao/la JuveSissoko » 07 okt 2011, 17:41
skyisthelimit je napisao/la:veliki um Lippija se dokazao protiv rugby reprezentacije Novog Zelanda nema vece bruke od te..Ragbiste ne dobiti je sramota za bilo koju reprezentaciju a kamoli giganta evropskog fudbala...
Ali kako god, Italija se nakon odlaska velikog uma oporavlja i sasvim sigurno ovakva kakva je danas predstavlja strah i trepet za protivnike...Ocekujem je najmanje u polufinalu Eura sljedece godine

interesantno je kad covjek gleda svijet crno-bijelo

-
Yuto
-
Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:Yuto je napisao/la:Ako nije sramota ispast u grupi sa Paragvajom,Slovačkom i Novim Zelandom onda stvarno ne znam sta jest...

Does it buuurnn ??? 
Wtf ?
Lucio idiote umri !
-
skyisthelimit
Postao/la skyisthelimit » 07 okt 2011, 18:22
JuveSissoko je napisao/la:
interesantno je kad covjek gleda svijet crno-bijelo

isto pitanje WTF

15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.