Postao/la Principatus » 07 okt 2011, 19:19
To Kuze Zmaju.
Kuže: Igrat ćemo i za Bosnu i Hercegovinu
Izbornik nogometne reprezentacije Albanije Josip Kuže izjavio je za Dnevni avaz kako će njegova momčad pružiti maksimum u večerašnjoj utakmici s Francuskom.
- Bit će teško, nedostaju mi sedmorica, a najviše igrači iz odbrane Teli, Agoli i Curi. Također, ne igraju mi ni vezni Skela i prvi napadač Bogdani. Kod Francuza, opet, nema Riberija i Benzeme, dvojice vrhunskih individualaca. Ovi ostali koji im nedostaju, manje-više nisu toliki hendikep, jer oni imaju najmanje 25 igrača top kvaliteta. Nema nam druge nego da s pojačanom odbranom i na kontranapade pokušamo nešto napraviti. Protiv Francuza se da igrati, u Tirani smo prošlog mjeseca imali inicijativu u drugom poluvremenu. Ta nam je predstava pokazala put kojim trebamo ići - rekao je Kuže.
Kuže će u Parizu igrati bunker, ali to nije taktika koju preporučuje Safetu Sušiću za utorak i obračun za prvo mjesto u grupi.
- Prije svega, moje su simpatije na strani Bosne, ali i objektivno mislim da imate šansu u Parizu. Prema mome mišljenju, vaša reprezentacija je na nekim poljima kvalitetnija nego francuska. Oni imaju jače individualce, ali nemaju jaku momčadsku igru. U defanzivi ne odrađuju svi svoje zadatke do kraja tako da postoji prostor da napravite iznenađenje - poručio je Kuže.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.